Maszturbáció szokatlan helyen

dildoval_nyilvanos_helyen_maszturbal_a_lanyRégen erkölcstelen cselekedetnek tartották, a katolikus egyház ma is „a tisztasággal súlyosan ellenkező bűnök” közé sorolja. Kutatások alapján azt lehet mondani, hogy a szexualitás tanulásának egyik eleme a maszturbáció. A korai magömlésnél a legjobb gyógymód, ahol megtanulhatjuk a későbbi aktus elnyújtását.
Maszturbálás szokatlan helyen: Ha engem megkérdeznél arról, hogy lehet e szokatlan helyeken maszturbálni, akkor azt válaszolom, hogy lehet, és ha akarod nyugodtan tedd is meg. Mi számít szokatlan helynek? Az, ahol az emberek hagyományosan nem szoktak, vagy különösen nagy a lebukás veszélye. Ilyen a munkahelyi vagy iskolai WC, vonat, távolsági busz, erdő széle, nyilvános helyek bármi. Meglepően sokan élnek is a lehetőséggel, és egyre inkább nem csak a fiúk. Egy kis exhibicionizmus lehet az ilyen irányű vágyakban.
A szokatlan helyek különösen izgatóak, mert bármikor lebukhat az ember. Ez sokakat felizgat, olyannyira, hogy perceken belül gond nélkül el tudnak élvezni. Ezek az esetek (némi tervezéssel) probléma mentesek, a nyomok eltüntetése után senki sem tudja mi is történt. Az ilyen helyek elsősorban izgató volta miatt népszerűek, de van olyan eset, amikor szinte kötelező jellegű, vagy pontosabban tanácsos maszturbálni. A nudista strandokon, és a koedukált szaunában nagyon megszólják azt, akinek merevedése van, ez már egy vizuális inzultusnak számít.
Ha ilyen helyre mész fiúként több napos ondó mennyiséggel a tárban a legkevésbé sem kizárt, hogy merevedés lesz a vége. Ha a méreteid nem is túl nagyok, elég ha átlagosak, a kis fürdőnadrágodban egy hétköznapi strandon is nagy bajban leszel. Nem csak jól látható lesz a szerszámod, hanem akár elő is buggyanhat a fürdőnadrágból. Ekkor a figyelmed elterelésével elég jó eredményt érhetsz el, a kérdés az, hogy ezt hogyan oldod meg egy olyan helyen, ahol bármerre nézel alul öltözött nők vannak. Ez az igazi vészhelyzet, ekkor beszélünk a leginkább „vészhelyzeti” maszturbálásról. Nem tehetsz mást, ahogy kicsit lankadsz menj menj be a vízbe amíg lelankadsz, vagy ki a strand/szauna WC-re, és intézd el. Ha adhatok egy jó tanácsot, akkor koedukált szaunába be se menj úgy, hogy aznap még nem élveztél el, mert nehéz dolgod lesz.
Ezért mielőtt bemennél könnyíts a terhen, és sokkal inkább fogod élvezni a szaunát magát. Meglehetősen sokat tehetsz a merevedésed elrejtéséért, ha ráteszel egy törülközőt (sok sikert a próbálkozáshoz) de ha teljesen meztelen szaunázásról van szó, esélyed sincsen. A szokatlan hely tehát olykor technikai értelemben vett előnyökkel jár!
– Szeretek nyilvános helyen masztizni. Elöl gombos, rövid ruhát veszek fel, bugyi nélkül. Rendszeresen ujjazom magam, miközben a csiklómat izgatom, és mindig nagyokat élvezek. Maszturbáltam már az osztályban, buszon, taxiban, repülőn, vonaton, moziban, boltban, koncerten, templomban, parkban, buszmegállóban, McDonald’s-ban, fogorvosnál, fodrásznál, nyilvános jacuzziban, rendőrőrsön. Komolyan felizgat a helyzet, hogy az emberek esetleg megláthatják, mit csinálok – vallja egy csinos főiskolás lány.
– Imádunk a férjemmel együtt maszturbálni kockázatos helyeken. Az egyik kedvenc játékunk a beöltözős randi, mikor úgy megyünk el vacsorázni, hogy könnyen hozzáférhetőek legyünk. Rajta nincs alsónadrág, rajtam nincs bugyi, csak egy miniszoknya és egy intim ékszer. Mindig elegáns helyekre megyünk, amolyan sznob éttermekbe. A kaja nem érdekes. A lényeg, hogy olyan helyen tegyük meg, amiről senki nem gondolná, hogy valakinek van mersze hozzá. Imádok a férjem szemébe nézni, miközben ő lassan és diszkréten kiveri valami puccos kávéházban, gondosan eltakarva mindent az asztalterítővel – beszél szexualitásáról egy érett nő. – Először lassan lehúzza a sliccét, kicsit csúszóssá teszi a makkját, majd nekilát pumpálni, amit az egész vacsora alatt folytat. A szeme csillog, és kissé zihál, mikor elélvez, de még így is titokban tudja tartani mások előtt, kivéve persze engem. Mindig viszek magammal egy nagyobb kardigánt, amit az ölembe terítek, így könnyen föl tudom hajtani a szoknyám, és ügyesen játszadozni magammal, amíg el nem megyek. A férjemet megőrjíti, mikor azt látja, hogy lenyalom az ujjaimról a saját puncilevem. Ő rendszerint egy selyemsálamba élvez, amit az este további részében a nyakam köré tekerve hordok, imádom a spermája illatát. Minél többször élvez rá, annál intenzívebb az illat. Nagyon beindulok ettől.
Az internet mára a maszturbálás témájában is rejtegetet unikumokat. Van például oldal, ahol a maszturbálók az arcukat veszik videóra, majd megosztják az interneten.
Forrás: Szexpláza és Stanton Dowd Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.