Kozmikus orgazmust érhettek el a pároknak készült szexjátékokkal

Így tüzeld fel kapcsolatodat, 10 szexjáték, amit minden párnak ki kell próbálnia. A szexjátékok segítségével megfűszerezhetitek az együttléteket, és még intenzívebb orgazmust érhettek el. Ebben a cikkben olyan izgalmas szexkütyüket mutatunk be, amik akár kezdőknek is jó lehet.

Abban mindannyian egyetértünk, hogy egy párkapcsolat egyik legfontosabb része az intimitás. Viszont 10, 20 év után már sajnos ellaposodhat a szex, és vele együtt a kapcsolat is. Annak érdekében, hogy az évek múlásával a szex ne váljon unalmassá, és általában véve az intim élete, mindenekelőtt fontos, hogy beszélgessünk, osszuk meg gondolatainkat és fantáziáinkat a partnerünkkel. Ha elég szerencsés voltál, hogy találkozz egy olyan emberrel, akivel kölcsönös megértésre találtál, akivel közös az életről alkotott nézetetek és célok ugyanazok, akkor egyszerűen csak a szexben kell egymás kedvében járnotok. Egy-egy szexjáték pedig segíthet változatossá tenni szexuális életeteket.

Az intimitás a kapcsolatok elvi alapja, és az élet minden más aspektusának fejlődésének egyik fő tényezője korábban a szexuális eszközöket valami perverz dolognak tartották, de az idők változnak, és egyre több férfi és nő kezd használni akár egyedül, akár párjával szexuális segédeszközöket. Az erotikus játékok változatossá, izgalmassá teszik a szexet, ráadásul a különböző játékszerek megoldást jelentenek azoknak a nőknek, akik nem tudnak pusztán a behatolás során orgazmust elérni. Ezenkívül a szexjátékszerek javítják a kölcsönös megértést, és az egymás iránti bizalmat, megőrzik kapcsolatukat, ha a partnereknek néha vagy gyakran külön kell időt tölteniük (például üzleti utakon stb.), valamint az egészségmegőrzése szempontjából is segítenek.

Alapkellék – szexi fehérnemű

Kezdjük az egyik legegyszerűbbel, amely segít fellobbantani a szexuális szenvedélyt, akár egy friss kapcsolatról, akár egy tapasztalt házaspárról van szó – ez a szexi fehérnemű. Ne keverje össze ezeket a szokásos csipkebugyival, mert nem ugyanaz. Egy erotikus fehérnemű – nem csak egy bugyi vagy kombiné, hanem a szerepjátékokhoz való jelmezek is ide tartoznak. Mindketten örömet szereznek: a nőnek egy új képben, és a férfinak, aki ránéz. Érdemes többfélét is beszerezni, mivel ha ugyanazt az ételt esszük vacsorára, azt is hamar megunjuk. Ezért, ha csak egy nővérjelmez van, akkor legfeljebb havonta lehet csak használnia, hogy a “wow-effektus” megmaradjon. Az erotikus fehérnemű újjáéleszti a szexuális vágyat, ezért a szexboltból származó erotikus fehérnemű az első számú eszköz a változatos szexuális élethez.

Gésagolyók

Nők esetében támogatják a hüvelyi izmok rugalmasságát. Ez nem csak az érzékibb szexhez vezet, hanem megelőzhetőek az életkorral összefüggő változások, például a kismedencei szervek prolapsusa, azaz a hüvely, hólyag, végbél és a méh előesése. Erre a legjobban a hüvelygolyók és a stimulánsok hatnak. Mindemellett ezek a szexjátékok segítenek fejleszteni a nők érzékenységét és érzékiségét, ami kétségtelenül pozitív hatással lesz mindkét partnerre és a szex minőségére.

Vibrációs tojás – többfunkciós kütyü nőknek és férfiaknak

Ha még soha nem volt szexjátékod érdemes egy vibrációs tojással kezdeni a vibrátor helyett. (Jobb, ha később együtt választunk vibrátort.) A vibrációs tojást alakja miatt hívják így: ez a játék stimulálja a hüvelyben lévő csikló idegvégződéseit (vagy éppen azt a “G” pontot). A játék kiválóan alkalmas páros szexre, nem zavarja a behatolást, kényelmesen elfoglalja a helyét a hüvelyben.

Vaginapumpák, csiklóizgatók vákuum hatással

Ez egy univerzális mellbimbó- és csiklóstimulátor, amely nemcsak a nőknek segít örömet szerezni: próbálja ki, és meg fog lepődni, hogy egy férfi testének hány zónája “hálálja” meg ezt a játékot. Ezzel a kütyüvel való előjáték garantáltan segít beindulni a nőknek.

Vibrációs péniszgyűrűk

A vibrációs péniszgyűrűk inkább a férfiakat célozza meg, de a nőnek is sok öröme származik belőle. Javítja az erekciót, meghosszabbítható az aktus, rezgéssel stimulálja a csiklót. Számos funkcióval rendelkeznek, egyszerre több funkciót is ellát a férfiak és a nők örömére.

Kétvégű dildó vagy vibrátor

A kétvégű dildó nagyon multifunkcionális szexjáték, és segít megvalósítani mindkét partner legvadabb fantáziáját. A szépség az, hogy egy nő számára, aki szereti az anális szexet, dupla behatolást biztosít: análist és vaginálist. A partnerét pedig hihetetlenül izgatja a gondolat, hogy párjának dupla örömet okoz. A dupla behatolású rögzítés mindkét partner legvadabb fantáziáját valósítja meg.

Análplug

Ez az anális szexjáték nem csak felejthetetlen élményt nyújt, hanem már a megjelenésével is megörvendezteti partnerét. A végbélnyílás számos idegvégződés található, amelyek stimulálása felejthetetlen érzést ad a nőknek, illetve aktus közben a férfiaknak is, mivel segítségével szűkebbnek érzhetik partnerüket.

Elektrostimulációs tapaszok

Ha érdekel a BDSM világa, ez a játék kifejezetten nektek való! Ha szerettek kísérletezni a szex terén, és progresszív gondolkodásúak vagytok próbáljátok ki az elektrostimulációs kütyüket. A tappancsokat fel kell helyezni a kívánt testrészre (pl. mellbimbó, csikló, egyéb erogén zónák), kiválasztani a programot, és indulhat a vad éjszaka.

Prosztatamasszírozók

Ez a kütyü a férfi alternatívája a G-pont stimulátornak, ez a P-pont stimulátor. Segíthetnek megelőzni a prosztatagyulladást, sajnos az ülő életmód miatt nem csak a prosztatagyulladás uralkodik a fiatal férfiakon. Ezenkívül vannak speciális eszközök az erekció javítására és még sok másra is. A férfiak biztosan élvezni fogják, hogy nem kisebb lelkesedéssel szereznek nekik örömöt, serkentve a “P” pontjukat. A prosztataizgatók nemcsak az érzést fokozzák, hanem, stimulálják a gátat is, ami szintén fontos erogán zónája a férfiaknak.

Reméljük sikerült meghozni a kedveteket a szexjátékokhoz, és beszereztek egy-két játékszert mi hamarabb. Hiszen egy ilyen szerelmi arzenál mellett biztosan nem fogtok unatkozni, úgyhogy gyönyörre fel!