Pendrive és vibrátor egyben

Pendrive csiklóizgató vibrátor Qvibry memo 4 GB USBÖtlet, ötlet hátán a szex és kellékek piacán. Munkaidőben, a számítógépen lehet tölteni a zsebvibrátort, ami mellesleg adathordozásra is alkalmas.
A mai vibrátoroknál ma már nem elvárás, hogy hűen kopírozzák a férfiasságot, a modern rezgőségek többségéről meg se lehet állapítani, hogy buja célra született. Ez a helyzet azzal a dizájnvibrátorral is, amit egy elegáns pendrive-ba rejtettek.
A nemesacél és testbarát szilikon alapú szexjáték szokatlan formáját Ti Chang dizájnertől kapta, aki munkája előtt egy kupac nőt megkérdezett arról, hogy szerintük milyen az ideális vibrátor. Ebből a közös munkából született meg a diszkrét intimtárgy, amin 5-féle vibráció és 4 erősség teszi izgalmassá a használatot. USB csatlakozón keresztül lehet tölteni, 8 giga memóriájának köszönhetően pedig nemcsak kielégülésre, de adathordozásra is alkalmas.
Két típust ajánlunk: Pendrive csiklóizgató vibrátor Qvibry memo 4 GB USB és Pendrive vibrátor, csiklóizgató Qvibry memo 8 GB USB.
Személyes vásárlás itt: Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.