Sexchat, camsex a maszturbáláskor

Az önkielégítés gyakorlati kézikönyv fejezetei itt. A maszturbálás témáját átfogó gyakorlati útmutató fejezete: Sexchat, camsex – szexchat, kameraszex.
A korunk technikája miatt erre külön ki kell térni. A webkamerás, vagy szöveges beszélgetés során kölcsönösen végzett önkielégítés olykor veszélyes lehet. Muszáj erről szót ejteni. A megoldással önmagában nincsen gond, ami a kérdés, hogy mindezt kivel tesszük. A csevegés akár még vállalható is lenne, mert anonim, és izgalmas de másokkal együtt közösen így maszturbálni!

webcam_sex_onkielegitesre

Semmi sem garantálja, hogy a másik is csinálja, sőt azt sem, hogy az ül ott akinek mondja magát. Ez egészen addig nem probléma, amíg csak egy futó internetes orgazmus az egész. De legyünk óvatosak. A nevünket, és semmi fontos adatot ne adjunk ki magunkról Visszaélhetnek vele, és ennek súlyos következményei lehetnek. Ne tegyük. Amit viszont végképp ne tegyünk, az a webkamerás szex ismeretlennel. Semmi, de tényleg semmi nem garantálja, hogy rólunk nem készült felvétel, és az nem kerül fel egy pornó oldalra. Ezért meztelen, vagy szex képet se küldjünk magunkról senkinek, és ne is töltsünk fel. Az amatőr kép, és videókat tartalmazó oldalak anyagai mögött tengernyi naiv „áldozat” van, akik nem is tudják, hogy róluk készült felvétel, és hol kötött ki! Erre nagyon vigyázzunk, mert nagyon könnyen lehetünk áldozatok. És megint a jól ismert de!
A partnerünkkel való szexnek egy remek módja. A távol lévő partnerrel végzett Skype szex oltári nagy élmény tud lenni, sokak fantáziája, és összevonható szerepjátékokkal is. Sokan játszanak ilyenkor kurvásat, amikor az egyik fél a webkamerán keresztül kényezteti magát a másik kérésre, esetleg együtt önkielégítenek a másikat nézve. Ez egy jó móka, bátran élj a lehetőséggel, ha olyan a kapcsolatotok. Ez tipikus példája annak, hogy a technika jó dolog, de csak abban az estben, ha mindezt ésszel használjuk.
Pénzkereset webkamerás maszturbálással
Havi több százezer forintot keresnek azok a lányok, akik a webkamera előtt vetkőznek és maszturbálnak. Az egyik, direkt ilyen munkára kialakított stúdióban szigorú szabályok vannak: öklözést, vagy egyéb agresszióra hajazó előadást a vendég nem kérhet a csajoktól, akik szintén bármikor elutasíthatják az előfizető kívánságát. A legtöbb pasi pszichológus helyett veszi igénybe ezt a fajta szolgáltatást, és már előfordult az is, hogy szerelem szövődött a szereplő és a vendég között.
Mivel az erotikus műfaj ezen területe egyáltalán nem új dolog, és az interneten lépten-nyomon webkamerás szexchatekbe botlik az ember, úgy gondoltuk, gyerekjáték lesz kontaktot találni az egyik ilyen szolgáltatóhoz, hogy rajtuk keresztül képet kapjunk arról, hogyan is működik egy ilyen rendszer, és mik a tapasztalatai az ott dolgozóknak. Nagyot tévedtünk. Az általunk felkeresett kisebb-nagyobb magyarországi cégek ugyanis vagy válaszra sem méltattak, vagy határozottan elutasították az interjú lehetőségét. Azok a lányok pedig, akik a szexiparban köztudottan ezzel foglalkoznak – vagyis a kamerák előtt vetkőznek és a chatelő kívánságait teljesítik – még csak anonimitásukat megőrizve sem akartak nyilatkozni az ügyben.
Már-már azt hittük, valamiféle misztikus munkáról lehet szó, amikor többnapos telefonálgatás és keresgélés után az egyik online stúdióhálózat tulajdonosa úgy döntött, segítségünkre lesz, mi több, meg is mutatja nekünk a Ráday utcában lévő budapesti stúdióját.
