Miért van szükség hüvelyi golyókra? A gésagolyók helyes használata.

Az egészséges kismedencei szervek karbantartása minden nő számára nem csak élvezet, hanem ajánlott is. És az egészségért erőfeszítéseket kell tenni. A kérdés csak az marad, mi lehet a baj velük? A válasz több pontban rejlik, amelyeket tanácsos most elolvasni a problémák megelőzése érdekében.

1. Idővel, egyes nők, akik nem figyelnek erre a témára, olyan betegségekkel szembesülhetnek, mint a vizelet és a széklet inkontinencia vagy a méh prolapsusa. Ilyen problémák merülhetnek fel, ha az emberiség gyengébb felének képviselője élete során gyakran emel nehéz tárgyakat.

2. Az állapotos nők is veszélyeztetettek, mert a szülés nehéz és fájdalmas, de a speciális órák során végzett gyakorlatokkal könnyebb lehet a szülés. A hüvelyi izmok szülés utáni erőtlensége a csecsemő születésének eredménye.

3. Nos, minden életkorban hasznos, ha a nők ismerik azokat a gyakorlatokat, amelyeknek köszönhetően minőségileg javíthatják szexuális életüket, és a fejlesztett képességekkel meglephetik partnerüket.

Mire szolgálnak a gésagolyók?

Eredetileg kifejezetten a nők egészségének támogatására találták ki a gésagolyókat. Csak az a fontos, hogy pontosan tudjuk, hogyan tudnak befolyásolni és hogyan tudnak segíteni. Működésük meglehetősen egyszerű. Használat előtt ne feledje, hogy ilyen eszközöket nem oszthat meg ismerősével, nem higiénikus! Ne felejtsen el antiszeptikumokat használni a tisztaságuk érdekében, használat előtt és után! A legkényelmesebb behelyezéshez használjon kenőanyagokat, ezek nem okozhatnak kényelmetlenséget, sérülést!

Miután mindent előkészített, vegyen fel vízszintes helyzetet, óvatosan helyezze be a hüvelygolyókat és álljon fel! A golyók a súlyuknál fogva, a gravitáció miatt, ki akarnak csúszni a hüvelyből. Az első dolog, amit meg kell tanulni, az a golyók benntartása. A hüvelyizmaival tartani kell, ne tudjanak kiesni a golyók! Ebben az időben már kezdi edzeni a kívánt izmokat. Miután megtanulta, hogyan kell kezelni a könnyebb és nagyobb golyókat, továbbléphet a nehezebbek és a kisebbek felé. A rendszeres edzéstől az izmoknak előbb-utóbb rugalmasnak kell lenniük. Ezenkívül további bónusz lesz az a tény, hogy használatuk örömet okoz tulajdonosaiknak, így ötvözi a tornát az örömmel.

Hogyan kell elvégezni a Kegel-gyakorlatokat, és mire szolgálnak?
Először is meg kell érteni, hogy edzést, helyesen kell végrehajtani, különben kevés eredmény lesz belőlük. Eddze a medencefenék izmait! Ennek többféle módja van, de a legfontosabbak: próbálja meg megállítani a vizelés folyamatát anélkül, hogy elmozdítaná a lábát, vagy megpróbálná összeszorítani a hüvelybe helyezett ujját! Ha bármelyiket sikerül elvégezni, akkor biztonságosan elkezdheti az órákat.

Valójában ezek abból állnak, hogy összeszorítja és kilazítja a hüvely falát. Ez egy meghatározott sorrendben és különböző időközönként történik. Rendszeres edzés után képes lesz a kívánt módon irányítani a mozgását, és ami a legfontosabb: a jövőben nem fognak bajok jelentkezni.

Itt vásárolhat hüvelyi golyókat
Intim Center szexshop 1052 Budapest Károly krt.14. félemelet. A szexüzlet nyitva minden nap, a gésagolyók vásárlókra várnak. Online szexshopunkban nonstop rendelhet, az országban mindenhová szállítunk.

Gésagolyók az életminőségért
Hüvelyi golyók használata a legjobb módja annak, hogy javítsa az életminőséget. Azt kérdezi, hogyan? Képesek javítani és erősíteni a hüvelyi izmok rugalmasságát, és ugyanakkor készen állnak arra, hogy soha nem látott örömet nyújtsanak. Használatuk során érezni fogja a hüvelyfal munkáját, ami fontos a szexuális élet és az egészség szempontjából. Ez egy csodálatos lehetőség, hogy elégedettséget kombinálva a kellemes és a hasznos, bárhol és bármelyik napszakban.

Ezeknek az eszközöknek alkalmazásával tanulja meg kezelni a belső mozgásokat, amelyeket természetesen értékelni fog a partnere. A női szexblog is írja, hogy lehetőség van, anyag és méret kiválasztására is, amelyekkel a edzés, fejlesztés, fokozatosan nehezíthető, és így lehet fejlődni.

