Kettesben plusz élvezetek, szexuális játékok két személynek

Nem számít, kivel szexel, van néhány nagyszerű páros szexuális játék, amelyet partnerével használhats – a csiklóvibrátoroktól és dildóktól kezdve a gélekig. A kétszemélyes szexuális játékok segítenek diverzifikálni intim életét, és új benyomásokkal töltik meg. Ha kapcsolatban él, és szeretné növelni a szórakozást és az intimitást, fontolja meg és kísérletezzen szexuális játékkal, amelyet a partnerjáték szem előtt tartásával hoztak létre!

Használatuk messze nem annak a jele, hogy az intim élete hibás, de a szórakoztató termékek használata a partnerrel azt mutatja, hogy nyitott a felfedezésre és a kalandra.

Vásároljon szexuális játékokat pár számára
A felnőtteknek szánt játékokat széles választék és változatosság jellemzi. Sokan tévesen úgy vélik, hogy a szexuális játékok csak egyedülálló férfiaknak és nőknek valók, vagy talán olyan párkapcsolatban élő embereknek, akik szeretnek egy ideig egyedül lenni. Az igazság az, hogy rengeteg szexuális játék van két ember számára, amelyek segítenek a pároknak jobb, izgalmasabb szexet folytatni együtt. Ezek közül a legnépszerűbbek a következők:

A párok vibrátorai a legnépszerűbb és legkeresettebb termékek bármilyen korú párok körében. Különböző anyagokból készülnek, különböző méretűek és felületűek. Ennek köszönhetően ideálisak a intim élethez. Az eredmények azt is kimutatták, hogy a vibrátort kedvelő párok 30 százalékának nem okoz gondot meghatározni, hogy a hálószobában milyen irányban érjék el a csúcspontot, míg csak 17 százalékuknak nincs.

A  játékszerek többsége párok számára, pénisz formájában készülnek. Szükség esetén segítenek meghosszabbítani a nemi közösülés idejét és nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is alkalmasak prosztata masszírozóként. Belső és külső stimulációt is kínál. A kettős, nagyszerű azoknak a pároknak, akik mindig is ki akarták próbálni a kettős behatolást;
Hevederek – szexuális játékok párok számára. Speciális öv formájában, péniszzel. Ideális szerepjátékhoz, előzetes simogatáshoz és az orgazmus meghosszabbításához. Ön és partnere is imádni fogja az általuk létrehozott intenzív érzéseket;
Hüvelyi golyók. Szimulátorként használják a medencefenék izmaihoz és az elragadó szexuális élményhez. Helyezze be őket az előjáték során, miközben örömet okoz partnerének. A mozgás közben létrehozott gyengéd rezgések felejthetetlen hatást biztosítanak.
Valójában, maga a szexuális játék használata a partnerével javíthatja a kommunikációt egy kapcsolatban. A szórakozás, a játékosság és a kifinomultság extra elemét hozhatják a hálószoba repertoárjába.

Hol lehet erotikus játékokat rendelni két személynek?
Annak érdekében, hogy kétszemélyes szexuális játékokat vásároljon, nem szükséges szexboltba menni, mert jobb, ha segítséget kér online áruházunktól /Intim Center webshop/. Készen állunk arra, hogy ne csak intim kiegészítőket kínáljunk, hanem szexuális játékokat is lányoknak és férfiaknak. Elfogadható árakat, barátságos kiszolgálást és diszkrét szállítást kínálunk Magyarország egész területén.

A sötét 50 árnyalata bejött?

A BDSM egy gyűjtőfogalom a különféle tevékenységekre és kapcsolatdinamikákra. A BDSM attribútumok nagyon népszerűek a modern fiatalok körében. Ez a szexuális játékok egy osztálya, amelynek célja a függőség növelése, a megaláztatással való játék és más szexuális tevékenységek, amelyeket a párok és a résztvevők élveznek. A BDSM-játékokat általában úgy tervezték, hogy fizikailag korlátozzák a partnert, a bekötve a szemüket, megkötve kezüket, lábukat stb. Általában tartós anyagokból, például bőrből, latexből, szaténból vagy acélból készülnek az eszközök, hogy ellenálljanak a durva játék igénybevételének.

A BDSM és a sado-mazo játékok típusai
Manapság a BDSM kiegészítők népszerűek a közösség tagjai körében, és a párok is használhatják őket arra, hogy pikánsságot vigyenek szexuális életükbe. A kezdők bekötött szemmel, mandzsettával a csuklón és a bokán puha floggereket használhatnak. A BDSM-et jobban ismerő emberek extrémebb játékokat például csipeszeket, nyitott csuklyákat, ostorokat, vesszőket, bilincseket, pórázokat és viaszos szexgyertyákat használnak amelyek alkalmasak az emberi bőrrel való érintkezésre.

A sado-mazo eszközök segítenek uralni partnerét, és szokatlanná tenni a nemi közösülést.
A BDSM ostorokat az érzékszervi érzések aktiválására használják. Ideálisak a BDSM vagy az előjáték könnyű felvonásához. Az erogén zóna mentén végzett gyengéd csiklandozó mozgás, mint például a mellbimbón, a csiklón, a nyakon, ahol különleges erotikus érzéseket okozhat.

A bilincseket fogságban használják a karok vagy lábak korlátozására. Általában bőrből, puha szőrméből, műanyagból vagy fémből készül, és kulccsal, csattal vagy tépőzárral kapható;
– A fixálóeszközök elengedhetetlenek, ha a nemi közösülés folyamatában szeretné megkötni partnerét. Ideális tapasztaltabb felhasználók számára.
– Rabszolgaság. Minden játéknak megvan a maga felhasználási módja. Segítenek összekapcsolni partnerét a nagyobb izgalom érdekében;
– Gallér. Az alárendelt ezt a nyakában viseli, / sok esetben pórázzal /, jelezve, hogy a mesterhez tartozik. Sok BDSM kiegészítővel ellentétben a rabszolga gallér a színpadon kívül is használható;
– Miután az alázatos partnert kötéllel, szalaggal vagy bőrkötéssel kötötte össze, helyezze ezt a kényelmes labdát a szájába úgy, hogy élvezze a fájdalmas örömöt a domináns partner közös megegyezése alapján.

A sado-mazo szinte minden terméke biztonságosan használható, de nem szabad túlságosan elszállnia, ügyeljen arra hogy ne okozzon fájdalmas érzéseket partnerének!

BDSM-attribútumok névtelen kézbesítéssel
Vásároljon BDSM attribútumokat a lehető legalacsonyabb áron online áruházunk oldalain. Segítségünkkel olyan kiegészítőket rendelhet, amelyek a leginkább kielégítik szexuális preferenciáit. Termékeink könnyen kezelhetők és optimális kényelemre és tartósságra tervezték őket. Katalógusunk oldalain szexuális játékokat rendelhet férfiaknak, nőknek és pároknak. A diszkrét kézbesítés Magyarországon, a gyors kiszolgálás garantált minden ügyfelünk számára.