Nagy méretű szexi fehérneműk az Intim Center Budapest szexshopban

A molett, telt lányoknak új, divatos szexi ruhák érkeztek az Intim Center szexshop üzletébe! A nagy méretű, XL feletti erotikus, érzéki fehérneműk széles választékban neked megfelelő méretekben katalógusból is rendelhetőek. A széles választék közt biztosan te is megtalálod a rád illő darabokat. Az Andalea kollekciója kivágott, átlátszó, feszülős és lenge erotikus öltözékeivel, szexi megjelenéseivel a férfiak vágykeltője. Akár esti romantikázáshoz, akár csak a forró nyári napokra, akár farsangra, különleges alkalmakra, mindig meglepetést okoznak.
Íme néhány kép kedvcsinálónak:

nagy-meretu-szexi-fehernemuk

Ki mondta, hogy a teltkarcsú, 50-es méret feletti nők nem vehetnek fel hasonlót? A férfiak egy része a szexben szereti, hogyha egy nőn foghat valamit. Ez beindítja őket. És ha ehhez a szexhez egy bombasztikus fénylő, erotikus külső is jár, arra nincs más lépés, mint a kéjes előjáték! Olyan együttlét, melyet a pár maximálisan élvez.

nagy-meretu-szexi-fehernemuk2

A sex üzletben a szexi fehérneműk, erotikus jelmezek felpróbálhatók, így a tükörben azonnal megcsodálhatók a női testen. A szettek viselése rendkívül kényelmes és testre szabott. A visszafogott fazonoktól a vadító darabokig minden egyes ruha egyedi, rendkívül jó minőségű, selymes anyagú.

Ha még nincs saját szexi fehérnemű beszerző helyed, a hét bármelyik napján ugorj be és válogass a szexshopban! Nyitva tartás: H-P 9-20, Sz-V 9-18 óráig. Cím: Intim Center szexshop üzlet, Budapest, V.ker. Károly krt. 14. (félemelet).