Segédeszköz fertőtlenítő, intim higiénia kell? Irány az Intim Center szexshop!

A koronavírus-járvány miatt az emberek felvásárolták a boltokból és a gyógyszertárakból az egészségügyi maszkokat és a kézfertőtlenítő folyadékokat, így sok helyen hiánycikknek számítanak. De van, ahol még kapható, ám nem rohanták meg ezeket az üzleteket…
Van, ahol sok fertőtlenítőszer van: a szexboltokban nagy választékban lehet intim segédeszköz és kézfertőtlenítőhöz jutni.

A lap megkérdezett néhány szexshopost, hogy többen vásárolnak-e most, amikor a bezártságban csinálni kell valamit otthon… A megkérdezettek arról számoltak be, hogy a karantén első napjaiban megugrott a vásárlók száma. Nagy részük kifejezetten a karantén miatt jött, mondván valahogy el kell ütni az időt. Aztán az első napok után, a korlátozásoknak köszönhetően visszaesett a forgalom.

A kézfertőtlenítők forgalma viszont megugrott, miközben sokan nem is gondolnak rá, hogy itt is lehet venni.
Ezeket a szexuális segédeszközök fertőtlenítésére használják, de ugyanúgy alkalmasak kézfertőtlenítésre is.
Ha valaki tőlünk vásárol, és előveszi a flakont az utcán, senki sem fogja tudni, hogy az egy szexüzletből való, hiszen teljesen letisztult a csomagolása – mondta el az egyik eladó.

Itt lehet kapni fertőtlenítőt
A koronavírus-járvány miatt az emberek felvásárolták a boltokból és a gyógyszertárakból az egészségügyi maszkokat és a kézfertőtlenítő folyadékokat, így sok helyen hiánycikknek számítanak. De van, ahol még nem rohanták meg az üzleteket…
Van, ahol rengeteg fertőtlenítőszer van, a szexboltokban hatalmas választékban lehet fertőtlenítőhöz jutni. Megkérdeztünk néhány üzletvezetőt, hogy többen vásárolnak-e most, amikor a bezártságban csinálni kell valamit otthon…

– A karantén első napjaiban valóban megugrott a látogatóink száma – kezdte az egyik pesti bolt eladója.
„A fiataloktól a nyugdíjasokig mindenki jött. Legtöbbször előbb körbe sétálták a boltot, nézelődtek, hiszen nincs elképzelésük, hogy mit is szeretnének. Aztán a többség talál valamit, ami a kedvére való. Volt, aki kifejezetten a karantén miatt jött, mondván: valahogy el kell ütni az időt” – mosolygott a nő.

„Aztán az első napok után visszaesett a forgalmunk, valószínűleg egyre kevesebben mennek ki az utcára vásárolni. A kézfertőtlenítők forgalma viszont megugrott, miközben sokan nem is gondolnak rá, hogy itt is lehet venni.”

„Ezeket a szexuális segédeszközök fertőtlenítésére használják, de ugyanúgy alkalmasak kézfertőtlenítésre is. Ha valaki tőlünk vásárol, és előveszi a flakont az utcán, senki sem fogja tudni, hogy az egy szexüzletből való, hiszen teljesen letisztult a csomagolása.”

Szexuális segédeszközök fertőtlenítése
Annak érdekében, hogy az erotikus segédeszközöket egészségügyi problémák nélkül élvezhesse, ne felejtse el használata előtt és után alaposan fertőtleníteni a vibrátort, a maszturbátort vagy bármilyen más segédeszközt.

A megfelelő karbantartásnak és gondozásnak köszönhetően az anyagok tulajdonságai továbbra is megmaradnak, így Ön minél tovább élvezheti a segédeszközét. A fertőtlenítőszerek speciálisan tervezett összetételüknek köszönhetően biztosítják a baktériumok és a szennyeződések tökéletes eltávolítását.