Nem elég a jó nyalás, dugd is meg időnként jó keményen

Idősebb férfi vagy, és szereted a fiatal csajokat? Netán tíz, húsz évvel fiatalabb a partnered? megőrjíted őt azzal, hogy jól tudsz nyalni? Kevés, mert egy fiatal nőt, legalább hetente meg kell jól dugni.

Ha negyedórákig kényezteti orálisan a farkad, hiába szopja, nyalja, csak nagyon nehezen áll fel? Kevés már a jó orálszex? Akkor az nem jó! Ha végre felállt, és szex közben, elpuhulsz a vaginájában? Ez már potencia zavar, ekkor nem árt egy kis természetes segítség! Nagyon jó potencianövelő szerek vannak már.

Megbízható, prémium minőségű étrend-kiegészítő kapszula férfiak számára. A természetes hatóanyagok nem okoznak fejfájást. Ezek a potencianövelő szerek megkönnyítik a hímvessző merev állapotba kerülését. További hatás, hogy a közösülés időtartama alatt segítséget nyújtanak az erektált állapot fenntartásában.

Persze szexkütyüket, vibrátort vagy dildót is beszerezhetsz segítségnek a legközelebbi szexshopból, vagy online is rendelhetsz. Miért? Egy felmérésben kérdezett meg huszonéves nőket, mi volt a legeslegjobb szexélmény, amit férfival átéltek. Tanulságos válaszok következnek!

Análszex és közben csiklóizgató egyszerre. Kétszer elélveztem, olyan szinten, hogy totál kitisztultam az egy év alatt magammal hordozgatott feszültségektől.

A zuhanyzóban felemelt és nekinyomott a falnak szex közben. Talán a legjobb szexélményem volt, mert a pasim spontán volt és a jó értelemben véve agresszív. Annyira forró volt!

Mondtam neki, hogy azt tehet velem, amit akar. Lekötözött és betakarta a szemem. Egész végig remegtem az izgalomtól, mert nem láttam és nem tudtam, mit fog tenni legközelebb.

Meglepett egy csiklóizgatóval és kérte, hogy szex közben vigyem el vele magam. Nincs szexibb egy olyan pasinál, aki van elég magabiztos ahhoz, hogy extra szexjátékokat hozzon a hálószobába, hogy engem, és magát is kielégítse.

Betett egy vibrátort a fenekembe, miközben kutyapózban toltuk, én pedig izgattam a csiklómat. Földöntúlian jó volt.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!