Műfasszal támadt a rendőrre egy nő

Volt már ilyen, hogy szexuális segédeszközzel inzultáltak rendőrt. Most sem mindennapi eszközzel támadtak meg egy intézkedő rendőrt az egyesült államokbeli Gurnee városában.
A rendőrséget eredetileg azért értesítették egy étteremből, mert az egyik vendég fizetés nélkül távozott. A járőr a személyleírás alapján felfigyelt az étterem közelében tartózkodó, 56 éves nőre és közölte vele, ha nem rendezi a tartozását, akkor előállítják.
A nő azt válaszolta, hogy nincs nála megfelelő mennyiségű készpénz, otthon hagyta, ezért a rendőrautón a lakására szállították – ott történt az incidens.
Az asszony ugyanis pénz helyett egy „merev, női szexjátékszert” húzott elő az egyik fiókból, a feje fölé emelte és támadólag lépett fel a járőrrel szemben – közölte a rendőrség. A rendőr elhárította a támadást, a dulakodásban senki sem sérült meg. A nő ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt indul eljárás.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!