Sexshopunkban rengeteg közül választhat. Néhány különleges rezgésekkel rendelkezik, hogy izgalmasabb időtöltést szerezzen. Siessen vásárolni ilyen csodaeszközt az unalmas szürke mindennapi élet elleni küzdelemben! Adjon magának bizalmat és mosolyt minden napra! Így hívják még a terméket: hüvelyi golyók, kegel golyók, kegel golyó, hüvelygolyó, geisha balls.

A hüvelygolyó egyszerű módja az intim izmok erősítésének!

A hüvelygolyók nők számára készült szexjátékok , amelyek a medencefenék izmait edzik. Segítenek javítani az izomszabályozást és fokozzák az orgazmust. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a hüvelygolyók kiválasztásának és használatának minden szempontját.

Hogyan válasszunk hüvelygolyót?
A hüvelygolyók kiválasztásakor több tényezőre kell figyelnie, mint például:
Anyag: A hüvelygolyók különféle anyagokból készülhetnek, például szilikonból, fémből vagy üvegből. A szilikon gyöngyök a legnépszerűbbek, mivel puhák és testbiztosak. A fémgolyók nehezebbek lehetnek, de melegíthetők vagy hűthetők az extra érzés érdekében. Az üveggolyók szintén rendkívül higiénikusak, és bármilyen kenőanyaggal használhatók.
Méret: A hüvelygolyók különböző méretű és súlyúak. Kis és könnyű golyókkal kell kezdenie, és fokozatosan át kell térnie a nagyobb és nehezebb golyókra. Fontos megjegyezni, hogy a túl nehéz gyöngyök használata kellemetlen vagy akár fájdalmas is lehet.
Golyók száma: Egyes hüvelyi golyókészletek két golyót tartalmaznak, míg másokban több is lehet. Fontos, hogy az Ön számára kényelmes mennyiséget válasszon.
Funkciók: Vannak vibráló vagy pulzáló gyöngyök, amelyek extra érzést adhatnak. Vannak fogantyús golyók is a könnyebb használat érdekében.

Hogyan kell használni a hüvelygolyókat?
Próbálj meg könnyű súlyokkal kezdeni, és lassan lépj fel a nehéz súlyokkal. Ez lehetővé teszi hüvelyi izmai számára, hogy fokozatosan alkalmazkodjanak és megerősödjenek.
Kezdje a golyók napi 15-20 perces használatával, fokozatosan növelve az időt napi 30-40 percre. Ez lehetővé teszi a legjobb eredmények elérését, és nem terheli túl az izmokat.
Használjon kenőanyagot a golyók sima és kényelmes behelyezése érdekében. Soha ne helyezzen be gyöngyöket kenőanyag nélkül, mert ez irritációt vagy kényelmetlenséget okozhat.
A léggömbök használatakor ügyeljen a megfelelő higiéniára. Használat előtt és után a golyókat meleg vízzel és szappannal le kell mosni, és alaposan meg kell szárítani.
Ne használjon hüvelygolyókat a menstruáció alatt, vagy ha húgyúti fertőzése van. Ez ronthatja az állapotot.
Lehetőleg ne használja túl gyakran a hüvelygolyókat. Hetente legfeljebb 3-4 alkalommal ajánlott őket használni.

Hüvelygolyók gondozása
Ha hüvelygolyókat szeretne vásárolni, ne felejtsen el speciális terméket vásárolni a gondozásukra. A hüvelygyöngyök gondozása nagyon fontos, hogy biztonságosak és tartósak legyenek. Íme néhány ajánlás a hüvelygombák gondozására vonatkozóan:
– Mossa le a golyókat használat előtt és után. A tisztításhoz használhat meleg vizet és enyhe szappant, amely nem tartalmaz agresszív összetevőket, valamint speciális intim higiéniai termékeket.
– Tisztítás után szárítsa meg a golyókat. Használhat ehhez puha kendőt vagy törölközőt, de ne szárítsa radiátoron vagy szárítógépben.
– Tárolja a golyókat tiszta, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve. A legjobb egy speciális tárolótok használata.
– Kerülje az olyan olajok és kenőanyagok használatát, amelyek nem kompatibilisek a labda anyagával. Egyes anyagokat bizonyos típusú olajok és kenőanyagok károsíthatnak vagy tönkretehetnek.

Rendszeresen ellenőrizze a golyók állapotát. Ha bármilyen sérülést, repedést vagy egyéb problémát észlel, ne használja, hanem cserélje ki újakra.
Válasszon hüvelygolyókat igényeinek és céljainak megfelelően. Webáruházunkban különféle formájú, méretű és anyagú hüvelygolyók széles választékát találja. Minden termékünk kiváló minőségű, biztonságos és elérhető áron elérhető. A hüvelygolyók vásárlása tőlünk egyszerű és gyors – csak rendeljen a weboldalon, vagy lépjen kapcsolatba menedzserünkkel. Garantáljuk a teljes titoktartást és a gyors szállítást bárhol az országban.