Ne fogazz!

ne_fogazzHát ez remek. Megalkották a fogvédőt szexuális örömszerzés céljából. Nyilván az illetékes fogorvosi kamara úgy érezte, itt az ideje részesedni a piac óriási bevételeiből. Blow Guard névre keresztelték a legújabb segédeszközt, aminek első ránézésre csak az a célja, hogy “ne fogazz asszony”, ám tévedünk ekkor még, hisz óriási és fantasztikus rezgő, vibráló élményben lehet részünk, ha boxolónak öltözve szállunk alá. A cucc ugyanis rezeg, és ettől sokkal jobb lesz minden.
Ezen találmány megalkotásának történeti háttere a következő. Élt egyszer messzi földön egy fogorvos, ki csodás fogsort alkotott egyik nővendégének mindenki legnagyobb megelégedésére. Igen ám, de a remekbeszabott fogak sajnos nem bírták a fellációs strapát, s elmozdultak, így az asszony szomorú lett. A hős fogorvos azonban védőszerkezetet alkotott plasztikból, s ezzel meg is született a Blow Guard, már csak a mini vibártort kellett hozzáilleszteni.
Valójában még fantáziát is lát benne kísérletező oldalam, de a tapasztalatokat olvasva a neten a következők körvonalazódnak: az öklendezés alap, kiváltképp olyanoknál, akiknek egyébként is érzékeny a garatuk, de tekintve, hogy az eszköz behelyezése nagyban lecsökkenti a fenmmaradó helyet, a pénisz behelyezése után megtelik az egész szájüreg, és ez azért para. Valaki leírta, a kipróbálás maga annyira komikus volt az öklendezéssel, a bepaszírozással, a mozgás lehetetlenségével, hogy hamar abbahagyták a mókázást. Mások arról számoltak be, hogy az állkapcsukat fogták, mert félő volt, kiugrik a szájukból a protektor, és ez sem túl erotikus látvány. Egy pasi pedig bevallotta, elég félelmetes volt, miközben ez közelített szerszáma felé. Pláne egy nő ezzel a szájában.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!