A pillangó vibrátor olyan mint egy rezgő bugyi

Folyamatos élvezés bátraknak nőknek készült pillangó vibrátorok. A legfurcsább szexjátékszerek között is akad olyan, ami első ránézésre elképedést okoz, furcsán néz ki, ám mégis valamilyen módon a kedvünkre való. A nemi szervek fölé köthető vibrátorokkal szinte folyamatos lehet az élvezés, továbbá  képesek észrevétlenül dolgozni a csiklódon. Kipróbálnád?

A pillangó izgatókat azoknak a nőknek fejlesztették ki, akik szeretik a folyamatos stimulációt és élvezettel tölti el őket, ha a napi bevásárlás során is orgazmust érhetnek el sorozatban. A vékony és kényelmes, szilikon hevederekkel puncihoz rögzíthető állatka enyhe bizsergéssel repíti a mennyekbe a használóját, de ezentúl is további hét észbontó funkcióval rendelkezik, melyekkel a gyönyör maximumra emelhető. A vezérlés lehetővé teszi, hogy akár zsebből, akár a retikülből is irányítani tudd, így ha nem szeretnél sikítva és térdremegve a postán várakozni, akár ki is kapcsolhatod.

A kedves kinézetű, miniatűr szexuális segédeszközt olyanoknak ajánljuk, akik bármikor csúcsra szeretnének kapaszkodni és elég bátrak ahhoz, hogy a vízálló kis ketyerét bugyi alatt viseljék!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!