Pénisznövelő, péniszhosszabbító eszközök és pénisznagyobbító szerek

Unod már hogy kicsi a péniszed és nem megfelelő nagyságú a férfiasságod? Keresed a megfelelő és biztonságos pénisznövelő és péniszvastagító lehetőségeket, melyeket az otthon alkalmazva tudnál használni?

Sokféle hatástalan pénisznövelő gyakorlatot és pénisznövelő pumpát kipróbált már de a várt eredmények elmaradtak? Bemutatjuk a legújabb péniszvastagítóés pénisz hosszabbító lehetőségeket. Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen, ha nagyobb péniszed lenne? Szeretnéd, ha nagyobb pénisszel szerezhetnél örömet kedvesednek? Olvasd el a férfiaknak péniszrevalók cikket, és

Itt a megoldás: latex péniszköpeny 7 cm-es hosszabbítással! Aktus előtt helyezd fel a merev hímvesszőre – a végébe fix, habszerű anyagot építettünk, ami kellően merevvé teszi a 7 cm-es hosszabbítást. Legyen szerencsés ma a párod.
penisznoveloA temék – sok hasonlóval egyetemben – az üzletünkben megvásárolható, vagy telefonon megrendelhető. az alábbi módszerek vannak még:
– Vákuumos módszer szexuális segédeszközökkel, vagyis péniszpumpákkal
– Különböző péniszre függeszthető súlyok
– Mágneses vagy elektromos péniszstimuláló eszközök
– Hormonterápiák, tesztoszteron vagy más nemi hormonok, szteroidok
– Növényi hatóanyagok a világ különböző pontjairól pénisznövelő tabletták formájában
Ezek mindegyike közös abban, hogy hatékonyságukat komoly kutatás nem támasztja alá. A vákuumos eszközök és a súlyok ugyan növelhetik a pénisz méretét. Olvasd el a hogyan válassz péniszre való szexkelléket című cikket is, és hasznos a pénisz méretének növelése, pénisznövelő készítényekkel és eszközökkel bejegyzés.

  • Nincs nagyon olyan férfi a földön, aki legalább egyszer ne aggódott volna élete során férfiasságának mérete (péniszének hossza vagy péniszének vastagsága) vagy formája miatt. A legtöbb férfinél ez az érzés csupán időleges, de persze nem egy vagy két férfi esetében ez egyfajta rendszeres frusztrációt is jelenthet. Rengeteg olyan férfi van a világon így Magyarországon is, akik a kis pénisz félelmeik miatt kerülik el a szexuális aktusokat, vagy bármilyen olyan tevékenységet, amikor más saját nemű társaik meztelenül láthatnák meg őket, így kerülve el a „ciki helyzetet”.

Ezek a férfiak sok esetben nem csupán férfiasságuk nagysága és vastagsága miatt érzik magukat rosszul, de gyakran azért is, hogy ezen a problémán rágódnak. Egy 2015-ben elvégzett nemzetközi felmérés szerint, amikor is közel 15.000 férfi péniszméretét vizsgálták meg, kiderült, hogy egy átlagos pénisz mérete erektált állapotban 13,12 centiméter. Továbbá az is kiderült, hogy a közhiedelemmel ellentétben a fekete férfiak péniszének a mérete nem nagyobb, mint a fehér férfiaké. Egy másik statisztika szerint Európában a magyar férfiak mondhatják el magukról azt, hogy a legnagyobb méretekkel rendelkeznek.

Érdemes tudni, hogy a magyar férfiaknál az átlagosan péniszméret 17 cm nagyságú. Amennyiben az erektált férfiasságának hossza nem kisebb, mint 12-14 cm, akkor semmiféle oka nincs az aggodalomra a pénisze méretével kapcsolatosan. Egy másik nemzetközi kutatás és felmérés szerint, a nők 85%-a teljes mértékben meg van elégedve párja férfiasságának hosszával és vastagságával. Ez is azt mutatja, hogy a pénisznövelést és pénisz vastagítást csak a férfiak misztifikálják túl. Szerencsére viszont, ha Ön valóba azt érzi, hogy nagyobb péniszre, vastagabb péniszre vágyik, akkor a pénisz növelést és pénisz vastagítást elősegítő készítmények segíthetnek Önnek abban, hogy a régóta álmodozott férfiasság méretet elérhesse. A pénisznövelő készítmények segítségével a pénisznövelés otthon oldható meg, mindenféle unalmas és hosszan tartó pénisznövelő gyakorlatoktól mentesen.