Ünnepi ajándékötletek az Intim Center Budapest szexshopból

Már gyerekkorunkba is vágytuk arra, hogy a Mikulás ölébe ülhessünk, és kérhessünk tőle ajándékot. Ez a szokás felnőtt korban sem változik. Csak a szituáció! Például, adott egy jó képű, izmos testalkatú meztelen férfi, akinek szívesen az ölébe ülnénk.

Vagy egy perverz gondolkodású szexis, meztelen félistennő, aki virgáccsal vágyainkat teljesíti.
A vásárlás, személyesen vagy online, szédítő élmény lehet. Több száz különböző játék létezik – különböző márkák, különböző formák, különböző anyagok, különböző mozgó alkatrészek -, és nehéz lehet kitalálni, hogy mindegyiknek hogyan kell ösztönöznie a bizniszét. A szextechnológiai ipar szinte univerzálisan nemek szerint rendezi a játékokat, nagyon világosan körülhatárolt férfi szexjátékokkal és női intim kellék szekciókkal.

Intim_Center_evvegi_ajandekozas

Te mit gondolsz? Mit tervezel a kedvesednek, kedveseddel aznapra? Szerintünk légy változatos és idén szerezz be egy feledhetetlen és nyerő ajándékot december 6-ára! Akár személyes romantikus vacsora után, akár nagyobb partira. Ki se kell várnod vele a másnap reggelt, dobd be magad aznap éjszaka! Csizmádat azért tisztítsd meg és vegyél fel egy mesés mikulásruhát.

Intim webshop üzletünkben női mikulásruhák kaphatók, melyeket fel is próbálhatsz. A kivágott és ízléses, erotikus Santa Lady, szívdöglesztő mikulásruhák mellett erotikus piros tangák, harisnyák közül is tudsz válogatni. Lássuk ezen kívül mi fér bele az idei 2013-as ünnepnapra!Intim Center mikulásos ajándékokRomantikus együttlétekhez egy exkluzív szexgyűjteményt ajánlunk, melyet az Intim Center szexüzletében személyesen kiválaszthatsz, hazavihetsz, vagy megrendelheted a szexshop webáruházából is. A megrendelésnél pár napot mindenképp számolj a házhoz szállításra, ne hagyd az utolsó pillanatra! Ha megvan a szívdöglesztő készlet, csak rakj rá egyszerűen egy piros masnit és egy ínycsiklandóan piros szexi fehérneműben máris kezdődhet a „ki kinek az ölébe ül” erotikus játék. Más ötletként egy másik hagyományt elevenítünk fel.

A szexuális játék öröm. Ezek olyan eszközök lehetnek, amelyeket arra használsz, hogy felfedezd a testedet, és megtudd, mi esik jól neked. Segíthetnek más fényben látni önmagadat, vagy visszanyerni a személyes önrendelkezésedet. Az új szextechnológia tesztelése segített értékelni a testemet, ahelyett, hogy gyűlölném azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok megváltoztatni. Elszomorít, ha arra gondolok, hogy másokat megfosztanak ezektől a tapasztalatoktól, mert a vállalatok befektetnek az elavult nemi normák fenntartásába.

A mikulásnapi szokások közül biztosan te is ismered a virgács jelentését. Ha párod nagyon rossz volt az idei évben, akkor ezt a szokást mindenképp tartsd be! Varázslatos! Virgács mellé egy játékos finom toll pálcát, vagy ostort és kikötöző szettet javaslunk. A rossz kisfiúknak, kislányoknak ugyanis büntetés jár! Ha pedig semmi rosszat nem tudsz elmondani, de szereted a lebilincselő játékokat, akkor egy felfújható ék alakú fekete szexis párna, amin rajta heversz, teljesen felizgathatja a férfi fantáziáját az este meglepetéshez.

El ne feledkezzünk az édességről sem! A csokis illatokhoz vesd be a vízalapú H2O csokis síkosítóját, vagy játssz a Shunga vanília-csokoládés testfestékével az ágyban. A keltett illatok a játék közben édes mosollyal fognak kényeztetni téged és a párod is. Sőt, ha bejött az aznap esti szeretkezés, együttlét és szokássá szeretnéd varázsolni, vagy csak előre gondolkozol a karácsonyban, megédesítheted az estét egy szexre hívogató harang kiegészítővel! A harang hangja gyorsan a fejetekbe fog szállni, és hamar bevethető azokon a napokon is, amikor különlegességre vágytok! Természetesen ez a pár ötlet csak ízelítő az Intim Center kínálatából…
Férfiaknak ajándékok: Pénisz kellékek, vágykeltők, díszek, ékszerek, ingerlők választékáról cikk itt olvasható.

Az örömnek nincs neme

Kicsit más! A nemek szerinti megkülönböztetésnek száz évvel ezelőtt lehetett volna értelme. Mindannyian tudjuk, hogy vannak férfiak, akiknek vulvájuk van, és nők, akiknek falloszuk van, és vannak emberek, akik egyáltalán nem azonosulnak a nemi binárissal. Mindegyiküknek (meglepetés, meglepetés) nemi szerve van, és szeretik a szexuális stílust is lebontani. Rengeteg ember van a nemi spektrum minden részén, akik élvezhetik azokat a játékokat, amelyekről nem is tudják, hogy léteznek, mert a nemi korlátok elvezetik őket.

  • Még mielőtt elkezdtem volna professzionálisan tesztelni a szexuális játékokat, szélsőségesen, mondjuk úgy, változatos szexuális történetem volt. Alapvetően veterán ribanc voltam jóval azelőtt, hogy profi lettem volna. Tapasztalatom szerint nincs olyan, hogy egy játék csak az egyik nemmel működik. Míg a vibrátorokat és a szívójátékokat általában nőknek forgalmazzák, falloszokkal, végbélnyílásokkal és egyebekkel rendelkező emberek is használhatják őket. Ugyanez vonatkozik a hagyományosan férfiaknak szánt játékokra is. A fenéklyukaknak nincs nemük, emberek! És a simogatók a csiklókon is dolgoznak!