Lányok, milyen a sperma íze?

Elég gyakori kérdés, hogy milyen az ondó íze? Tapasztalt lányok, milyen a sperma íze?
– Nm tudom. nem kóstoltam még… és valószínű, hogy nem is fogom.
– Ugyanúgy meghatározhatatlan, mint a hüvelyi izgalmi váladék íze. De szerintem teljesen mindegy milyen az íze, nem azért nyaljuk, mint a fagyit.

sperma_a_lany_szajaban_milyen_az_ize

– Én kíváncsiságból próbáltam ki, és azt kell, hogy mondjam kellemes tapasztalatom van róla. Nem tudnám semmihez sem hasonlítani, de inkább édesnek mondanám. Persze változó, s észrevettem, hogy nem hülyeség, amikor azt mondják, hogy a hagymás ételektől kicsit kesernyéssé válik. Akkor nem a legfinomabb, de noh… azért ilyen ritkán volt – s a ritkább esetekben sem volt hányingerem vagy ilyesmi. Ha te is akarod azt mondom próbáld ki. Ha igazán szeret a barátod, akkor megbocsátja, ha mondjuk kiköpöd szerintem…
– Én szeretném megkérdezni, hogy a spermát meg lehet szokni, ha valaki gyakran ízleli és lenyeli?Én sosem nyeltem vagy ízleltem spermát, de kíváncsi vagyok milyen, de élek, hogy ezzel olyat teszek, ami után folyton vágyni fogok, hogy a számba menjen és ha jónak találom, akkor lenyeljem. Azt tapasztalom a sajátomén, hogy nagyon ragadós, ami tetszik,de az illata sokszor nem. Mindig elhatározom, hogy az anyagomat lenyelem, hogy milyen. De sose vagyok rá képes, talán azért, mert bűntudatom lenne, de az is lehet, hogy spermaimádóvá vállnék. Egyébként heteroszexuális férfi vagyok.
– Régóta gyakorlom a tevékenységet, sosem esett nehezemre. De a mai napig is előfordul, hogy nem kívánom az ízét, olyankor nem engedem, hogy a számba menjen. Akkor megy mellé. Amikor vevő vagyok rá, akkor engedem. Ennyi. Praktika? Hallottam olyat, aki vizet készít az ágy mellé, hogy egyből le tudja öblíteni, meg citromlevet. De lehet valami cukorkát is, ami azonnal elveszi az ízét. Viszont nem túl romantikus szerintem, hogy ennyire nyíltan, és azonnal szabadulni akarsz tőle. Én megkóstoltattam egyszer a férfival is, hogy tudja meg, miért nem kívánom mindig! Ja, és etess vele sok ananászt, attól édesebb picit!
– Milyen a sperma íze? Nem kell kóstolgatni, ha leszoptuk a párunkat egyből le kell nyelni, és kész.
– Egy biztos, nem fogom az orális szexet elkapkodni. Más csajtól is hallottam, hogy nagyon sok időbe tellett neki, mire meg tudta tenni a barátjának. Nem vagyunk egyformák. Barátnőm is elmagyarázta nekem, hogy ez türelemjáték. Sokat kellene a partnernek segíteni a félelem, viszolygás legyűrésében. Ő sem tudja torkáig lenyomni, mert öklendezni kezd. A másik meg, hogy más a pornófilm és a valóság. De sajna nagyon sok férfi azt szeretné, ami a pornófilmeken van. Aztán csodálkoznak, ha nem úgy történnek az események.