Robbanószeres vibrátort küldtek az egyházfőnek

A spanyol Anticlerical Pro Sex Toys Group vibrátorokat küldött az ultrakonzervatív spanyol katolikus egyházfőknek, a vibrátorokba pedig robbanóanyagokat tettek.
A segédeszközöket diszkréten becsomagolták, ahogyan azt a szexshopban is teszik. A spanyol EFE hírügynökség tájékoztatása szerint a katolikus érseket, Francisco Pérezt támadták meg, a postai válogatáson fennakadt a két vibrátor. Az egyik nőt ugyanis megsebesítette az egyik felrobbanó vibrátor. Az érsek elmondta a hírügynökségnek, hogy nem tulajdonítottak nagy jelentőséget a pornak, amit találtak, de a rendőrség azonnal elvitte a gyanús port. A spanyol rendőrség úgy véli, hogy ugyanez a csoport felelős az Almudena katedrálisnál talált bombáért. A csoport üzenetet is írt a weboldalukra egy hónappal ezelőtt: kérem, fogadják el bocsánatkérésünket. Legközelebb nem hibázunk – olvasható a Velveten.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!