Kettős élvezet – speciális vibrátor

specialis_tobbfunkcios_vibratorDuó élvezet vibártor az Intim Center kínálatából: Kisméretű izgató violaszínű zselés anyagból, enyhén hajlított csúccsal, ezüstszínű klitoriszizgató karral és ujjgyűrűvel a stabil fogásért szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból. A vibráció nyomógombbal, 3 fokozatban állítható. Teljes hossza 11 cm, a lila rész átmérője 1,7-2,5 cm.
Elemek a csomagban találhatók.
Friss és vidám megjelenésű újraértelmezett szextermék, ha egy kis színt szeretne vinni a szürke hétköznapokba. Mindegyik BeSexy termék kellemes, rugalmas anyagból készült kéjcentrikus formával, könnyen síkosítható felszínnel.
A termék az üzletünkben – sok más hasonlóval együtt – megvásárolható, vagy telefonon megrendelhető.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!