Így használd a vibrátort

A vibrátor használata

A vibrátorok minden formában és méretben kaphatók, ezért fontos megtalálni az Ön számára megfelelő típusú vibrátort. Ha dildót használ a hüvelybe való behatoláshoz, győződjön meg arról, hogy testbiztos anyagból készült, például szilikonból. Ha dildót használ análisan, győződjön meg róla, hogy testbiztos, és van-e rajta egy fellángoló alapja is, hogy játék közben véletlenül ne csúszhasson a fenekébe.

Első a biztonság!

Még akkor is, ha természetesen nedves vagy, erősen ajánlom, hogy a dolgok megkönnyítése érdekében mind a vibrátoron, mind a hüvelyen / végbélnyíláson kiváló minőségű vízalapú kenőcsöt használjon. Indítson lassan, adjon fel egy pihentető zenét, és lassan vezesse be a vibrátort testébe. Ne menjen el túl gyorsan dübörögni – szokja meg testét a vibrátor méretével, különösen, ha nagy.

További információért olvassa el kenőanyag-útmutatónkat .

Miután úgy érzi, hogy teste elég laza és kinyújtott ahhoz, hogy befogadja a vibrátort, kezdje el növelni a sebességet, és kissé durvábbá váljon, ha így tetszik. Fontolja meg a különböző pozíciók kipróbálását is – ahelyett, hogy kezet használna, próbáljon egyensúlyozni a vibrátorral a padlón, miközben lovagol vagy guggol rá.

Akár szopást is gyakorolhat, ha ilyen hajlandóságú vagy!

Hála a kifogyhatatlan fantáziájú dizájnereknek, már könnyen megtalálhatod az igényeidnek megfelelő vibrátort. Bár, ha még tapasztalatlan vagy e téren, a széles kínálat egy kis fejtörést is okozhat, ám, ha egy szolid, nem extrém paraméterekkel rendelkező eszköz mellett teszed le a voksodat, akkor nem lehet semmi gond.
Mégis minden szexuális játékszerrel gondosan kell bánni. Ez azért célszerű, hogy a drága szerkentyűk állagát meg

óvjuk, másrészt, hogy elkerüljük az esetleges fertőzéseket. Tehát: használat után gondosan mossuk meg és szárogassuk meg őket, sőt, hogy ne legyenek ragacsosak, érdemes őket bepúderezni. Használat előtt helyezzük a kezünk ügyébe. Sikosító használata minden esetben ajánlott!

A vibrátor nyújtja a stimuláció legintenzívebb formáját, amellyel gyönyört okozhatunk magunknak. A nők esetében a klitorisz és a környező részek olyan erős, közvetlen és fáradhatatlan izgatásban részesülnek, amit gyakran a partner nyelve, keze és pénisze sem tud garantálni.Olyan pároknál, ahol a kölcsönös örömszerzés már rutinná vált, a vibrátor segít feldobni a szexuális életet, azoknál pedig, akik egyébként is szenvedélyesen űzik a sportot, csak hab a tortán. A vibrátor biztonságos, nem egészségtelen, és még csak nem is annyira környezetszennyező ketyere, ami mindenkinek örömöt szerezhet.

Hangolódj rá! Akárcsak a klasszikus, kézzel történő maszturbáció előtt, ebben az esetben is elengedhetetlen a kényelmes, nyugodt környezet és a ráhangolódás. Csak azért tehát, hogy mielőbb leteszteld az új szerzeményt, ne fogj bele a játékba. Ahhoz, hogy megfelelően felfokozott hangulatba hozd magad, tedd a már korábban is megszokottakat: nézz egy erotikus videót, olvass egy szexi novellát, vagy szimplán csak fantáziálgass, ha jólesik.
Fontos tényező a kényelem is, ezért válassz egy komfortos helyszínt a lakásban: helyezkedj el az ágyon vagy egy fotelben, lehetőleg fekvő vagy félig ülő pózban, ami könnyen hozzáférhetővé teszi erogén zónáidat. Készítsd a közeledbe a vibrátort, és gondolj a síkosítóra is, hiszen, ha nem a kezeddel kényezteted magad, erre is szükséged lesz.
Ha ez az első alkalom, hogy egy játékszerrel próbálsz örömet szerezni magadnak, mindenképpen fokozatosan és mértékletese

n tedd. Először simogasd végig magad: a nyakadat, melleidet, hasadat, mintha csak a kezeiddel szeretnéd izgatni magad. Majd a leglassabb fokozatra kapcsold be a vibrátorodat, és érintsd meg vele a testedet, akár végigkövetheted a kezed útját is vele. Amikor már kellő mértékben eluralkodott rajtad a vágy, akkor a kütyü csúcsával vagy a rezgő törzsével stimuláld a nagyajkakat és a csiklót – a lényeg, hogy egyelőre csak a külső részeket ingereld.

Játssz a vibrátorral, kezdd el próbálgatni a különböző fokozatokat és szögeket, közben pedig figyeld a tested jelzéseit, melyek elárulják neked, hol izgató, illetve hol kellemetlen a rezgő érzés számodra. Amikor már teljesen felkészültél a legintenzívebb élményre, csak akkor vezesd a hüvelyedbe a játékszert, hogy igazán élvezetes legyen  az első tapasztalatod.

vibrator_hasznalata

Tartsd tisztán! Ha az első találkozásod a rezgő játékszerrel örömtelire sikerült, nem szabad elfelejtened azt sem, hogy még lesz egy kis tennivalód vele: ez pedig a tisztítás. Ahhoz, hogy hosszútávon használhasd a vibrátort, és elkerülhesd a különféle betegségeket, minden alkalmazás után langyos vízzel mosd tisztára, és higiénikus környezetben tárold.