A hagyományos, körfolyosós bérházi lakásról még akkor sem mondaná meg senki idegen, hogy falai között erotikus munka folyik, amikor belép az előtérbe. Az elsősorban online adások készítésével foglalkozó cég neve már öt éve közismert a magyar szexiparban (azelőtt más néven, amerikai médiavállalatokkal dolgoztak, főként a filmgyártás és forgalmazás területén), rögtönzött idegenvezetőnk korábban a pornó egyéb területén tevékenykedett.
„Az egész világon 3500-3800 ilyen online szexkamerás oldal van, Magyarországon 5-6 cég foglalkozik ezzel” – magyarázza a stúdió tulajdonosa, miközben körbevezet minket a lakásban. Öt apró szobát számolunk (szinte csak egy ágy és egy íróasztal fér be), amikben javarészt már folyik a munka, ám a lányokat cseppet sem zavarja az ajtónyitogatás, üdvözlésképp ugyanolyan vidáman, mosolyogva intenek nekünk oda, mint ahogyan a kamerába kommunikálnak. Ami egyből feltűnik, hogy a kis helyiségekben nem egyedül vannak. „A másik lány az angolul nem beszélő model helyett chatel a vendégekkel” – világosít fel a főnök. „Vagyis segíti a szereplőt a kommunikációban, és abban, hogy a legjobbat nyújtsa a közvetítés alatt. Természetesen ő nem látszik a képernyőn, az előfizető pedig észre sem veszi, hogy javarészt nem azzal a lánnyal beszélget, akit a számítógép képernyőjén lát.”
A cég stúdiója kizárólag szóló lányokat foglalkoztat (az operátor sem lehet férfi), csak otthoni munkára várják a párok, fiúk jelentkezését. Riportalanyunk elmondása szerint a párokat foglalkoztatni jóval bonyolultabb dolog: lány-fiú felállásban például szükséges a folyamatos HIV/AIDS szűrés, a férfiaknak pedig nagyon nehéz napi nyolc órán keresztül produkálniuk. Vagyis képtelenség, hogy egy műszakon át álljon a cerka, ha a vendégeknek az a kívánsága. „Javarészt 18-25 év közötti lányokat válogatunk össze, de volt már 41 éves munkatársunk is. Vannak gyönyörű, de kevésbé kommunikatív modellek, és vannak kevésbé szépek, akik viszont pillanatok alatt el tudják magukat adni.
A tapasztalat azt mutatja, hogy minden típus (legyen az szőke vagy barna, sovány vagy molett) megtalálja a maga rajongói körét, innentől kezdve csak rajta múlik, hogy mennyi pénzt keres. Sokak számlája akár havi 300 ezer forinttal is gazdagodik, a 600 ezer sem ritka, régebben pedig – a gazdasági világválság előtt – volt olyan, aki két hét alatt 1,5 milliót is hazavitt, mindezért pedig semmilyen extra dolgot nem kellett megtennie.”
Mindemellett hangsúlyozta, hogy ez a munka nem pornó, fizikai kapcsolat nem jön létre, és a szereplő is csak azoknak a kéréseknek tesz eleget, ami neki még belefér. „Egy kikötés van: minimum le kell vetkőzni, ha ezt a vendég úgy kívánja.”
„Arc nélkül, név nélkül?” – fordul a stúdió vezetője az egyik lányhoz, aki talpig felöltözve ücsörgött mindaddig az egyik kanapén, és ránézésre nem sok köze van az erotikus szakmához. Mint kiderül, fél évvel ezelőttig nem is volt. Készségesen mesél, nem jön zavarba a kérdésektől, igazából nincs is mitől, nem is értjük, miért kaptuk sorra az elutasítást a korábban felkeresett lányoktól.
22 éves, zenész. Zongorázott fuvolázott, mint ahogyan ő fogalmaz: „ésatöbbi”, aztán jött a munkanélküliség, és a kényszer. „Egyszerűen csak keresgéltem az interneten, és a keresőprogram kidobta ezt a céget. Bár tisztában voltam azzal, hogy erotikus munkáról van szó, a részletes munkaköri leírás bizalmat ébresztett bennem, és a honlap is nagyon színvonalas volt.”
A modell állítása szerint pillanatok alatt képes volt megszabadulni a gátlásaitól: „Segített ebben az operátor csaj, és az, hogy rajta kívül mindössze egy webkamera van a szobában. 2-3 hét leforgása alatt belejöttem az egészbe. Nem azt mondom, hogy nem izgulok, de úgy kell tenni, mintha ez egy természetes dolog lenne. Teljesen nyugodt amúgy sem lehet az ember, hiszen a visszajáró vendégek mellett mindig újabb, más személyiséggel rendelkező chatelőkkel ismerkedünk, akik újabb és újabb ötletekkel állnak elő.”
