Kelly Rowland szexbolt rajongó

Kelly Rowland imádja a szexboltokat. Az X Faktor mentora elárulta, hogy imád újabb és újabb erotikus boltokat felfedezni, a legjobban pedig azt élvezi, ha egy nagy csapat baráttal van a boltban.
„Nem tarthattok távolt a szexboltokról. Nagyon érdekes hely. Egy csomó emberrel szoktam felfedezni az erotikus üzleteket, így nem valószínű, hogy felismernek.” – mesélte nevetve Kelly a Hello Beautifulnak. Rowland hálószobatitkairól is mesélt.
„Így, harminc évesen felszabadult vagyok. Féltem, hogy mit mond anyukám a Motivation klipem után, de a végén nagyon tetszett neki.”
Kelly nemrég véletlenül elkotyogta, milyen nemű babát vár barátnője, Beyoncé. Kelly szája csütörtök este a Cosmipolitan Awards gálán, Londonban járt el: az énekesnő véletlenül elkotyogta a US Weekly magazinnak, milyen nemű lesz Beyoncé gyermeke.
„Az édesapja, Jay-Z mindent meg fog adni a babának, és én is rengeteg szeretettel várom.” – ebből még nem is derülne ki a bébi neme, ám az angol nyelv eléggé árulkodó – nem mindegy, hogy him-et vagy her-t használunk. Kelly a lányokra vonatkozó her-t mondogatta…


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!