Jó a három ponton izgató vibrátor

Egy szingli nő kipróbálta a három ponton is masszívan izgató vibrátort.
– Most, hogy egy többéves kapcsolat után egyedül lettem, pont jókor jött a vibrátor tesztelés. Sokszor előfordul, hogy ‘nélkülöznöm’ kell szingliként a szexet. Lapcsolatban romantikus vagyok, ott a szerelem és az érzelmek dominálnak. Egyedülállóként ha efféle szükségleteim kielégítéséről van szó, annyira már nem vagyok romantikus. Így gyertyák és romantikus fények, Julio Iglesias és Berry White helyett pornót nézve próbáltam ki a kapott vibrátort. Bátortalan vagyok ha egy idegen vibrátor motorikus képességeit is vizsgálnom kell, úgyhogy a biztonságos közepes fokozatot választottam. A vibrátor alul, középen és a tetején is folyamatosan rezeg, érzésre csak egy kissé másabb, mint a társai. Úgy emlékszem, hétféle erősségben lehet állítani. Én a közepes erősséggel is elégedett voltam, a magasabb fokozatokat csak az élvezés után próbálgattam, azok is elég kellemesek voltak”.
A vibrátort az Intim Center Szexshopban várárolta. Az Intim Center Szexshop címe: 1052 Budapest, Károly krt. 14. sz. Telefon: 317-0918, internet: www.Intimcenter.com – Nyitva minden nap!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!