Mágikus varázspálca masszírozó a szexhez és masztihoz

Gondoltál már arra, hogy a vibrátor ősi dolog? Azért találták ki, hogy egy kicsit megkönnyítsék az orvosok munkáját. Igen, az orvosok. És dolgoztak a női hisztéria gyógyulásán, vagy ahogy most mondják – anorgasmia, azaz az orgazmus hiánya. A nők megpróbálták „kézzel” elérni az orgazmust – kezek és ujjak segítségével. Képzeld el, hogy az orvoshoz jössz kezelésre, és ő maszturbál. A helyzet beteg, nincs hangulat, az eljárás majdnem egy órán át tartott. És íme, ők találták fel a vibrátort! Természetesen ez nem egy kompakt dolog volt, hanem egy egész bőrönd. De a technológiai fejlődés érezhetővé vált, és 1970-ben az Egyesült Államokban a hölgyek őrültek voltak a „varázspálca” Hitachi varázspálcából.

A masszírozó története
A japán Hitachi cég kiadott egy elektromos vibrációs masszírozót orvosi célokra – a feszült és gyulladt izmok ellazítása sportedzés és sérülések után. A mikrofon vibrátor nagy sikert ért el.

Minden nagyon tisztességes volt, amíg Betty Dodson, egy biszexuális, egy jól ismert szexoktató és az amerikai szexuális feminista mozgalom alapítója be nem avatkozott. A Hitachi varázspálcát a csoportos maszturbációs tréningek során kezdte használni. Ő volt az, aki elkezdte előmozdítani az önellátást a társadalomban, és nem tartotta valami szégyenletesnek. Dodson nők ezreinek segített átérezni, mi az orgazmus, és ezt egy varázspálcával tette.

Ez az eszköz a „Szex és New York” című filmben is szerepelt. A masszírozó értékesítése sokszor nőtt. És még ezt megelőzően is használták filmekben – és még akkor is, ha a szexuális játék népszerűsége egyszerűen nem volt a skálán.

Most sok gyártó olyan masszírozókat készít, mint a Wand, nagy a kereslet. Mert tökéletesen megbirkóznak a feladatukkal. És a különböző fúvókák nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is bővítik használatuk határait.

Hogyan használhatja az ilyen masszírozókat:
– valóban nagyszerű dolog a terápiás izommasszázshoz;
– csiklói stimulációra orgazmus hiányában egy nőben, vagy annak felgyorsítására;
– szóló maszturbációhoz;
– párok előzetes simogatáshoz;
– családi emberek – nem kell sokat elrejteniük, és hosszú ideig magyarázniuk kell, mi az.

Vibromassagers típusú pálca
Most sok gyártó olyan masszírozókat készít, mint a Magic Wand. Ez a vibrációs masszírozó meglehetősen erős 10 rezgési mód, 4 sebesség és pulzálási mód.
A sima, mozgatható fej, számos kör alakú hornyokkal, orvosi szilikonból készül, átmérője 4,6 cm. 4 ujjas AA típusú elemmel működik. A gombok a gomb alján vezérelhetők.
Tökéletesen masszírozza a fáradt testet, és adjon hozzá bizonyos fokú izgalmat a szex előtti előzetes simogatásokból. A dolog univerzális – alkalmas mind a férfiak, mind a nők simogatására.

Vásároljon kiváló masszírozót! A vibrátor külső stimulációra szolgál. Nem anális vagy vaginális szexhez készült, de nagyon jól simogatja a többi erogén zónát. A nőknél a csikló megérintése okozza a legfényesebb orgazmust. A férfiak számára pedig ez egy lehetőség a prosztata stimulálására azáltal, hogy a készüléket a perineumba helyezik.

A masszírozó szexjáték jellemzői

A vibrátoros masszírozó nem szexre, hanem különböző izomcsoportok edzésére készült. De az intimitás idején kezdték használni. Éppen ezért a gyártók javították az eredeti opciók képességeit, több sebességet adtak hozzá, anyagokat cseréltek.

A modern vibrátorok könnyen tisztíthatók, mivel biztonságos és jó minőségű anyagokból készülnek. Hálózatról vagy akkumulátorról működnek. Üzletünkben minden modell klasszikus orosz aljzatokból működik, és nincs szükség speciális adapterekre.
A masszázshoz használt vibrátorok mérete különbözik. A nagy modellek otthoni használatra alkalmasak. A kis lehetőségek ideálisak utazáshoz. Ebben az esetben a teljesítmény nem függ a nagyságtól. A mini készülék belsejében erős motor rejthető el.

Az ilyen modellek mindig több rezgési sebességgel rendelkeznek. Fokozatosan növelheti a hatást, ami izgalmat és fényes finálét eredményez. A különálló vibrátorok is különböző üzemmódokban működnek: bizonyos időközönként mozognak, váltakozva az erővel és az expozíciós módszerrel. Minél több mód és sebesség, annál érdekesebb a szexjáték.

Kinek érdemes vibrációs masszírozót venni?
Az elektromos masszírozó minden otthonban hasznos dolog. Nem csak az erotikus érzések miatt érdemes megvenni. Az ilyesmi sokak számára hasznos:

• Izomfájdalmakban szenvedőknek. A masszírozó segít enyhíteni az izomgörcsöket. Masszírozhatja őket váll, hát alsó részén, vádlival, lábfejjel. A hatás a hálószobán kívül is érdekes lesz. Ez egy gyakorlati dolog, amely minden életkorban releváns.
• Párok, akik eltitkolják a szexuális játékok használatát. Nagyon egyszerű elmagyarázni a masszírozó jelenlétét a szülőknek vagy a gyerekeknek, mások soha nem fogják kitalálni, hogy a játékot erotikus célokra használják.
• A csiklósimogatás szerelmesei. Ez a legjobb csiklóvibrátor, amely csodákra képes. Az erős motornak köszönhetően az ütés nagyon erős, így az orgazmus nagyszerű.
• Párok, akik két személyre keresnek szexuális játékot. Egy szexboltból származó masszírozó meg tudja masszírozni a péniszt, ez egy izgalmas akció, amelyet egy férfi szeretni fog. A prosztata masszírozó nemcsak a szórakozásban segít, hanem a súlyos betegségek megelőzésében is. És ez az eszköz felváltva használható férfiak és nők számára.
• A fényes maszturbáció szerelmesei. Az ügyfelek véleménye szerint ezek a legjobb vibrátorok a szexuális felszabaduláshoz. A legtöbb felhasználó, aki ezeket a dolgokat magasra értékelte, nő. A statisztikák azt mutatják, hogy a hölgyek nem akarják elcserélni masszírozójukat egy másik szexjátékra.

Online üzletünkben a weboldalunkon bármikor vásárolhat masszírozó vibrátort. Kizárólag a világ vezető gyártóinak minőségi modelljeit gyűjtöttük össze. A biztonság, a praktikum és a hosszú élettartam jellemzi őket . Minden modell raktáron van, bármilyen vásárlást rövid időn belül szállítanak. A szállítás mindig anonim, Magyarország bármely településére történik.