Magyar szexcég az amerikai tőzsdére kerül

A Docler Holdings az amerikai Nasdaqra lépne, a cégcsoport 90−135 milliárd forintot érhet. A Gattyán György érdekeltségi körébe tartozó Docler Holdings a tőzsdére, az amerikai Nasdaqra lépne − írta tegnapi számában a Figyelő. A hetilap szerint Gattyán megerősítette az értesülést, ám a cégnél vannak kételyek, hiszen aggódnak, hogy a prűd amerikai befektetők hogyan fogadnák a főként felnőtt-tartalmakkal − konkrétan internetes szexvideókkal − foglalkozó céget.
A cégcsoportnál azonban úgy vélik, hogy inkább az informatikai know-how-ból prosperálnak a cégek: alapvetően a felnőttiparágnak nyújtanak informatikai hátteret a cégek az internetes valós idejű videóközvetítésben, és ezért komoly bevételre számíthatnak. A Gattyán egyszemélyes tulajdonában álló WebMindLicenses Kft. tavaly 13,1 milliárd forint adózott eredményt ért el, a livejasmin.com pedig a világ 67. legértékesebb netes oldala lehet. A Figyelő által idézett szakértők szerint a Docler-csoport 90−135 milliárd forintot érhet, mások viszont azt mondják, hogy ha évi 10-20 milliárdos osztalék mellett a nyugat-európai kamatlábakkal diszkontálunk, akkor 150−250 milliárd forintos cégérték is kijön.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!