Pendrive és vibrátor egyben

Pendrive csiklóizgató vibrátor Qvibry memo 4 GB USBÖtlet, ötlet hátán a szex és kellékek piacán. Munkaidőben, a számítógépen lehet tölteni a zsebvibrátort, ami mellesleg adathordozásra is alkalmas.
A mai vibrátoroknál ma már nem elvárás, hogy hűen kopírozzák a férfiasságot, a modern rezgőségek többségéről meg se lehet állapítani, hogy buja célra született. Ez a helyzet azzal a dizájnvibrátorral is, amit egy elegáns pendrive-ba rejtettek.
A nemesacél és testbarát szilikon alapú szexjáték szokatlan formáját Ti Chang dizájnertől kapta, aki munkája előtt egy kupac nőt megkérdezett arról, hogy szerintük milyen az ideális vibrátor. Ebből a közös munkából született meg a diszkrét intimtárgy, amin 5-féle vibráció és 4 erősség teszi izgalmassá a használatot. USB csatlakozón keresztül lehet tölteni, 8 giga memóriájának köszönhetően pedig nemcsak kielégülésre, de adathordozásra is alkalmas.
Két típust ajánlunk: Pendrive csiklóizgató vibrátor Qvibry memo 4 GB USB és Pendrive vibrátor, csiklóizgató Qvibry memo 8 GB USB.
Személyes vásárlás itt: Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!