Milyen egy szexshop? Vevő és eladó is voltam szexboltban!

A főiskola elvégzése után egy évig dolgoztam a szakterületemen. Aztán rábukkantam egy hirdetésre, amely egy szexbolt személyzetének toborzásáról szólt, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Előző munkám már teljesen zavart, és egy szexboltban tartott interjún őszintén bevallottam, hogy nincs eladói tapasztalatom, de szeretem az embereket, és felvettek.
Minden rokonom erre normálisan reagált: szüleim a fizetésről kérdeztek, a barátaim pedig ártatlan poénokra korlátozódtak. A szex témája már régóta érdekel, évek óta olvasom egy szexshop blogját és szövegeit, bár jelenlegi munkámhoz való csatlakozásom előtt is már jópárszor voltam szexboltokba.

Üzletünk nem kicsi, de önállóan teljes támogatást tudok nyújtani hozzá: kommunikálhatok az ügyfelekkel, telefonon, interneten megrendelhetem az árut, beszélhetek a beszállítókkal és a nagykereskedőkkel. A munkaadók nem kényszerítettek arra, hogy azonnal megjegyezzem a választékot amikor megérkeztem: de idővel ez változott. A munka és az új játékok véleményeire mutató linkek cseréje során szinte mindenre emlékszem. A szexshop nem nehezebb, mint előző munkám. Mondhatom, hogy teljes mértékben elégedett vagyok a keresetemmel, de az üzlet minél profibbá válik, annál többet jövedelmez, ez egy normális folyamat.

Itt fizikailag és szellemileg is olykor nehéz : az emberekkel végzett bármilyen munka belső erőforrásokat igényel. De úgy érzem, fontos dolgot csinálok, különösen akkor, ha az emberek hálásak azért, hogy javult a szex vagy akár a családi élet – ezek a pillanatok minden erőfeszítést megérnek.

Az emberiség már rég megtanult repülni az űrbe, de még mindig nem tudja, hogyan kell normálisan szexelni. Szexboltban dolgozva látom, hogy ez valóban így van, és sokan káros sztereotípiák rendszerében élnek, amelyek nagymértékben elrontják maguk és partnereik életét. Természetesen igyekszem nem rákényszeríteni a nézőpontomat az ügyfelekre, mert mindenkinek más a véleménye a kapcsolatokról. De nyilván vannak egészségtelen dolgok, és ha sikerül még egy kicsit is befolyásolnom az emberek felfogását, az jó.

Szerelem cseppek
Az egyik népszerű termékünk a stimuláló cseppek, amelyek növelik a vérnyomást és növelik a nemi szervek véráramlását; elvileg hasonlóak a működésükben, mint a legjobb potencianövelők. A férfiak gyakran jönnek az üzletbe, és megkérnek, adjak valamilyen szert, amivel befolyásolhatják feleségük libidóját:
– A feleségem nem akarja…. adjon energizáló cseppeket amitől többször akarja a szexet, és jobban  élvezi!
Valóban azt gondolják, hogy pusztán ezzel újra lehet éleszteni  egy rég kimerült házasságot?  Nem sejtik, hogy a partnernek egészségügyi problémái lehetnek, vagy egyszerűen elmúlt a szerelem. Az ilyen embereknek nehéz elmagyarázni, hogy ebben az esetben a női vágyfokozók nem javítanak semmit, és meg kell dolgozni a kapcsolaton. Egyébként a nők is gyakran vásárolják ezt a terméket partnereiknek, nem akarnak elmélyülni a problémáikban.

Bárcsak az emberek gyakrabban vásárolnának síkosítókat – ez az én személyes keresztes hadjáratom és kihívásom. Megpróbálom rávenni az embereket, hogy ne cseppeket, hanem legalább stimuláló kenőanyagokat használjanak. Közvetlenül a felületen dolgoznak, és nem  veszélyesek az egészségre.

Elég gyakran vásárolnak szexbabákat –  de az utóbbi időben a férfiak érdeklődnek a maszturbátorok iránt is, ami nagyon jó. Ezen a téren a YouTube sokat segít: a srácok véleményeket néznek, és érdeklődnek a kiváló minőségű termékek iránt – bár még nem mindenki ismer ilyen játékokat. A nők nagyobb valószínűséggel vásárolnak hüvelyi, mint klitoris stimulánsokat – sajnos ez arra utal, hogy a legtöbben nem tudják, hogyan működik orgazmusuk.

