Ne felejtsd el ma jól megdugni a nődet! Ha kell, itt van tuti potencianövelő!

Minimum hetente jól meg kell dugni a nőt! Feleséged, partnered, barátnődet ha kielégíted, csodás életed lesz, szexisten leszel a szemében. El is kezdheted! Ne felejtsd el ma jól megdugni a nődet! Ha kell, segítség az Intim Centerben vannak tuti potencianövelők, ma is nyitva van!

Potencianövelő termékek csalódás nélkül? Vásárolj minőségi potencianövelő szereket online szexshopunkban, vagy szexboltunkban!

A libidó növelése, a tesztoszteron szint optimalizálása a tartós erekció, kemény pénisz és jó szex alapja. Ezek a természetes anyagokból készült potencianövelő szerek erre készültek.

Szex naponta? Nem lehetetlen!

Ha a merevedési zavar már hónapok vagy évek óta fennáll, és nincs pozitív változás, akkor sürgősen tegyél valamit. A partnered kielégületlen, te ideges vagy mert nem megy a szex. Ami nagyszerűen és megbízhatóan működött ott lent, megbízhatatlan lett, már nem bízhatsz a farkadban. Hol összejön egy rendes merevedés, de inkább hol nem…

– Jó urológus rendelésén voltál már? Jó okés, be fog nyúlni a fenekedbe, vérvételre is kell menni PSA és más miatt. Szóval irány a doki, és ha szervi okot nem találtak, és minél fiatalabb vagy, annál valószínűtlenebb, hogy nem találnak.

– Ha az urológián a dokinál minden rendben, akkor a fejedben van a gond! Stressz, pszichés probléma, a sikertelenség generálta félelem együttesen a gond. Az idegesség, a kitárulkozástól való félelem és a kommunikációs zavarok komoly terheket róhatnak a libidóra, és mindkét nem esetében csökkenthetik a vágyat.

– Életmódváltás és természetes potencianövelés? Mi lenne ha nem kellene azon gondolkodni, hogy mikor lehet problémamentes a szex? Mennyire nagyszerű lenne, ha csak úgy lezavarnátok egy menetet, minden tervezgetés és rákészülés nélkül? Csak hogy jó legyen!

Az erekció az agyban kezdődik, az erektilis funkciót az agytörzs által kibocsátott idegi impulzusok irányítják. Az idegi impulzusok a gerinccsatornán haladnak végig a pénisz erektilis szöveteihez, ahol a véredények izomsejtjeiben láncreakciót okoznak. Ez az összetett folyamat egy hírvivő molekulától függ, amelynek a neve ciklikus guanozin-monofoszfát, cGMP. A folyamat visszafelé is működik: ahogy az erekció lankad, a foszfodieszteráz nevű enzim elkezdi csökkenteni a cGMP molekulák mennyiségét.

A manapság nagy mértékben elterjedt potencianövelők, valóban segítenek fenntartani az erekciót azáltal, hogy gátolják a foszfodeszteráz működését, és növelik a nitroxid-termelést. Arra viszont kevésbé képesek, hogy pusztán önmagukban erekciót hozzanak létre, ahhoz pszichológiai stimulációra is szükség van. A kezdeti lendület hiányában tehát a potencianövelőknek sokkal kisebb a hatása, vagy el is marad.
Ezért van az, hogy egy-egy potencianövelőről különféleképpen vélekednek férfiak. Ezért nem lehet megmondani, hogy melyik a legjobb potencianövelő, hisz még egyénenként is el fog térni ugyanazon szer hatása, a pszichés és nemi indíttatás különbözősége miatt.