Ezek az ötletek pedig néha súrolják az extremitás határát is, a szabályok értelmében viszont sok dolgot nem kell, vagy nem is szabad megtennie a szereplőnek (Plüssmaci például nem lehet a képernyőn, mert az arra utaló jel lehet, hogy 18 éven aluli a lány, és az öklözés sem megengedett, mert azonosítható az agresszióval.). „Volt olyan pasi, aki azt szerette volna, hogy a hüvelyem helyett a húgycsőnyílásomat használjam maszturbálásra. Olyan is akadt, aki azt kérte, dugjam fel magamnak a bugyimat. Ilyenkor van az, hogy ha elsőre nem érti meg, hogy nem csinálom meg, amit akar, akkor rövid időn belül elbúcsúzom, és kilépek a beszélgetésből.”
Jobbak, mint egy pszichológus! A modell szerint viszont a felhasználók túlnyomó része olyan férfi, akik inkább beszélgetésre vágynak egy kedves és számukra szép nővel, a szexualitás pedig kezd a háttérbe szorulni. „Amikor kezdők regisztrálnak, a beszélgetés nagy része azzal telik, hogy hogyan kell a rendszert használni, és vannak olyanok is, akik a családi problémájukat zúdítják ránk. Ha azt vesszük, hogy kevesebb az órabérünk, mint egy pszichológusnak, azt is lehet mondani, hogy még jobban meg is éri nekik, mint szakemberhez fordulni” – nevet. „Innentől kezdve pedig sok a visszajáró vendég, ezek a férfiak pedig egy idő után szeretnének is személyesen találkozni.”
Mint kiderül, két esetben is előfordult az, hogy összejött a szereplő és a vendég. Az egyik az USA-ba ment férjhez, a másik pedig egy olasz állampolgár felesége lett. „Ez persze nem jellemző, de megtörtént. Most is van egy olyan esetünk, aki halálosan szerelmes az egyik lányba: virágokat küld neki, legutóbb pedig egy 300-400 ezer forintos laptoppal lepte meg.”
„Én általában elutasító vagyok az ilyenekkel szemben, hiszen sose lehet tudni, hogy ki van a világháló másik végén. Se felbátorítani, se hitegetni nem szabad őket, tudniuk kell, hogy ez számunkra egy munka. Sokan nincsenek is ezzel tisztában, és nehezen esik le nekik, hogy ingyen semmit nem fognak látni – hiába írják meg az elérhetőségüket a chaten -, ez egy szolgáltatás, amiért nekik fizetni kell.”
A magyar látogatók tilthatók. A lány elárulja, a legtöbb esetben az sem derül ki róluk, hogy magyar származásúak: „A csevegés kizárólag angol nyelven folyik, a magyarországi látogatókat ki lehet tiltani, így minimális az esélye annak, hogy olyan emberek tudják meg, mivel foglalkozol, akiket erről nem szerettél volna felvilágosítani. Vannak viszont olyan lányok, akik a jól fizető hazai piacot semmiképp nem szeretnék kihagyni – ebben az esetben előfordult már, hogy az egyik csajt leszólították az utcán, hogy „jé, téged ismerlek, te vagy az a lány a szexchatről!”.”
A szakma másik buktatója, hogy előfordul, 18 éven aluli kölyök csórja el az anyja bankkártyáját, és azt felhasználva akar magának online örömöket okozni. Ebben az esetben, ha az illető lebukik a szülei előtt, azok akár fél évre visszamenőleg is visszakövetelhetik a szolgáltatásra költött pénzt.” A lány szerint pont ezért soha nem biztos, hogy egy három órás műsor után a zsebükben van a pénz. Megkérdezett modellünknek egyébként pont ugyanennyi idő volt az eddigi leghosszabb előadása, aminek saját bevallása szerint a 90 százaléka beszélgetés volt.
„Valójában erre szeretnénk rámenni” – magyarázta a cég tulajdonosa. „Hogy már vetkőzniük se kelljen a lányoknak, hanem dumálásról szóljon az egész. És minden jel arra mutat, hogy ennek van is jövője.”
Az Intim Center sex shop szexualitás témájú további cikkek itt.