Kék bogyó helyett már itt a szerelmi bájspray

Véget ért a vágyfokozó kis kék tabletta egyeduralma. Az “ölelőhormont” tartalmazó készítmény nemcsak a szexuális teljesítményt növeli, de segíthet a megromlott párkapcsolatok helyrehozásában.
Az “ölelőhormon”, azaz az oxytocin elnevezésű, az emberi szervezetben fellelhető hormon, spray formájában való adagolásával fölöslegessé válhat a kék tabeltta használata – adta hírül a Daily Mail.

Ez a hormon felelős többek között a libidóért is, ám egy tudós, aki annak idején részt vett a kék színű gyógyszer kidolgozásában, állítja, az oxytocint tartalmazó spray, nem csupán lepedőakrobatává varázsolja használóját, de erőteljes érzelmi hatása is van. Egy beszámoló szerint például megmentett egy romokban heverő házasságot: a férj naponta kétszer szippantott a varázslatos készítményből, és elmondása szerint a használatával könnyebben tudta kezelni, illetve képes volt megakadályozni, hogy viták robbanjanak ki a felesége és közötte.
Ugyanakkor az oxytocin hatását vizsgáló kutatócsoport egyik tagja figyelmeztett: a spray erőteljes érzelmi és fizikai hatása miatt előfordulhat, hogy a kábítószer-felügyeleti szervek illegálisnak minősítik a használatát.