Péniszgyűrűvel meghosszabbítható a nemi közösülés

A közösülés átlagos időtartamának 7-10 percet tekintjük. Ez az idő több mint elegendő a férfi orgazmus megjelenéséhez, de egy nő számára teljesen elégtelen.

A szorgalmas férfi megpróbálja a lehető leghosszabb ideig késleltetni a magömlés pillanatát annak érdekében, hogy barátnője segítsen az orgazmusban, de ez a feladat szinte lehetetlen speciális technikák vagy szexuális játékok használata nélkül.
A legtöbb férfi nem különösebben foglalkozik a nő problémáival, ennek eredményeként a nemi kapcsolat pár percig tart, és a nő továbbra is elégedetlen. Minél erősebb az erekció annál alacsonyabb a pénisz érzékenysége és annál tovább tarthat a nemi aktus.

Erekciós gyűrűvel meghosszabbítható a nemi közösülés. Az intim szexshopban kapható péniszgyűrűk használata lehetővé teszi az erekció megerősítését és jelentősen késlelteti a magömlés pillanatát. A rögzítőelemekkel ellentétben az erekciós gyűrűk sűrűbb és szorosabb anyagból készülnek. A gyűrűt a felálló pénisz tövére helyezzük. Az erekciós gyűrű a pénisz tövének megszorításával megakadályozza a vér kiáramlását a péniszből, ennek eredményeként működőképes állapotban marad.

Ugyanakkor a fej és a frenum érzékenysége csökken. Ezek a tényezők lehetővé teszik a nemi aktus meghosszabbítását . Ha egy férfinak problémái vannak az erekcióval, használhat vákuumszivattyút is hogy a pénisz ébren legyen, és csak ezután használja a gyűrűt.

Mi lehet a szex alatt a plusz percekben?
A legtöbb esetben még 10-15 perc sem elegendő ahhoz, hogy egy nő orgazmusba essen. Ugyanakkor a nők rendkívül érzékenyek a klitorisz stimulációjára. A vibrátoros péniszgyűrű megoldás önmagát sugallja, és a szexjáték-gyártók tovább fejlesztették az erekciós gyűrűket, további megkönnyebbülést, stimuláló folyamatokat és rezgési mechanizmusokat biztosítva számukra.

A pénisz maximális behatolásával a stimuláló folyamat megérinti a csiklót, felgyorsítva az orgazmus kialakulását… A rezgésmechanizmus egy vibrogolyó, amelyet beillesztenek a csikló magasságába. Ugyanakkor az ember megállhat a maximális behatolás pillanatában, és összegyűjthet egy kis erőt, késleltetve az orgazmus megjelenésének pillanatát.

A nő viszont továbbra is élvezi a vibrátor vibrációit a csiklóban. Sok pár megtanulta saját tapasztalatából, hogy mindkét partner számára az orgazmus elérése meglehetősen megvalósítható feladat, feltéve, hogy megfelelő kakasgyűrűt használnak. És még akkor is, ha nem ér el orgazmust, ez a szexjáték garantáltan extra perceket nyújt a boldogságnak és fokozza az érzések fényességét.

Szexboltunkban az INTIM CENTER kínálatában a szexuális játékok gyártásában a világ vezetőinek méltó választéka péniszgyűrűket mutat be. Vásárolhat gyűrűt rezgéssel vagy rezgés nélkül, herezacskó megragadással, további megkönnyebbüléssel és egyéb funkciókkal. Különböző átmérőjű és alakú farokgyűrűk is kaphatók.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!