Nyilvános maszti a szexshopban, a tulaj lépett közbe!

Kínos helyzetbe hozta magát egy férfi Tajvan szigetén egy boltban. Pontosabban egy szexshopban, ahol az egyik tévé képernyőjén egy pornójelenet futott, a vásárló pedig ezen felizgulva elkezdett maszturbálni. Feltételezhetően már régóta nézhette a filmet, amikor egy adott pillanatban közel lépett a képernyőhöz, lehúzta nadrágja cipzárját, elővette a nemi szervét, és elkezdett maszturbálni.
A jelenet mindössze pár percig tartott, mert a bolt eladója észrevette a közjátékot, és szólt a férfinak, hogy hagyja abba. A tajvani zavarba jött, és bocsánatot kért, amiért nem bírt magával. A videót felnőttek nézhetik meg itt!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!