Pénisz kényeztetők férfiaknak, péniszgyűrűk, péniszpumpák, műpuncik

Hogyan vásároljunk szexuális játékokat férfiaknak? Azt mondják, hogy a tökéletes szexhez a férfinak úgy kell gondolkodnia, mint egy nőnek, és egy nőnek úgy kell gondolkodnia, mint egy férfinak. A férfiak szexuális játékai sokfélék lehetnek az anyagok, a tervezés és a cél szempontjából. A kütyük és eszközök egész világa létezik, amelyek minden szexuális vágyat valóra váltanak. Számos oka van annak, hogy a férfiak miért nem merülnek bele a szexuális játékok használatába egyedül vagy partnerükkel: általános félénkség, tisztítási nehézségek és sterilizálás.

A férfi szexjátékok mellőzése maszturbáció és szex közben olyan, mintha nem használnánk az összes ceruzát a színeződobozból. A naplemente két színben történő festése nagyszerű, de nem lesz olyan lenyűgöző, mint az a naplemente rajz, amelyhez tucatnyi színből sok árnyalatot használt. A szexuális játékok olyan dolgokat tesznek, amelyeket te és partnered nem tudtok, függetlenül attól, hogy mindketten rugalmasak vagytok. Semmilyen meditáció, böjt vagy testmozgás nem teszi lehetővé, hogy a pénisz önmagában rezegjen. Nehéz – az emberi anatómia korlátai miatt – a saját prosztatája, azaz a férfi G-pont stimulálása is játékszer nélkül.

Vásároljon intim játékokat férfiaknak!

A magány nem ok arra, hogy megtagadd a szexuális élvezetet. A férfi szexuális játékok nemcsak az intim élet diverzifikálásában segítenek, hanem sokkal fényesebbé és felejthetetlenebbé is teszik azt. A felnőtt férfi játékok különböző típusúak, formájúak és célúak. Ezek közül a legnépszerűbbek és legkeresettebbek:

A maszturbátorok és a vaginák teljes méretű szexbabákként vagy a női test különálló részeiként készülhetnek. A felhasználónak lehetősége van arra, hogy megtapasztalja a női nemi szervek minden finomságát;
A férfiak intim játékai, nem egyedüli elégedettségre, hanem párosnak a következők lehetnek:. Elengedhetetlenek abban az esetben, ha a partner pénisze kicsi, vagy néha az erekció nem sikerül.

Pénisz gyűrűk. Ezek szükségesek abban az esetben, ha a férfi le akarja lassítani az ejakulációt és kissé meghosszabbítani a nemi közösülés idejét;
Vákuumszivattyúk. Segítségükkel minden férfi kissé nagyobbá teheti péniszét, valamint erősítheti az erekciót;
Hosszabbítók. Egyszerűen pótolhatatlan, ha felejthetetlen és élénk orgazmust szeretne elérni, vagy megnyújtja a péniszét. Bizonyos esetekben a fiúk szexuális játékszereit bizonyos esetekben az orvosok ajánlják;
Vibrátorok a prosztata számára. Ezek azok az intim játékok, amelyeket a végbélnyílásba helyezve a prosztata masszázsra használnak. A férfi szexshop blog ajánlja a férfiaknak szánt szexuális termékek változatossá és érdekessé teszik intim életét.

Rendeljen erotikus játékokat férfiaknak!
Mindenkinek lehetősége van szexuális játékokat vásárolni férfiaknak online áruházunk weboldalán kedvező áron. Ügyfeleinknek olyan termékek széles választékát kínáljuk, amelyek minden igényt és kívánságot kielégítenek. A katalógusunkban bemutatott intim játékok pároknak is segítenek kielégíteni minden fantáziáját. Nemcsak az áruk magas színvonalát, hanem barátságos kiszolgálást és névtelen szállítást is garantálunk Magyarországon. Olvasd el ezt a cikket is:

Pénisz kényeztetők: péniszgyűrűk, péniszpumpák, műpuncik férfiaknak

Pénisz erekciós gyűrű
Szexuális játék a férfiak számára, amelyet a pénisz vagy a herezacskó alján viselnek, és megakadályozza a vér áramlását. A péniszen lévő gyűrűt az ejakuláció késleltetésére és az erekció javítására használják. Tehát lehetőség van a nemi közösülés időtartamának meghosszabbítására és a szexuális élet diverzifikálására.

