Pénisz tartozékok, fúvókák, hogyan kell használni szex közben

Valószínűleg a világon csak néhány férfi elégedett a pénisz méretével, ezért a keresőmotorok több millió kérést dolgoznak fel, amikor a férfiak rákérdeznek a világhálón a pénisz megnagyobbítására! A férfi tudattalanban egy káros sztereotípia szilárdan gyökerezik, hogy egy igazi szeretőnek hatalmas és vastag kell rendelkeznie. És ha az anyatermészet nem adott ilyen ajándékot, akkor kétségbeesetten keressük a megnövelés módját. Nem akarjuk meggyőzni a srácokat arról, hogy a legtöbbjüknek elégedettnek kell lenniük az egység méretével és átmérőjével, mert ezt más cikkekben többször is megtettük.

A férfiak péniszére készült szexkütyük közül, azok számára, akik aggódnak a méret miatt, hasznosak leszünk, és elmondjuk  előnyöket a pénisz 10 legjobb fúvókájáról, és eldöntjük, mit vásároljon: erekciós vibrációs gyűrűt vagy hosszabbítót. Segítenek megváltoztatni a méretet. Ha nem elégedett, megpróbálhat egy másikat, mert olcsók. Az egészségügyi műveletek helyett inkább a szexboltból származó játékokat érdemes előnyben részesítenie, amelyek nemcsak növelik a munkaeszközt, hanem lassítják az ejakulációt is, mivel tompítják a fej érzékenységét!

Hosszabbítók, extenderek, vastagítók a péniszen
Péniszre húzható mandzsettákra, hosszabbítókra van szükség ahhoz, hogy vastagabb vagy hosszabb legyen a szex során. Ezek a dolgok különösen azoknak hasznos, akiknek nincs természetes stimulációjuk a folyamat során. A pénisz fúvókáinak köszönhetően az erekció minősége és időtartama nő.

A hosszabbító fúvókák eltávolítása után a pénisz visszatér az előző méretéhez. Azok, akik remélik, hogy további centimétereket építenek fel a húsukból, csalódnak – a szexboltok termékei nem képesek erre.

Hagyományosan ez az árukategória két alcsoportra osztható: erekciós gyűrűk és hosszabbítók. Különböző anyagokból készülnek, és nincsenek különleges felhasználási korlátozások, kivéve az anyag egyéni intoleranciája esetén.

A péniszen lévő fúvókák típusai: megnagyobbodás, megvastagodás, további stimuláció
A legtöbb férfi erekciós gyűrűkkel vagy hosszabbítókkal kezdi megismerni a szexuális játékok világát. Egy ilyen modult gyakran használnak díszítésként. Valójában a nők is szeretik a pénisz rögzítését: növelik a csikló és a hüvelyfalak stimulálását. A hosszabbítók a textúra különbségei mellett többféle típusúak:

Gyűrűk
Ezek a legalapvetőbb és legolcsóbb eszközök, amelyeket a pénisz alján vagy feje alatt viselnek. Elég ahhoz, hogy megakadályozzák a vér kiáramlását az izgatott férfi méltóságból. Az egyszerű gyűrűk segítenek, ha egy férfi nem büszkélkedhet kő erekcióval.
Bilincsek. A barátaid gúnyolódnak rajtad, és „gyorslövőnek” neveznek? Akkor tényleg meg kell vásárolni egy gyűrűt egy szorítóval: átöleli a magcsatornát, és nem teszi lehetővé, hogy gyorsan megtörténjen.

Vibrátoros gyűrűk
Nagyszerű játék, amellyel a lányok sokkal gyorsabban kapnak orgazmust, és a srácok átveszik az irányítást a helyzet felett – most csak te döntöd el, hogy meddig tart a szex.
A tervezés típusa szerint a pénisz meghosszabbítására vagy megvastagítására, nyitott és zárt modellek szolgálnak. A hosszabbítók 3-20 cm hosszúak, a vastagítók néhány centimétert adnak a térfogathoz. Puha anyagból készülnek, így mindkét partner érezni tud. A zárt kialakítás teljesen lefedi a makkot.

