Potencianövelő agyarak? Na ne, inkább növényi potencianövelő!

Farmerek akarják árulni az orrszarvúak agyarát, Dél-Afrikában. Évek óta tenyésztik is az állatokat, ezzel akarják őket megmenteni a kihalástól.

Az orvvadászok ugyanis majdnem kiirtották őket, mert az orrszarvú agyara még az aranynál is drágább. A keleti gyógymód szerint ugyanis rákellenes, és potencianövelő hatása van.

Az orrszarvú tülkéből készült őrleményt ma elsősorban afrodiziákumként alkalmazzák, főként Vietnamban nagy erre az igény. Ki gondolná, hogy potenciazavarokkal küszködnek, hiszen így is jó sokan vannak arrafelé. Érdekes módon e tudományos alapokat nélkülöző nézet Nyugaton keletkezett, s innen jutott el Ázsiába. A rinótülköt azonban a HKO már több mint kétezer éve alkalmazza egyéb célokra: állítólag hatásos fájdalom- és lázcsillapító és másnaposság ellen is kiváló.

E készítmények gyógyítják még a tífuszt, védenek a mérgezés ellen, és enyhítik a hallucinációt, sőt kelések és kiütések ellen is javallottak. Mindezek mellett dísztárgyakat is készítenek belőle.

A kínai kutatók által megállapított lázcsillapító hatásról szóló cikk hemzseg a módszertani hibáktól, s emiatt konklúziója több mint kétséges; az egyéb hatásokat pedig tudomásom szerint még nem vizsgálták, ami nyilván nem jelenti azt, hogy működnek is.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!