Az erekciós gyűrűk sajátossága

A férfi péniszén lévő gyűrűt nemcsak a nemi közösülés meghosszabbítására, hanem új érzések felfedezésére is használják. A gyűrűk megjelenése, anyaga és funkcionalitása eltérő.

Az erekciós gyűrűk fő típusai közül megkülönböztethető az egy- és kettős gyűrű. A kettős gyűrű abban különbözik, hogy két hurokkal rendelkezik: az egyiket a pénisz alján, a másikat a herezacskón viselik. Ez a fajta péniszgyűrű intenzívebben összenyomja a péniszt amikor erektál, tehát tele van vérrel. Egyetlen gyűrű is viselhető a pénisz alján vagy a herezacskón.

A gyűrűk átmérője különbözik, a pénisz összenyomódásának mértéke a kiválasztott mérettől függ. Vannak lasszó erekciós gyűrűk is, amelyek mérete beállítható. Kényelmes ilyen gyűrűt használni férfiaknak az erekciós funkció javítása érdekében.

Néhány gumigyűrű a péniszen beépített vagy eltávolítható vibrációs elemmel rendelkezik. A rezgés lehetővé teszi, hogy több örömet szerezzen nemcsak egy férfi, hanem partnere számára is. Behatoláskor a vibro gyűrű stimulálja a csiklót, és kellemes érzést ad a nőnek.

Néhány vibrációs gyűrű fúvókával rendelkezik a kettős behatoláshoz. A rezgő gyűrűhöz stimulátor van csatlakoztatva, amelyet a végbélnyílásba helyeznek, így a nőknek lehetőségük van új típusú interakciót kipróbálni egy partnerrel.

Az erekciós gyűrűk elektromos stimulációval is felszerelhetők. A gyenge áramimpulzusok eltérnek az egész testben, és szokatlan kellemes érzéseket okoznak.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő erekciós gyűrűt?
Válasszon megfelelő méretű péniszgyűrűt, így használata nem okozhat fájdalmat vagy kellemetlenséget! Az értékelés és a vásárlói vélemények alapján létrejött a legjobb erekciós gyűrűk Topja:

Kettős gyűrű a péniszen és a herezacskón fúvókával a kettős behatoláshoz – Az erekciós gyűrűket nem csak férfiaknak vásárolják. A rezgésnek és egyéb funkcióknak köszönhetően a gyűrű sokoldalú játékká válik a párok számára.

Vákuumszivattyúk A pénisz méretének növelése és általában az erekció erősítése szex közben. Vásároljon vákuumszivattyút, javítsa a hatékonyságot erekciós gyűrűvel vagy fúvókával, kezelje szexuális egészségét! Növelje a szexuális kultúrájának szintjét, szerezzen nagyobb önbizalmat képességeiben és varázsában, érje el az önelégedettség új szintjét maszturbátorok segítségével!
A péniszpumpa rész a szexuális játékok széles skáláját mutatja be az emberiség erős fele számára, amelyek nemcsak a dominancia megszilárdításában segítenek, hanem abban is, hogy magának és partnerének a legnagyobb örömet nyújtsák.

Erekciós gyűrűk és péniszrögzítések – A nemi közösülés időtartamának növelése és a szexuális érzések fokozása.
Maszturbátorok minden ízléshez – A pénisz kiváló minőségű stimulálása.

Vagy talán még soha nem próbálta ki a feromonos parfümöt? Vonzalom, nemi vágy keltése tudat alatt. Ne habozzon: az ilyen kiegészítőket már régóta tárolják a világ számos “férfi” otthoni gyűjteményében, és ez a tény egyáltalán nem tekinthető szégyenletesnek számukra.

A férfiak szexuális játékai az intim üzletek árucikkei, amelyek kitartóan javítják a privát szexuális életét. Csatlakozz a civilizált világhoz, és felfedezze az intimitás új, csodálatos világát! Fedezze fel ezt a részt a lehető legmélyebben, és ha bármilyen kérdése van, tanácsadónk átfogó választ ad rá.