Péniszpumpa deluxe

A péniszpumpa rendeltetésszerű használata teljesen veszélytelen, ugyanakkor sokan mégis képesek komplikációt okozni saját maguknak a használati utasítás be nem tartásával. Íme 3 aranyszabály aminek betartása kötelező minden felelős péniszpumpa használó számára.
– Ne lépjük túl az előírt nyomást! Ez az egyik legkönnyebben elkerülhető, de a leggyakrabban sérüléshez vezető hiba amit a pumpahasználók elkövetnek. Ahogy Róma sem egy nap alatt épült, úgy a péniszed sem fog néhány óra leforgása alatt pornóipari méreteket elérni. Tartsuk be a gyártó összes utasítását a péniszpumpa használata közben! Legyünk felelősségteljesek szerszámunkat illetően és spóroljunk meg magunknak egy kínos látogatást a sürgősségire.
– Tartsunk gyakran szünetet! Minden 15 perc aktív használatot követően tartsunk legalább 5 perc szünetet. A szünetek során jut friss vérhez a péniszünk, amely cirkulációját tovább javíthatjuk masszázzsal.
– A kezdők ne kísérletezgessenek! Kezdő pumpa használok ne állítgassanak a nyomáson és ne kísérletezgessenek a technikákkal addig, amíg nem ismerik ki teljesen a pumpát. A kezdők pumpálási időtartama ne lépje túl a maximális 1-1.5 órát.
Nyomásmérővel ellátott henger 30cm hosszú, 22cm mély, belső átmérője 6cm, puha szilikon mandzsettával, a nyílás átmérője 3cm és rugalmas és ergonómikus, hatékony pumpakarral, nyomáskiegyenlítő szeleppel ellátva. Kiválóan alkalmas az erekció fokozására és pénisznövelésre is! A termék az üzletünkben megvásárolható!
Péniszpumpák hatékonysága: Az erekciópumpa lehetővé teszi, hogy megnövelje péniszét drága sebészeti beavatkozás nélkül. Friss, oxigéndús vért pumpál a corpora cavernosa-ba, mely által fokozni tudja a hímvessző kondícióját. Már egy használat után észrevehetően nagyobb és vastagabb lesz a pénisze!
Azok értek el pillanatok alatt jelentős fejlődést, akiknek a pénisze nyugalmi állapotban jóval kisebb mint erekció közben. A péniszpumpa nem ígér csodát, eredményes használatának kulcsa a türelem és a kitartás. Hasonló ez a súlyzókkal végzett edzéshez. Egy edzés nem hoz tartós változást, csak egy kicsit duzzadtabbak lesznek az izmok a tréning után. Viszont ha hetente többször végez gyakorlatokat, akkor már láthatóak lesznek a változások.
Az erekciópumpa egy segédeszköz péniszének fejlesztéséhez, melynek pozitív hatásai csak néhány hét elteltével válnak igazán szembeötlővé. Az első észrevehető változás a nyugalmi állapotban bekövetkező hosszúság és kerületnövekedés.
A pimpában uralkodó szívás kitágítja a corpora cavernosa üregeit, ezáltal több vér áramolhat beléjük. Általában 1-3 hónap használat után indul meg a hosszanti növekedés, és minél többször alkalmazza, annál vastagabb és hosszabb lesz a pénisze.