Textúrájukban az erekciós gyűrűk simák, bordázottak, dodoros, antennákkal, tüskékkel borított sőt valósághűen megismétlik a valódi pénisz formáját, az összes görbével és redővel. Leggyakrabban szilikonból, kiberbőrből, PVC-ből, latexből készülnek. A gumi és az orvosi szilikon tökéletesen kialakított, és kezdőknek ajánlott, akik nem szoktak hozzá idegen tárgyak jelenlétéhez a péniszen szex közben.

Egyesek úgy vélik, hogy a zárt típusú erekciós gyűrű újrafelhasználható védelemként is szolgál. Csak ne felejtsük el,a játékot nem lehet hőkezelni, és csak óvszer vagy tabletta véd a nem kívánt terhesség ellen!

A legbizarrabb formákat a nyitott típusú fúvókák adják. Hálók, kettős gyűrűk, figurák, spirálok, hengerek – bármilyen változat. A gyenge potenciában szenvedő férfiak számára merev fúvókákat állítanak elő, amelyek alakja nem függ a benne lévő pénisz erejétől. A félig petyhüdt péniszt is megtartja ez az eszköz, és örömet okoz a partnernek.

A férfiak körében különösen népszerűek azok a játékok, amelyek egyszerre két funkcióval vannak felszerelve – a cél a pénisz meghosszabbítása és megvastagodása. A pénisz fúvókái kellemes tapintású anyagokból készülnek, a lehető legjobban hasonlítanak az emberi bőrhöz, rugalmasak és nyújthatók.

Erekciós vibro gyűrű
A partner érzéseinek fokozása érdekében motorral felszerelt vibro gyűrűket használnak. A modul alapja közelében vagy a csúcsán helyezkedik el, és több sebességmódot kapcsolhatunk. A hüvely és a csikló stimulálása pikáns érzéseket okoz, amelyekből a lányok gyorsabban jutnak orgazmushoz. Egyes modellek vége a G-pont felé hajlik, ami fényes hüvelyi orgazmust ad. A csikló simogatásához tüskével (rezgő impulzussal) rendelkező fúvókák modelljeit állítják elő, amelyek ritmikusan befolyásolják ezt a legerősebb erogén zónát, és érdekes érzéseket okoznak az első másodpercektől.

A modern vibrációs gyűrűk okostelefonokkal köthetők össze, és speciálisan letöltött alkalmazásokkal vezérelhetők. Sok programban hosszú ideig létrehozhatja saját oszcillációit. USB-ről töltik fel őket. Menő férfi játékok, amelyek segítségével a hölgy jogos élvezetet kap!

Fúvókák a péniszen a kettős behatoláshoz
Az ilyen modelleket gyűrűk vagy más típusú rögzítés segítségével rögzítik a péniszre és a herezacskóra. Van egy második folyamatuk, amely valamivel kisebb, mint az első, hogy stimulálja a végbélnyílást és könnyen behatoljon belsejébe. Nagyon valósághű anyagokból származnak, amelyek utánozzák az élő bőrt és a pénisz megkönnyebbülését. Az ilyen fúvókával végzett kettős stimuláció helyettesíti a heteroszexuális pároknál a harmadik partnert.

Vannak hármas stimulációjú fúvókák! A fogadó partner hüvelyi behatolást, valamint a csikló stimulálását kapja a testek szoros érintkezésével az ilyen modellek rugalmasak és a dombornyomottak.

Miért van szükségünk erekciós gyűrűkre és hosszabbító zsinórokra?
Az erekciós gyűrűk szinte minden modellje késlelteti a vér kiáramlását a péniszből, így szex közben kissé megduzzad és mérete nő. Ezek a pénisztartozékok könnyen kezelhetők, olcsók és számos előnnyel rendelkeznek:
– a nagy pénisz hatása akár fél óráig is tart;
– a fej érzékenysége csökken, és az aktus meghosszabbodik;
– a lányt is stimulálják;
– a rossz potencia nem akadály;

A fúvókát olyan férfiak is használhatják, akik teljesen elégedettek a mérettel – csak új érzéseket kersnek vagy a szex idejét nyújtanák meg.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fúvókát a péniszen és hogyan  használjuk?
A összes hosszabbítót, mandzsettát, nyitott és zárt változatban állítják elő. Azok a modellek, amelyekben a fej nyitva van, több örömet okoznak, és érzékibbé teszik a szexet. Ha meg akarja lepni barátját, egy vibrátorral ellátott fúvóka megfelel Önnek – ez áldás minden lány számára, szinte minden helyzetben nagymértékben stimulálják a csiklót. Partnere elégedett lesz.

