Hírlevél feliratozás diszkrét intimitás emailben

Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

 
A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapui. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.

Az intim shop az első magyar szexbolt és online áruház felnőtteknek, 1989 óta működik. Több mint 30 év munkája során a szexbolt elnyerte a legjobb címet, köszönhetően a napi, éjjel-nappal végzett munkának, a webhely funkcionalitásának bővítésének:

– Bankkártyás fizetési szolgáltatás csatlakoztatása, amely bármilyen kényelmes módon biztosítja a fizetést.
– Ingyenes házhozszállítás. A pénztár szakasz segít megtudni a csomag értékét, és egy határ feletti vásárlásokat Magyarországon a futárszolgálat vagy a Posta a mi költségünkön szállítja bármely régióba.
– Kiváló minőségű szolgáltatás, csere, termékek visszaküldése egy hónapon belül, SMS-ben történő tájékoztatás az érdeklődő cikkek átvételéről, egy meghitt üzlet kedvezményprogramjai, jó kedvezmények.
– Saját, kiváló minőségű fotóink felhasználásával, amelyek megbízható információkat nyújtanak a világmárkák intim termékeinek minőségéről, fogyasztói jellemzőiről.

Az intim shop online áruház megbízható nagykereskedésekkel, gyártókkal és beszállítókkal együttműködve, közvetlen szállításokat kap, garantálja a hamisítás elleni 100 %-os védelmet. Az intim tárgyak választéka több mint 10 ezer darabot tartalmaz. A kínált katalógus cikkek minőségi garanciával érkeznek a vásárlókhoz.
Különös figyelmet fordítanak a kommunikáció kényelmére a felhasználók között, akik élvezik a közösség kiváltságait, szakemberek segítségével. Sokakat érdekel majd az Intim Center vevői vélemények, szakértők, blog szakasz.
A sex shop hírek ingyenes előfizetésével ellenőrizheti az új termékek megjelenését, az akciókat, a termékminták ingyenes postázását.