Az emberek gyakran kérdezik, hogy mire való a síkosító. Téves gondolkodásra utal, ha úgy gondolják, hogy a hüvelyi szexnél nincs szükség kenésre – létezik egy sztereotípia, hogy ha mindent helyesen végeznek, akkor elegendőek lesznek a természetes váladékok. De néha az emberek nem értik, hogy mitől lehet  élvezetes az anális szex itt valóban nem tudsz mit mondani. Ebben az esetben is a kellő kenés a kulcsa a sikernek.

Sokan hisznek a szeszes italok varázsában, vagy  a feromonokban.  Állítólag ha  befújnak P6 hatóanyaggal ami a feromon,  minden potenciális partner úgy repül rád, mint a legyek. Bár lehet egyértelmű, hogy semleges testszag esetén nagyobb az esély arra, hogy valaki kedvelje.

Vibrátorok feleségeknek

Megfigyeléseim szerint a férfiak gyakrabban fordulnak hozzánk. Ez valószínűleg annak tudható be, általában a  nőknek sok más dolguk van, azon kívül, hogy nemi életének minőségére gondoljon. Szerencsére ez a tendencia változik, és a nők kezdenek törődni a nemi életükkel. Talán a pénz is befolyásolja ezt.. A férfiak gyakran többet keresnek, és megengedhetik maguknak, hogy pénzt költsenek egy szexboltban. Észreveszem, hogy látogatóink még mindig luxusként érzékelik a szexuális játékszereket.
Emellett a játékok gyakran sokba kerülnek. De a hozzánk látogatók egyszerűen jelzik pénzügyi plafonjukat, és ez alapján választunk egy terméket. Valaki elégedett lesz a drága, felső kategóriás eszközzel, és valaki nem költhet csak az alapszintűre.. Az emberek néha azt kérdezik, miért olyan drága egyes termék.. Természetesen elmondhatom: a márkajelölés, az anyag, amiből készült, a funkciók száma egy adott eszközön. Azt tapasztalom, gyakrabban fordulnak hozzánk olyan emberek, akiknek már van családjuk és gyermekeik. A 30-50 év közötti emberek a fő közönségünk.

A férfiak gyakran vásárolnak vibrátorokat a feleségüknek – de ezt mondják, talán maguknak is, csak el akarják kerülni azt hogy, az eladó megtudja kinek kell. Ilyenkor elkezdek aktívan tanácsokat adni, és megpróbálok segíteni. Van aki szégyenlős, és azt kéri, válasszak ki én mindent neki. És vannak olyan ügyfelek, akik nagyon ragaszkodnak egy bizonyos termékhez. Megkérdezem, miért – azt mondják, hogy megnézték a YouTube termék bemutatóját..

Általánosan elterjedt a vélemény, hogy ha szexshopba jár, akkor valami nincs rendben. És a szexuális játékszerekkel kapcsolatos véleményeket olvasva könnyebb dönteni, melyik eszközt érdemes megvenni. Amikor egy menő haver az interneten azt mondja, hogy ez meg az a vibrátor kiváló , akkor ne kételkedjünk!! Azt is észreveszem, hogy a párok gyakran együtt terveznek játékot vásárolni – például jön egy lány, és azt mondja, hogy ezt a kérdést megbeszélte egy partnerével. Látható, hogy az emberek próbálnak dolgozni a kapcsolatokon, ami nagyszerű.

Egy barátom, miután először járt szexboltban, azt mondta, hogy megváltozott a véleménye ezekről az üzletekről  a szexboltban történtek miatt. Korábban úgy gondolta, hogy ez valamiféle “perverzek boltja”. Megértem, hogy a szexboltok megijeszthetnek valakit kívülről, de amikor úgy dönt, hogy bemegy, akkor valószínűleg kellemesen csalódik, hiszen normális emberi hozzáállással fog találkozni.

Egyesek számára a szexboltok szívó fekete lyuknak tűnnek, ahol bármi megtörténhet. Azt hiszem, ezt a képet pornográf és popfilmek táplálják. Bár például a Szex és New York szerzői megpróbálták elpusztítani az előítéleteket. Az én titkos vágyaim szexshop árukkal teljesedtek ki és valósultak meg. A legtöbb szexüzlet valóban szabványos vörös és fekete dizájnnal rendelkezik, és ez furcsa, bizarr lehet, de egyelőre kevesen vannak akik készek eltávolodni ettől a sztereotípiától is.