Hogyan lehet növelni a tesztoszteront és a nemi vágyat?

Mitől lesz ember az ember – a szónak abban a nagyon elvont értelmében? Tesztoszteron! Igen, ez a hormon, amely csak a férfiaknál uralkodik a szervezetben, befolyásolja az izmok fejlődését, a magabiztos hangot és a cselekvéseket, az éles elmét és a reakciót a legszokatlanabb helyzetekre. És természetesen a potenciára gyakorolt hatása kétségtelen.

Sajnos az életkor előrehaladtával a tesztoszteron termelés csökkenni kezd. Tudományosan bizonyított, hogy 30 év elteltével a „férfiasság” férfi hormonja lassan gyengül. És ezzel együtt fontos férfias tulajdonságok kezdenek megkopni, ami annyira szükséges az intimitásban. Ezért a legtöbb férfi az évek során szembesül a kérdéssel: „Hogyan lehet növelni a tesztoszteront, és lehetőleg természetes módon?”. Végül is még mindig hosszú és kiváló minőségű szexszel szeretne kedveskedni partnerének (és talán egynél többnek).

Cikkünk feltárja a férfi hormon termelésének és fenntartásának titkait nem orvosi módon, életkortól függetlenül.

Nincs mágikus módja annak, hogy növeljük a tesztoszteronszintet egy olyan ember számára (biztonságos módszerekről beszélünk, farmakológia nélkül), aki képes gyorsan és hosszú ideig elvégezni a munkáját. Mindenkinek, annak érdekében, hogy elérje azt a dédelgetett célt, hogy újra „alfa-férfivá” váljon, monoton és rendszeresen dolgoznia kell magán, bizonyos pontokon „meg kell szakítania” magát.

Megfelelő táplálkozás.

Igen, ebből a szempontból kell elkezdeni az átalakulást. A „piszkos” és káros ételek nemcsak a kalóriák feleslegét eredményezik, amelyek sikeresen zsírfelhalmozódássá válnak, hanem felesleges és veszélyes anyagokkal is telítik testünket.

A zsír nemcsak az embert teszi kevésbé vonzóvá a megjelenésében, hanem negatívan befolyásolja a tesztoszteron termelését is. Minél több zsír, annál kevesebb a tesztoszteron. Ezzel együtt az elhízás általában az egészségre is hatással van, beborítja a belső szerveket és megakadályozza azok normális működését. Mondanom sem kell, hogy ez a legtöbb esetben mire vezethet és vezet? Csak nézze meg azoknak a férfiaknak az elhízásának mértékét, akik szívrohamban vagy más, a fontos szervek megzavarásával járó betegségekben haltak meg!

Mint már említettük, nemcsak a mennyisége, hanem a minősége is fontos az elfogyasztott élelmiszereknek.

A tesztoszteron mirigyeknek anyagokra és katalizátorokra van szükségük munkájukhoz. Magnézium és cink – indítja el a hormontermelés folyamatát, és az egészséges zsírokban lévő koleszterin az alap. Ezeket az elemeket tartalmazó termékeknek az étrendbe való felvétele fontos lépés a férfiak „erejének” fenntartásában és növelésében.

Ösztrogének – felhalmozódnak a szervezetben és csökkentik a tesztoszteron mirigy hatékonyságát. Az olyan termékek, mint a káposzta és származékai, képesek eltávolítani a káros anyagokat.

A táplálkozásról beszélve nem hagyhatja figyelmen kívül az alkoholt! Ne feledje – minden alkohol bármilyen mennyiségben negatívan befolyásolja nemcsak az agyi aktivitást, hanem a tesztoszteron termelését is! A pihenéshez és a szexuális emancipációhoz – amelyhez sokan erős italokat használnak – csak képzeletre és improvizált intim kiegészítőkre van szükség. Vásárolhat mindent, amire szüksége van online áruházunkban.

Erősítő edzés.

Paradox módon a tesztoszteronra van szükség az izomnövekedéshez, és több izomra van szükség a tesztoszteron termelés növeléséhez.

