Pornó fut a Fidesz és az MSZP neve alatt

Hardcore szex, vagyis kőkemény pornó fut a két legnagyobb magyar politikai párt neve alatt az interneten, írta meg az egyik napilap. A fidesz.com és az mszp.com nem foglalkozik politikai kérdésekkel, mindkettőn pikáns, felnőtt tartalom található. Ráadásul valószínűleg nem történt törvénysértés, a domain neveket ugyanis bárki legálisan megvásárolhatja. A Mokkában Kamarás Péter, ügyvéd beszélt a jogi következményekről.

További cikkek domain és politika témában: 6 év után kapta meg a szexdomainjét a kérelmező – Nagy világcégek kénytelenek pornódomént venni – Excsajok: újraindult és a rendőröket is sértegetik – Villámként tört be az xxx szexdomain az Internetre – A pedomaci.hu-t pedofil tartalom miatt felfüggesztették


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!