Nagy méretű műfalloszok és klassz dildók várnak rád az Intim Centerben

A dildók pénisz formájú vagy dizájnos nonfiguratív, rezgés nélküli eszközök. Zselés és szilikon anyagokból készülnek, érzéki megjelenéssel. A valósághűeken található természetes hatású erezet hozzásegít a még nagyobb élvezethez eléréséhez vagy éppen az aktus idejének elnyújtásához. Akár mindkét nem részére ajánlhatók szex kiegészítő eszközként vagy magányos éjszakákra.

Az erotikus segédeszközök hihetetlen választéka található az Intim Center belvárosi üzletében, a Bp. Károly krt. 14. sz alatt, ahol személyesen vásárolhatsz. Nézelődhetsz is kedvedre, de az eladók szívesen segítenek, ha nem tudod pontosan, hogy mi mire jó. A szexshop webáruház shop dildó kínálatából is rendelhetsz, ha kiszállítással szeretnél szexkelléket vásárolni.

Azoknak az igényeseknek, akik csak a minőségre és a realisztikus élményekre esküsznek, ajánljunk mindenféle formájú műpéniszeinket, dongjainkat. Formájuk, kialakításuk, erezetük nagyban hasonlít egy eredeti hímvesszőjére, így az élvezet nagyon hasonló lesz! Te se érd be kevesebbel, tedd magasra a lécet, csak a legjobbat válaszd!

Találd meg a leginkább tetszőt, és éld át az orgazmus élményét!
Rendelj még ma, próbáld ki és használd bátran! Az extra méretek kedvelői is találnak mindenféle szexárut. Nagy méretű valósághű műfalloszok, vulgárisabban műfaszok és vibrátorok is kaphatók az Intim Centerben szexshopban.
A dildókat nők, férfiak éns nők is használják. Maszturbáláshoz és szex közben is. Ha műfütyit vennél vagy online rendelnél, akkor dildó vásárlási tanácsokat itt olvashatsz:

nagy_meretu_mufasz

Dildók készülnek fémből és kétvégű, páros verziók is léteznek. Sokan csak heccből, legénybúcsúra vagy lánybúcsúra vesznek ilyen méretű eszközt, de sok nő szülés után olyan tág marad, hogy nagyobb méretet szeretne a kitágult hüvelyébe. Az extrém és BDSM szexet kedvelők még az ánuszukat is izgatják ilyen gigaméretű műszerszámokkal, melynek neve szabadabb nyelvezetben műfasz.

A dildó vagy pénisz mérete milyen legyen?
Ez vásárlója válogatja, de egy felmérésben a kérdések között szerepelt a péniszméret, a nők szexuális előtörténete, jelenlegi szexuális élete, orgazmuskészsége, nedvesedési hajlama, az aktus közben érzett fájdalom. Ezután egy tíz perces számítógépes tesztet végeztek, felidézték a korábban optimálisnak tartott hímvessző adatait.
Az eredmények szerint a nők leginkább a pénisz körfogatra emlékeztek. Mégis a méret a lényeg?
Azt láttuk, hogy a válaszadó nők valamivel nagyobb hímvesszőt preferáltak. Akár hosszú távú, akár egyszeri partner esetében. A rövid távú kapcsolatok esetén jobban kedvelik a kissé nagyobb méretet, feltehetően az újdonság varázsa, és a szexuális kielégülés fokozottabb igénye miatt.
Hosszú távú partnerkapcsolatban azonban a kisebb méret is megfelel, a nő számára ez komfortosabb, és itt számukra kevésbe fontos a férfiasság nagysága.