Az ősi időkben, amikor az emberi élet biztonsága nem volt garantált, az emberek harcoltak a túlélésükért. A fő terhet ebben a kérdésben a férfiak vállalták. Természetesen ehhez gyors reakcióra és izomerőre volt szükségük. A gyengék abban a vad életben nem maradtak fenn. De a tesztoszteronnal nem volt probléma. Szintje a férfi lakosság többségében megelelő volt.

Mi van most? Az élet biztonságosabbá vált. Gyakorlatilag nincsenek olyan kihívások, amelyek a létezés lehetőségét is érintenék. Ezért az izmok gyengülnek a férfiaknál – a testnek nincs szüksége ezekre a nagyon „fárasztó” energiafogyasztókra. És kiderül, hogy a jól táplált és gondtalan élet a szexuális aktivitás csökkenéséhez vezet.

A következtetés önmagát sugallja – fizikai aktivitásra van szükség. És a fizikai aktivitás az edzőteremben súlyokkal még hasznosabb. Emlékezzünk az ősi időkről szóló bekezdésre – a férfiaknak, hogy táplálják vagy megvédjék magukat és családjukat, rendszeresen „mozgatniuk” kellett a különböző nehéz eszközöket!

Nem tudja, hogyan kezdje el? Iratkozzon fel az edzőterembe egy hozzáértő edzőhöz! Bármely modern városban elegendő terem van, ahol a speciálisan képzett emberek készen állnak arra, hogy „Hercules” formába hozzák. Tanulmányozza a tematikus irodalmat, gondolkodjon a fejével! Az anyagi és szellemi erőfeszítések meghozzák gyümölcsüket – biztos lehet benne.

Álom.

Van egy jó mondás – el kell kezdenie a napját alvástervezéssel. A napi termelékenység a minőségétől és időtartamától függ. De ez még nem minden. A tesztoszteron termelése, mint sok más fontos folyamat a testünkben, alvás közben történik.

Tegye produktívvá az alvását! Ne egyen nehéz ételeket és ne igyon élénkítő italokat lefekvés előtt! Legalább egy órával lefekvés előtt ne nézze az elektronikus eszközök izzó képernyőjét inkább lazítsa testét meleg zuhany alatt!

A legjobb időtöltés lefekvés előtt egy szexuális játék a szeretett nővel – különösen azért, mert az orgazmus után az alvás erősebbé válik. És hogy több orgazmus legyen, és fényesebbek is legyenek, ne felejtse el magával vinni a szexuális játékokat az online áruházunkból az ágyba!

Tehát emlékezzünk a férfiak fizikai és szexuális egészségének három „pillérére” – táplálkozás, erő és alvás! Ragaszkodjon hozzájuk, és a tesztoszteron emelésének kérdése megoldódik! Minden korban a termelés csúcsán lesz. A férfiak egészségének hatásának fokozása érdekében ne felejtse el rendszeresen kényeztetni magát és partnerét különféle intim játékokkal és kiegészítőkkel, amelyeket kedvező feltételekkel vásárolhat meg az online áruházban vagy személyesen az Intim Centerben.

A stressz, a fáradtság, a monoton szexuális élet megtagadhatja a férfiak és nők szexuális vágyát. Szerencsére a szexbolt számos megoldást kínál erre a problémára – stimulánsok két tabletta formájában, rágógumi, spray, krém vagy csepp formájában. Visszaadják a vágyát neked, segítenek példátlan, tartós szexuális élvezetet szerezni. Egyszerű és elérhető stimulánsok vásárlása weboldalunkon: csak tegye az árut a kosárba és rendelje meg!

Manapság a stimulánsok teljesen normális és releváns eszközök. Visszaadják a vágyat, hogy újra példátlan, hosszan tartó szexuális élvezetet szerezzen. A férfiak stimulánsai növelik a hatékonyságot, fenntartják az erekciót, és nem engedik, hogy a kívánt idő előtt befejezze a nemi közösülést. A női nemi vágy fokozók kiküszöbölik a frigiditás minden előfeltételét, serkentik a kenőanyag termelést és növelik a szexuális izgalmat.