Hogy lehet meggyőzni a feleséget vagy a férjet, hogy szexuális játékokat használjon a nemi életben

Szexkísérlet feleséggel és férjjel. Van sok olyan ember, aki intim örömökben kísérletezik, de partnere ezt nem fogadja el. Ez nagyon gyakori helyzet. Általában az emberek teljesen ellentétes nézetekkel rendelkeznek az életről. Valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy senki sem gondolkozik úgyanúgy. És ez rendben van. Hogyan lehet meggyőzni a feleséget vagy a férjet (barátot vagy barátnőt), szexuális partnert, hogy szexuális játékokat használjon a nemi életben?

Érdekel! Nyilvánvaló, hogy ha valaki szeret téged, akkor készen áll arra, hogy bármit megtegyen érted. Ha vágysz valamire az ágyban, felvezetés nélkül nem mehetsz bele a mély részletekbe, hanem egyszerűen azt mondhatod, hogy ezeknek a kis játékoknak köszönhetően a hüvely falai érzékenyebbé válnak a pénisz simogatására. Nem kell hazudni és kitalálni valamit, mondván, mi valójában és mennyire fontos számodra, hogy kipróbáld ezt a játékot. Általában a valódi érvek természetesen mindig működnek, feltéve, hogy a bizalom és a szeretet uralkodik a családban.

Egy kényelmes pillanat… Ne felejtsük el, hogy a megfelelő idő mindig garantálja a pozitív eredményt! Ha látod, hogy partnered irritált, vagy fejfájása, rossz hangulata van, akkor nem szabad súlyosbítani a helyzetet, várnod kell azt az ajánlatoddal, hogy próbáljon ki egy gumi hüvelyt vagy egy dugót!

  • Érezd a partneredet! A szexuális kísérletek ideális ideje hétvégén – pénteken vagy szombaton. Egy nem túl nehéz vacsora után, egymás elfogyasztása után azon morfondírozhatunk, hogy meg kell-e tapasztalnunk azt a vibrátort? Szexshop blogunkban a cikkek sokat segítenek: Hírfolyam | Potencia | Vibrátor | Szex | Férfiaknak | Nőknek.

A játék elhelyezhető valahol egy kiemelkedő helyen. Nem az ágy közepén, hanem az éjjeliszekrényen. Félig kiveheted a dobozából, hogy ne legyen az egész látható. Egy ilyen dolog mindig vonzza a szemet, lesz egy vágy, hogy megkapja, és legalább megnézze, mi van a dobozban.

Az ember természeténél fogva nagyon kíváncsi. Ha az emberek nem kísérleteznének, akkor nem lennének olyan csodálatos dolgok és csodák a világban és a technológiában körülöttünk.

Miért nem akar a férj vagy a feleség szexuális játékokkal játszani? Ahhoz, hogy megtudd, hogyan lehet felhívni a feleséged vagy a férjed figyelmét a szexuélis játékszerekre, meg kell értened azt, mi az  ami elriasztja a partnered egy ilyen új és érdekes foglalkozástól. Felsoroljuk azokat a kifogásokat amelyek szóba jöhetnek:

✔ Megsebesíthetem magam egy játékkal!
✔ Meg fog bántani egy játék!
✔ Ez kínos!
✔ Nem esztétikus!
✔ Nem higiénikus!
✔ Nem kellemes!
✔ Korábban senki sem használt ilyet, és mindenki boldog volt!
✔ Én nem ilyen vagyok!

A kifogásokat az ember agyába a  gyermekkora óta együttérző szülők kalapálták a fejébe, mi a helyes és mi a rossz! Alapvetően ez a 40 év feletti emberek téveszméje. Bár vannak olyan fiatalok is, akik tudatlansággal és ismét anyjuk és nagymamáik nevelésével megfosztják magukat attól a lehetőségtől, hogy kellemesebb örömet szerezzenek a szexből.

