A járvány alatt is zavartalanul működik az Intim Center szexshop

Mivel a szex és a vágyak nem szűntek meg, működik az Intim Center szexshop is! A megnövekedett igényeket kiszolgálva a szexjátékszer vásárlás és online rendelés a járvány alatt zavartalanul működik. Az üzlet nyitva tart, és az online rendeléseket küldjük! Üzletünkben kézfertőtlenítő, védőmaszk és kesztyű várja, kérjük használja!

  • Ha személyesen szeretnél vásárolni, üzletünk minden nap 9-órától 15 óráig tart nyitva. A rendes nyitva tartás helyreállt: hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig tartunk nyitva.

– A koronavírus-járvány mindenkire hatással van. Cégünk tartja magát a hatályos rendelkezésekhez, jelenleg az alábbiak szerint működünk.
– A személyes szexshop vásárlás mellett, javasoljuk az online vásárlást, az így leadott rendeléseket továbbra is a megszokott feltételek szerint teljesítjük.
– Válasszátok a csomagszállítási opciókat, így jobban elkerülhetitek az idegenekkel való találkozást.
Kerüljétek a készpénz használatát, ha tehetitek fizessetek bankkártya segítségével!

Vásárolj online!
A vírus terjedését úgy tudjuk a legjobban megfékezni, ha minél kevesebbszer megyünk emberek közé. Ezért arra kérünk, hogy amennyire csak teheted, a vásárlásaidat interneten keresztül intézd.

Válaszd a csomagszállítást!
Természetesen a rendelésedet valamilyen módon át is kell venned. Jelenleg a legbiztonságosabb megoldásokat a futárszolgálatok, posta és a csomagautomaták jelentik. Nálunk mindhárom opciót választhatod!

A megnövekedett libidód biztonságosan kezeld
Többszörösére nőtt a szexjátékszerek és potencianövelők iránti érdeklődés a koronavírus járvány miatt. A Covid 19 vírus miatti karanténok, és kijárási korlátozás a nemi vágyak terén megtette a hatását, a libidó növekedett. A Szexpláza és más pornó oldalak nézettsége is megnőtt.

Az üzletben és online rendelésnél is fizess kártyával!
A készpénz az egyik leghatékonyabb terjesztője a különböző betegségeknek, hiszen rengeteg ember kezén mennek keresztül a címletek. Amikor csak lehet, válaszd a bankkártyás fizetési módot!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!