PoliLili még mindig pusztít? – Reddit és Gyakori kérdések vélemények

A méret a lényeg? Mekkora vibrátor válasszak? Ezek a címe a videónak, ami miatt a Redditen téma lett Poli Lili. PoliLilit YouTuberként és szexuális fejlesztőként definiálja magát, küldetésének érzi, hogy segítséget nyújtson az embereknek örömtelibbé, gyönyörtelibbé tenni a szexuális életüket.
– Mindezt az önismeret útját járva, a szexről őszintén, tabuk nélkül beszélve, a szégyenérzeteket elengedve – teszi hozzá.

– Vicces, hogy mindenki támadja mert nem néz ki jól és szexről beszél. Ha egy jól kinéző tiktoker gamer szar szexuális utalásokat tesz 2 seggrázás közötti fortnite közben az mindenkinek okés és mindenki simpeli de, ha valaki edukatívan beszél az intim dolgokról akkor már mindenkinek ellenszenves. (Joebalvin)

– Nem értem komolyan miért kell ez az álszenteskedés. Mindenki találkozik felnőtt korában ezekkel a kérdésekkel amiket ő feszeget, csak mindenki a Googlebe írja be a keresőbe. Bármilyen meglepő egyébként, átlagos kinézetű emberek is élnek nemi életet (sőt…). Hiánypótló csatorna volt az övé és gratulálok neki a munkásságához. Egy olyan nemzetben tanít embereket, ahol mindenki tökéletes keresztény és csak sötétben szexszel a takaró alatt. (Personal)

– Én sajnálom szegényt, valószínűleg komoly párkapcsolat erőszakban és/vagy gyerekkori abúzusban volt része és ez az egész tartalomgyártás egy megküzdési stratégia. A Polilili webshop eladás a fő cél. (Deleted)

– A videóiban meg úgy adja elő magát mintha a fél világ megdöntötte volna.. nekem emiatt nagyon fura. Mármint értem persze, szereti a szexet de olyan irritáló a személyisége hogy nem tudom a vibratorain kívül ki közösül vele. Amúgy megnéztem sok videóját és nem mondom vannak köztük érdekesek ,bár szerintem a régi csatornáján voltak igazán jók de azok úgy látom törlődtek. Összességében bátor dolog, ez a szex coach dolog, hogy ilyen nyíltan beszél a témáról. (Mspropofol)

Ki a szex coach? A szex coach egy személy, aki segít a pároknak és egyéneknek abban, hogy jobban érezzék magukat a szexuális életükről. Ők segítenek a pároknak kommunikálni egymással a szexuális kapcsolatukról, és segítenek nekik abban, hogy megtalálják és élvezzék a szexuális közelséget. Szex coachok segíthetnek a pároknak megoldani a szexuális konfliktusokat, és segítenek nekik abban, hogy megtalálják a szexuális örömöt.

– Szokatlan és furcsa mindenkinek, viszont szerintem sok olyan dologról beszél ami fontos. Szerintem bátor nő, sokaknak közülünk nem lenne bátorsága ilyenekről beszélni. (Grouchy)

A Gyakori kérdéseken több téma van indítva a témában. Reakciók:

– Nekem tetszik a kezdeményezése és tetszik a stílusa is, DE nagyon visszataszító az, hogy TV adás jellegű tartalmat gyárt a YouTube korában, vagyis letiltja a hozzászólás lehetőségét. Feltételezem a gyűlölködő kommenteket akarja elkerülni, azonban szerintem ez a szabad eszmecserének gátat szab és szerintem fontosabb a szabad társalgás lehetősége, nem lenne szabad ezt beáldozni az idióta sügér emberek miatt.

– Van videója amin egy dildót csatol fel. Na ott nincs rajta bugyi es eszméletlen szexisek combjai. Na meg a feneke is majdnem látszik.

– Nekem irritáló. Látszik, hogy amúgy nyomi, nem bírták suliban, és most próbálja megnutatni mindenkinek, hogy amúgy ő milyen laza…

– Láttam pár videóját. Ezeket kéne vetíteni oktatófilm gyanánt az iskolákban, hogy legyen végre valami szexuális kultúrája a népnek, mert nagyon nincs…

Polilili hisz abban, hogy fontos megtanulnunk tabuk nélkül beszélni a szexet érintő kérdésekről. Ő maga is csak 31 éves kora után kezdte el szeretni a szexet. Rögös út vezetett az orgazmusproblémái leküzdéséig, amik lehet, fel sem merültek volna, ha megfelelő szexuális nevelésben részesülhet, illetve ha környezetében ne lett volna tabu a szexről beszélgetni. Forrás: Reddit, Youtube videó itt.

Ezt csináld a csajoddal odalent és hidd el nem lesz hálátlan

Polilili őszintén és tabuk nélkül beszél a szexről, így a férfiak megtudhatják, mire vágynak pontosan a nők. Polilili megdöbbentő őszinteséggel részletezi a női nemi szerv rejtelmeit. A vlogger még egy rajzzal is illusztrálja a punciját, és minden apró dolgot kifejt azzal kapcsolatban, hogy mitől indulnak be a nők.
– Mit szeret a puncim? Azt, ha szép, lassan közelítenek felé, és sokáig még nem hatolnak be a nagyajkaim közé, csak kívülről dörzsölgetik, morzsolgatják őket. Nem érdemes őket széthúzni, sokkal több gyönyört hoznak, ha maguktól nyílnak szét. – Mondja a puncimese videóban itt.

Ki a szex terapeuta?
Szex terapeuták olyan szakemberek, akik segítenek a pácienseknek megérteni és megoldani a szexuális problémáikat. A szex terápia a szexuális egészséggel, a kapcsolatokkal és a szexuális szokásokkal kapcsolatos problémák megoldására irányuló pszichológiai gyakorlat. A terapeuták segítenek a pácienseknek kutatásokat végezni, a testük és a szexuális életük megismerésében, és az egészséges szexuális kapcsolatok kialakításában. Az egyes páciensekhez igazított terápiás programok segíthetnek a szexuális zavarok, a diszfunkciók, a szexuális bántalmazás és az egyéb szexuális problémák kezelésében.

https://www.youtube.com/watch?v=qAaR5BTmES4