Lesifotó készült a Szex shopban

lesifoto_szexshopbanZac Efront rajtakapták egy szex shopban – fotó! A sztár elképesztően kiakadt, amikor rájött, hogy ilyen kínos helyzetben kapta lencsevégre egy lesifotós. Igen kellemetlen szituba keveredett a minap Zac Efron, amikor egy szemfüles lesifotós lencsevégre kapta egy szex shopban, ráadásul úgy, hogy a színész pont egy sor csillogó-villogó műpénisz mellett ácsorog.
Az egykori High School Musical sztár és celeb arcán tisztán látszik a meglepettség, ráadásul a szemtanúk szerint az esetet követően azonnal a fotós után szaladt, hogy lebeszélje a fotó elterjesztéséről. Nos, annak ellenére, hogy állítólag szinte könyörgött neki, szemmel láthatóan nem járt sok sikerrel, ugyanis a kép a történtek óta már bőven körbejárta a netet. Enyhítésül szolgál, hogy Zac nem saját szórakoztatására tért be az üzletbe, hanem egy forgatáson vett éppen részt.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!