Az intelligencia fontos! Ez igaz. Ha a partnered, nos, mondjuk, nem túl okos, akkor nehéz neki tudományos szavakkal megmagyarázni, hogy mennyire hasznos és kellemes lehet pl. bizonyos fúvókák használata. De még itt is van kiút. Játszhatsz egy személy szűk látókörűségével, és egyszerűen „csalogathatod” őt egy édes orgazmus karmaiba. Csak mondja el, mi izgatja amikor megnéz egy videót, amiben látja, hogy a lányok vagy a srácok hogyan használnak különböző érdekes játékokat. Ez általában 100% -ban működik.

Az okos partnernek igaz érvekre van szüksége. Mondd el, mire képesek azok a játékok, amelyeket szeretnél kipróbálni. Nyilvánvaló, hogy a szórakozáshoz való hozzáállás fontos.

Milyen legyen a légkör szex közben? Nem lehet feszültség! Azonnal megöl minden vágyat. Csak a nyugodt környezet a megfelelő. Ehhez a következőket kell tenni:

✔ Csók rövid és édes csókokkal 10-15 percig;
✔ Igyál finom szeszes italt, és ismét csókolj!
Az partnered állapotának könnyűnek és nem erőltetettnek kell lennie.

Bemutathatod, hogyan szereted használni a játékokat. Mindenkinek rendelkeznie kell saját játékokkal a szexuális kísérletekben! Higiénikus és a gyártók által ajánlott. Minden dolognak megvan a maga élettartama. Ezért a játékokkal csak azokat a kenőanyagokat használd, amelyeket a gyártó ajánl!

Még akkor is, ha a partnered is szereti a szexet, akkor a játékoknak mindegyikben külön kell lenniük! Vigyázz rájuk, és mutasd meg partnerednek, hogyan kell használni akár a pároknak használatos szexkütyüket is! Ez kétségtelenül eloszlatja az összes félelmet a fertőzésekkel kapcsolatban.

Ne erőltesd! Ne kényszerítsd partneredet arra, hogy játsszon azokkal a játékokkal, amelyeket nem szeret! Ezzel fájdalmat és félelmet okozol egy életre! Ha szexről van szó, akkor mindent fokozatosan csinálj! A 20 cm hosszú fallosz erőltetésével csak a elijeszted az ilyen típusú intim kísérletektől.

Tanuljunk meg felszabadulni a szexben és a szerelmi kapcsolatokban

Hogyan lehet megtanulni felszabadulni a szexben? A szex nagy jelentőséggel bír a modern egyén számára. Megszűnt szent cselekedet lenni, az ember normális működésének részévé vált. Ha éppen nincs szexuális partnered, és nem használsz eszközöket,  megtagadod magadtól a szexuális élet örömeit. A szüzesség küszöbét fiatal korban lépik át a srácok és a lányok, de kevesen tudják, mit jelent a szexuális kapcsolatok kultúrája. Először is le kell győzniük minden félelmüket és zavarukat. Ha valami eleve elromlik, az egy életre sérülést okozhat. Egy férfi érezni fogja a szexuális alkalmatlanságát, és egy nő érezni fogja a frigiditást. A pszichológiai problémák, az életnehézségek jelentősen befolyásolják az erekciót, és a nőknél a vágyat, hogy valakivel együtt legyenek. Az életkor előrehaladtával ezek a problémák mélyen gyökereznek az elmében, de nem oldódnak meg. Ebben az esetben pszichológiai segítségre lesz szükség, de ha legalább valamilyen elképzelés van a szexuális kapcsolatok kultúrájáról és az emancipáció módjairól, bármilyen összetettség leküzdhető.

