Mit vegyenek szexboltban azok akiknek a szex már egyhangú?

Nagy változatosság, izgalom, pikáns játék hozza a szex szerelmet és az erotikus játékot. Különböző helyzetek kíséretét létrehozva és különböző szerepeket játszva lehetőségünk van arra, hogy elmerüljünk az erotikus fantáziák világában, hogy megvalósítsuk a rejtett és titkos vágyakat. Az erotikus szexkellékek különféle játékai és kiegészítői az érdektelen, monoton és rutinszerű szexet valami fényes, élénk, benyomásokkal teli aktussá alakíthatják! Az erotikus kiegészítőknek köszönhetően a tisztességes nem képviselője ártatlan lánnyá vagy heves, szenvedélyes szépséggé reinkarnálódhat. Egy férfi viszont a második félidő előtt brutális felszabadult macsóként vagy szerény, tapasztalatlan fiatalemberként jelenhet meg.
Az erotikus kiegészítők választéka meglehetősen nagy. A szexuális élvezetek változatosságának megteremtése segít a bilincsekben, a kézi klipekben, a gallérokban, a maszkokban, a női hámban, mindenben, amit a képzeleted vezet. Segítségükkel a szenvedély igazi tüzét gyújthatja meg. Az erotikus kiegészítők nélkülözhetetlen dolgok, amelyekkel fényessé és telítetté teheti intim életét, valami újat és váratlant hozhat hozzá.

Mit kell venni egy szexboltban azok számára, akiknek minden már normális? Tudja meg, mit tartalmaz egy szexjáték alapkészlet az örömért!

Intim kenés
A síkosító az egyik leghasznosabb dolog, amit egy szexboltban vásárolhat. Természetesen a gyógyszertárakban is elérhető, de a felnőtt üzletekben nagyobb választék van: különböző textúrák, szokatlan ízek és illatok, speciális effektusok. Csak azt kell tudnia, hogy milyen célokat akar elérni vele.. A kenőanyag alapja lehet: víz. olaj, szilikon.
A vízbázisú kenőanyagok bármilyen óvszerrel és szexuális játékkal használhatók. Könnyen lemoshatók a bőrről vízzel, és nem hagynak nyomot az ágyneműn. A vízalapú ízesített kenőanyagok nagyszerűek az orális szexhez. Fő hátrányuk, hogy gyorsan száradnak és ragadóssá válnak.
A szilikon kenőanyagok hosszabb idejű csúszást hoznak létre, mint a víz. Óvszerrel együtt is használhatók. De a szilikonból készült szexuális játékok esetében az ilyen kenőanyagok nem alkalmasak, idővel elrontják az anyagot. Ezenkívül nyomokat hagyhatnak az ágyneműn. Azonban még akkor is, ha a szilikon kenőanyagot nem lehetett közvetlenül a szex után lemosni, előnyös még abban is hogy irritáció nem jelenik meg, és a baktériumok nem szaporodnak.
Az olaj alapú kenőanyagok a legalkalmasabbak az érzéki masszázsra, simán szexbe fordulva. A leghosszabbak és nem válnak ragadóssá. De nem használhatók latex óvszerekkel és bármilyen anyagból készült szexuális játékokkal, kivéve a fémet és az üveget. Eltávolítása a felületről, vagy a hüvelyből, alaposságot igényel.

Vibrátor pároknak
A vibrátor szóval összefüggést sejthetünk a  vibrációval. A legtöbb felnőtt üzlet arzenáljában is megtalálhatók, de olyan játékokról beszélünk, amelyeket kifejezetten párok számára hoztak létre, és nem hasonlítanak az ember szervére.
A párok legnépszerűbb vibro játékai U-alakúak. Egy ilyen játék egyik végét kívül, a csiklón helyezik el, a második (laposabb) a nő hüvelyébe kerül, ahol szex közben stimulálja mind a G zónáját, mind a partner péniszét. Ezeket a játékokat „ruhacsipeszeknek” is nevezik. A „ruhacsipeszek” leghíresebb gyártója a We-vibe.

Óvszer
Az óvszerek, valamint a kenőanyagok szexboltban történő vásárlásának fő oka a választék. A gyógyszertári polcokon, ha nem a város központi gyógyszertára, három standard márka található. És a szexboltok óvszereket importálnak minden ízléshez: illatos, ízléses, színes, nem szabványos méretekből és különböző anyagokból.
Egyébként, ha allergiás a latex óvszerre, vagy olaj alapú kenőanyagot használ, nem lesz felesleges kiegészíteni a vásárlást egy csomag poliuretán óvszerrel.

A nem szabványos méretű tulajdonosok számára előnyös a MySize óvszerek áttekintése. Számos méretük van: a normál átmérőtől a nagy méretig. Az ideális méretet a pénisz kerületének mérésével és a gyártó méretrácsával történő ellenőrzéssel lehet megtalálni.

Farok gyűrű
Nem, nem eljegyzés, hanem erekció. Ez az egyik legolcsóbb szexuális játék. Az erekciós gyűrűt a pénisz aljára helyezik az erekció közben, és csak a törzset vagy a törzset és a herezacskót rögzítik. A péniszgyűrű megakadályozza a vér kiáramlását, ennek következtében az erekció hosszabb ideig tart. Ezek közül a gyűrűk közül sok rezgő elemmel van felszerelve. Fel- vagy lefordítható a herezacskóra. Az első esetben a partner kellemes rezgést érez a csiklón, a másodikban pedig a rezgés fokozza az ember kellemes érzéseit. Ezenkívül, ha a gyűrűnek meglehetősen erős rezgése van, a pénisz élő vibrátorrá válik.

Játékok
Azok számára, akik szeretik a stimulációt, a szexboltok hatalmas választékot kínálnak a különböző eszközökből, hogy felkészüljenek a szexre és a további stimulációra. A szexboltból származó játékok ilyen célokra történő használata sokkal biztonságosabb, mint az improvizált eszközök. Végül is, ami a fürdőszobában vagy az éjjeliszekrényen a polcon található, általában nem rendelkezik korlátozóval, és könnyen felcsúszhat, ellentétben a speciálisan tervezett játékokkal.
A fémdugók mellett üvegből, orvosi szilikonból, vibrációval készült plugok is vannak.

Masszázs gyertyák
A masszázs gyertyáiban viasz és paraffin helyett masszázsolaj van. Meggyújt egy gyertyát, és néhány perc múlva meleg olajat önthet partnere testére. Ezzel erotikus vagy pihentető masszázst készíthet. Az ilyen gyertyák előnye, hogy az olvadt tartalom nem ég, hanem óvatosan meleg és tökéletesen csúszik a testen. A masszázsgyertyák a kanadai Shunga márkától kaphatók. Ez szinte az egyetlen dolog a szexboltból, amit bármilyen ünnepen adhat egy ismerős párnak anélkül, hogy félne attól, hogy cserébe szemrehányást kap.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!