Ha még soha nem volt szexuális játékboltban, nem valószínű, hogy azonnal ki tudja választani, hogy pontosan mi illik Önhöz tökéletesen. Természetesen konzultálhat az eladóval, de a fúvóka optimális modelljét csak saját maga választhatja ki, ízlése és a méreti ismeretében. Nincs garancia arra, hogy a megvásárolt termék száz százalékig megfelel Önnek, és maximális örömet okoz. De ha a vásárlás előtt tanulmányozza az utasításokat, nem hibázhat nagyot.

Először is összpontosítson a következő paraméterekre:
– Méret. Igen, ez a fő kiválasztási kritérium. Belül egy kis margónak kell lennie a szabad súrlódásokhoz. Ha maga a modell anyaga nagyon vastag, vegyen 1-2 cm-rel bővebbet. A rugalmas fúvókák általában nyúlnak.
– Zárak. Szüksége van rájuk? Ha azt szeretné, hogy a játék jól kapcsolódjon, mintha ráöntötték volna, akkor vegye a herezacskóhoz vagy a combokhoz rögzített hevederekkel vagy rögzítőgyűrűkkel!
– Cél. Csak új érzésekre vágyik? Vegyen puha, antennákkal, bordákkal vagy rezgéssel – hagyja, hogy a partner örüljön!

A rátét rögzítésének használata
Annak érdekében, hogy a péniszre vásárolt eszköz maximális élvezetet nyújtson a folyamatban, figyeljen arra, hogyan kell helyesen felhelyezni! Bizonyára minden csomagban részletes utasításokat talál a modellre vonatkozóan, így az alkalmazásban nem lehetnek alapvető kérdések. A férfiak mindegyik játékát úgy tervezték, hogy ne zavarjon szex közben. De mielőtt a fúvókát a péniszére helyezné, feltétlenül készüljön fel!

Mossa le a terméket szappannal vagy szódával, majd alaposan dörzsölje meg alkohollal és szárítsa meg. Minden alkalommal, ne csak az első használat előtt!
A hosszabbító fúvókákat az óvszerrel azonos séma szerint vegye fel: tekerje a játékot a fej aljára, és nyújtsa ki a felálló péniszt a lyukon keresztül. Ezután húzza ki a terméket a teljes hosszon! Szükség esetén nyújtsa ki!

Ügyeljen a pénisz állapotára! A bőrnek száraznak kell lennie!
A csúszás fokozása érdekében próbáljon ki egy kis trükköt: kívülről kenje meg a játékot kenőanyaggal, a fejtől a herezacskóig! Ha a fúvóka vibrátorral van felszerelve, akkor a modul elindításán kívül nem kell más műveletet végrehajtania.
Szerelmi játék után ne felejtse el újra öblíteni a terméket, lehetőleg antibakteriális anyaggal is! Mielőtt a fúvókát a dobozba helyezné, szárítsa meg!

Legyen óvatos a pénisznagyobbító fúvókákkal!
Mint ilyen, nincsenek ellenjavallatok a szexuális játékok használatára. Annak érdekében, hogy a fúvókák valódi előnyökkel járjanak, elegendő csak az utasításoknak megfelelően használni őket, és figyelembe venni néhány figyelmeztetést.

Ne használja a péniszrevalókat a fúvókákat az utasításokban megadott időnél hosszabb ideig! Ne hagyja figyelmen kívül ezt az ajánlást: a játék hosszantartó viselése miatt a pénisz károsodhat! Ha vérbetegségben szenved, jobb, ha megtagadja a modul használatát szex közben! Különösen a trombocitózis esetében. A kardiovaszkuláris patológiák esetén a fúvókákat nagyon óvatosan kell használni!

Látogasson el szexboltunkba, amely mindenféle típusú és méretű pénisztartozékok széles választékát kínálja! Rendelhet a webshopunkban is, a terméket zárt csomagban viszi a GLS futár, Magyarország bármely településére.