Pozíciók a kemény szexhez 7 őrült szexpóz

Merüljünk bele a szex világába, és fedezzünk fel őrült, érdekes és kreatív szexpozíciókat, amelyek segítségével pályán lehet tartani a kapcsolatot. Mind a 7 őrült szexpóz feldobja a szexuális életét, de ne várja, hogy könnyű legyen!

Megjegyzés: A szextanácsokat csak akkor szabad követni, ha Önt és partnerét érdekli a változatosabb szexuális élet. Ha a szexuális élet elhalványul, akkor az ilyen pozíciók újra felélesztik. Fontos, hogy mindkét partner részt vegyen a folyamatban, ez az egyetlen módja az extázis elérésének! Semmi sem segít a kapcsolaton, ha a másik nem akar dolgozni rajta. Ez a probléma sok párt felzárkóztat, de a legtöbbet a szexuális sokféleség segít (játékok, új pozíciók, swingerpartik stb.).

Új pozíciók a kemény szexhez

A fejed fölött
A partner térden áll, és a könyöknél hajlított karok megtartják a támaszt (párnával lágyíthatók) Mondja meg partnerének, hogy álljon mögé, és emelje fel a lábát a bokájánál fogva. Ezután lassan hajlítsa meg a térdét – a gyermek pózát a levegőben. Amikor teljesen meg van győződve arról, hogy a kezében lévő támasz stabil, és a férfi nem veszíti el az egyensúlyát, beléphet a női húsba a nemi szervekkel. Ha először nem tudja megtenni a súlyon, akkor próbálja meg a padlón feküdni a gyermek pózában, majd hatoljon be a nemi szervekbe, ekkor emeljen!

Kutyás póz
Ennek a pozíciónak minden előnye megvan a kutyás stílusnak, gravitációs bónusszal a női oldalon. Az extra élvezet érdekében a partner a lány csípőjét a kívánt irányba mozgathatja, és megváltoztathatja az intenzitást. Az új szög és a hozzáadott mozgás kombinációja olyan izgalmas pontokat fog gerjeszteni, amelyekről a pár sosem tudott, és hihetetlen csúcspontot nyújt mindkét partner számára – talán még egyszerre is.

Dildók harmadiknak
A hármas szex, DP imitálására kiváló egy jó dildó. Ha a hüvelybe történik a behatolás, akkor a popsiba bedughatunk egy műpéniszt.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából rendelsz terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ha a vaginában vagy egy dildó, vagy vibrátor, akkor az anális behatolás, a popsi szex jobban megy!

Pornográf kép
Ez a pozíció a partnered irányításáról szól – tehát irányítsd az irányítást az elejétől fogva, miközben partnered arccal felfelé fekszik az ágyon. Ülj rá, utánozz egy lovast, majd ereszkedj le a péniszére, de ne a szokásos misszionáriusodban, hanem háttal a partnerednek. Nyújtsa vissza a lábát a vállához, és helyezze a törzsét a lába közé. Ezután csúsztassa előre -hátra, kezével a bokájába kapaszkodva további tolókart. A herezacskója ebben a helyzetben dörzsölni fogja a csiklóját, még nagyobb orgazmusért.

Erotikus hangszer
Hagyja, hogy a hátán feküdjön, és térdét a mellkasához emelje. Vele szemben állva üljön a lábára úgy, hogy csípője átölelje. Tedd magad a farkára. Minél közelebb hozza a térdét a mellkasához, annál jobban hozzáférhet a péniszéhez. Ugorj fel és le, mintha szexi guggolást csinálnál. Hadd élvezze alázatos oldalát. És mivel a pár egymással szemben áll, az orgazmus során csodálatos érzelmekre lehet gondolni.

Szenvedélyes csavar
Hagyja, hogy felette feküdjön, mintha hagyományos missziós stílusban helyezné be a péniszét, ugyanakkor 360 fokos csúszásba kezd, és csak a hüvelyével érintkezik. Ahogy forog és ellök, segítsen körbevezetni a testén, miközben a propeller a helikopter körül forog. Amikor újabb fordulatot hajt végre, látszik forró testének minden centimétere. Bónusz: a pár csak feküdhet ott, és csodálatos orgazmusokat élvezhet.

Fejjátékok
A partnernek térdelnie kell, a partner pedig hanyatt fekve lábát a partner vállára teszi. Ugyanakkor lassan felé haladva lassan feláll. A lánynak rögzítenie kell a lábát a feje mögött, míg a partner csípőnél fogja a testet, és a vállak nem jönnek le a talajról. A póz meglehetősen nehéz, de ő okozza a legtöbb örömöt. Tökéletes azoknak, akik jógáznak. A vér rohanása a partnere combjában növeli a medencei terület érzetét, és kiváló vizuális hozzáférést biztosít a csiklóhoz.

Csavarkerék
Hagyja, hogy a hátán feküdjön, és a partner ráül, de hátradől, és kezét a lába közé teszi mögé. Ezután kérje meg, hogy tekerje a lábait a derekára, és óvatosan kezdje el a mozgást! Ez a pozíció jó a lassú, érzéki lökésekhez, ugyanakkor az orgazmus új erővel éri el.

Öt egy partner számára
Üljön le a pultra, és partnere elébe áll. Lábának enyhén hajlítottnak kell lennie, válltávolságban, lábának pedig római számot kell képeznie a levegőben (mindegyik láb 15 fokos, különböző irányú). Ebben a helyzetben a srác derekánál fogva átöleli a lányt, a lány pedig kezét társa vállára és nyakára rögzíti. Alkalmas kemény lökésekhez és gyors kemény szexhez.

Az INTIM CENTER-ben megfogja találni a legjobb kenőanyagokat és intim játékokat. Használja cikkünket, hogy több vad és őrült szexpozíciót vigyen szexuális életébe!