Péniszpumpák

Te is vágysz arra, amire a legtöbb férfi? Egy nagyobb, keményebb és jobban teljesítő péniszre? Talán már kipróbáltál több pénisznövelő gyakorlatot, vagy kiegészítőt és szeretnéd ezek hatását tovább növelni vagy csupán kíváncsi vagy: tényleg működnek a péniszpumpák?
A válaszunk igen, a péniszpumpák működnek de csak akkor ha tisztában vagy az alapokkal és sikerül egy a számodra is megfelelő modellt találni. Ebben cikkben pedig ezt a segítséget nyújtjuk neked. Röviden, áttekinthetően összefoglaljuk mire jó a péniszpumpa, hogy használd és hogy válassz modellt.
A péniszpumpa – más neveken erekciópumpa, vákumpumpa, maszturbációs pumpa, pénisznövelő pumpa – nem csak az élvezetek miatt kiváló eszköz, hanem pénisznövelő lehetőségeket is magában hordoz.
A képen látható kiváló minőségű péniszpumpa is az erekció fokozására és pénisznövelésre is! Áttetsző műanyag henger, méretskálával. Puha, selymes tapintású, rugalmas, fekete szilikon mandzsettával, leeresztő vákuumszeleppel. Áttetsző kék színben, dekoratív dobozban üzletünkben megvásárolható, vagy a webshopban megrendelhető.
A péniszpumpák tényleg hatásosak? Biztos lehetek benne hogy használatával nagyobb lesz a péniszem?
Az első kérdés amelyet minden férfi feltesz magának mielőtt elhatározná magát egy péniszpumpa beszerzésén: A péniszpumpák tényleg működnek?
Igen, a pumpák pozitív hatása megkérdőjelezhetetlen, ugyanakkor eme hatásosság erőssége 3 fő szemponttól függ:
• A pumpa minősége: Nem minden pumpa teremtődött egyenlőként, talán említeni sem érdemes, de a bolhapiacon vásárolt pár száz forintos gagyi hamisítvány nem fog olyan hatást produkálni mint a drágább, ugyanakkor laboratóriumokban kifejlesztett valamint több ezer férfi által tesztelt termék. A pumpa kiválasztásakor erre mindenképpen érdemes odafigyelni.
• Konzisztencia: Bármilyen gyakorlatról is beszél az ember, az állandóság kulcsfontosságú ahhoz hogy a hatás garantált legyen, és ez ugyanúgy igaz a pénisz pumpálására is. Ne várjunk csodát csupán egyetlen használat után, ha erősebb, nagyobb péniszt szeretnénk azért meg kell dolgozni. Az edzőterembe sem úgy járunk le hogy egy edzés után már kocka hasat, nagy bicepszeket várunk, legyen ez így a péniszpumpával is.
• A gyakorlat hossza: Megint az edzőtermi példával kell hogy éljek, hiába megyünk le minden nap ha csupán csak 2 percet szánunk az aktív erősítésre, így van ez a pénisz pumpálással is.

Miben tud segíteni a péniszpumpa használata?
• Impotencia kezelése: A péniszpumpát eredetileg az impotencia kezelésére találták fel és az egész világon való elterjedését költséghatékonyságának és hatásosságának köszönheti.
• Pénisz méretének növelése: Az ötvenes évektől kezdve a péniszpumpákat már nemcsak az impotencia kezelésére, hanem a pénisz méretének növelésére is használni kezdték. Ezek az új, urológusuk által kifejlesztett pumpák hatásosnak bizonyultak a pénisz körméretének növelésében ami gyors elterjedésükhöz vezetett.