A koronavírus járvány alatt is működik az Intim Center

Működik az Intim Center szexshop: Az üzlet nyitva tart, és az online rendeléseket küldjük! Üzletünkben kézfertőtlenítő, védőmaszk és kesztyű várja, kérjük használja!

  • Ha személyesen szeretnél vásárolni, üzletünk minden nap 9-órától 15 óráig tart nyitva.

– A koronavírus-járvány mindenkire hatással van. Cégünk tartja magát a hatályos rendelkezésekhez, jelenleg az alábbiak szerint működünk.
– A személyes szexshop vásárlás mellett, javasoljuk az online vásárlást, az így leadott rendeléseket továbbra is a megszokott feltételek szerint teljesítjük.
– Válasszátok a csomagszállítási opciókat, így jobban elkerülhetitek az idegenekkel való találkozást.
Kerüljétek a készpénz használatát, ha tehetitek fizessetek bankkártya segítségével!

Vásárolj online!
A vírus terjedését úgy tudjuk a legjobban megfékezni, ha minél kevesebbszer megyünk emberek közé. Ezért arra kérünk, hogy amennyire csak teheted, a vásárlásaidat interneten keresztül intézd.

Válaszd a csomagszállítást!
Természetesen a rendelésedet valamilyen módon át is kell venned. Jelenleg a legbiztonságosabb megoldásokat a futárszolgálatok, posta és a csomagautomaták jelentik. Nálunk mindhárom opciót választhatod!

Fizess kártyával!
A készpénz az egyik leghatékonyabb terjesztője a különböző betegségeknek, hiszen rengeteg ember kezén mennek keresztül a címletek. Amikor csak lehet, válaszd a bankkártyás fizetési módot!

A legjobb SZEXSHOP itt! - A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt!