Már a történelem kezdetén játszottak dildóval

Ami persze nem a történelem órák témája. Tévedünk, ha azt hisszük, hogy szexuális segédeszközök még csak néhány évtizede használunk! Szóval leszállhatnak rólunk az ősök, és a nagyanyáink orra alá dörgölhetjük, hogy tudjuk, amit tudunk!
Nemrégiben a németországi Ulm közelében régészek olyan tárgyakra bukkantak, amik alapjában megváltoztatják az őskőkori emberről alkotott képünket. A 28 ezer éves lelet ugyanis nem más, mint egy szexuális játékszer, egy műpénisz – csakhogy nem műanyagból vagy gumiból, hanem a korhoz illően kőből!
Igen, a szkeptikusok most mondhatnák azt, hogy miből is gondolnánk, hogy azt a tárgyat szexuális segédeszközként használták, nem mondjuk növények összezúzására vagy tűz csiholására? Valóban, a szexen kívül használhatták még másra is, azonban ha a lelethez még azt is hozzátesszük, hogy olyan sírokat is feltártak, ahol csoportos orgiákra utaló pózokban temették el az embereket, illetve ellenkező nemű ruhákat húztak a halottjaikra, akkor nem meglepő, hogy változnak a nézeteink.
Mostantól nem úgy gondolunk az ősemberre, mint aki lebunkózta az asszonyt, majd amíg kába volt, gyorsan a magáévá tette, mindezt csak azért, hogy génjeit tovább örökítse. Ezek a leletek arra engednek következtetni, hogy már a kőkorban is fontos volt a szexuális élmény, valószínűleg jelen volt a csoportos szex, a transzvesztitizmus, a szexuális segédeszközök és esetenként a szado-mazo technikák alkalmazása is.
Na erre varrjanak gombot azok, akik fennhangon hirdetik, hogy a mai fiatalok már mindent megengednek maguknak. Meg hogy kifordult a világ önmagából!