Első lépés: A partner megismerése
A tudás hatalom, hadd hangozzon viccesen, ha tudunk sokat a testéről. Mielőtt testi örömökbe kezdenél, legalább valamilyen elképzeléssel kell rendelkezned annak a személynek a testéről, akivel szexuális kapcsolatot szeretnél létesíteni. Szánj rá időt, mindennek megvan a maga ideje. Erre valók a csókok, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megnyugodjatok! Ha megszoktad a szeretőd ajkát, akkor mindig csókot használhatsz hogy nyugodt legyen, megnyíljon. A simogatás nagyon fontos mert a simogatás szexuális szinten érzékelhető, megkerülve a tudatot. A partnered keze nem lehet valaki másé. Amíg nem akarsz valami többet, meg kell szoknia, hogy ezek a kezek megérintik és simogatják. Az ember kezének melegséget és békét, szeretetet kell adnia, eufóriába kell merítenie. Ha a csókolózás és a simogatás szakasza sikeres, akkor folytathatod, jöhet a következő lépés.

Második lépés: Nem durva petting.
Amint szexuális izgalmat érzel az egész testben, amely meleg hullámban kiömlik, és kissé bizsereg a szeretet intim zónájában, folytatható a nemi szervek óvatos simogatása, stimulálása. Az emancipáció jelentése abban rejlik, hogy bízol a partnerben, abban a tényben, hogy nem fog fájni. A tánc az első kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja, különösen, ha forró latin-amerikai táncokról van szó, ahol a partnereknek egymáshoz kell simulni. Egy nőnek azt kell akarnia, hogy megérintsék a mellét, és egy férfi azt akarja, hogy elcsábítsák. Amikor mindkét partner vágyai egybeesnek, fontos, hogy ne hagyják ki a pillanatot!  Ha romantikát teremtesz magad körül, ez gyönyörűvé teszi számodra a romantikus kapcsolat kezdetét. A petting és az afrodiziákumok, szexi fehérneműk sagíthetnek, ha egy nő meg akarja lepni szeretőjét. Mindezeket megtalálhatod az Intim Center szexboltban.

Harmadik lépés: Legyél eredeti!
Az első szexuális kapcsolat után az a benyomásod támadhat, hogy ez nem elég – adj még egy esélyt partnerednek! Minden alkalommal az intim találkozók csak jobbak és fényesebbek lesznek. Ismerd meg preferenciáit a szexben, kövesd az intuíciókat, és próbáld meg kölcsönösen kellemessé tenni az együttlétet! Ehhez mind a szerepjátékok, mind a szexuális játékok alkalmasak.

Párok szexjátékai mik lehetnek?

1. Kártyázás erotikus célokkal – Különböző erotikus kártyajátékok, mint például a Strip Poker, az Erotic Monopoly vagy az Erotic Scrabble, lehetővé teszik a párok számára, hogy szexuális fantáziáikat megvalósítsák az együttes játék közben.

2. Öltözködős szexjáték – Vásároljon egy különleges szexi ruhát és játsszon egy öltözködős játékot, amelyben a társa öltözködik és kikapcsolódik a szexuális vágyával.

3. Szerepjátékok – A szerepjátékok egyik legjobb módja annak, hogy a párok szórakoztassák magukat és egymást. Játsszanak el szerepeket, mint például egy lány, aki meglátogat egy vágyott fickót, vagy egy szolgáló, aki egy királyi kastélyban szolgál.

4. Kínai szexjátékok – A kínai szexjátékok egy nagyszerű módja annak, hogy a párok kihasználják kreativitásukat, és játékos módon közelebb hozzák egymáshoz a szexualitásban. Ezek a játékok különféle külső tevékenységeket és erotikus képzelgéseket tartalmaznak, amelyek mindkét partnernek örömöt és szórakozást biztosítanak.

5. Különböző önkielégítési játékok – A különböző önkielégítési játékok segítenek a pároknak, hogy kipróbálják és kreatív módon fejlesszék szexuális készségeiket. Ezek a játékok olyan tevékenységeket tartalmaznak, mint a vibrátorok használata, különböző erotikus érintések alkalmazása vagy a szexuális fantáziák megjelenítése.