Hogyan lehet gyorsan növelni a férfiak szexuális vágyát

Sokan érdeklődnek a szexuális vágy növelése iránt, de mielőtt megpróbálná megoldani az alacsony libidó problémáját, meg kell tudnia, hogyan működik! Szigorúan tilos az öngyógyítás, mert károsíthatja az egészségét! Minden népi jogorvoslatot kizárólag szexológus ajánlása után alkalmazzon!

Miért csökken a szexuális vágy? A szex iránti bárki elvesztheti, akár 20-35 éves korban is. A kutatók nem adnak pontos értékeket, mivel az életkor nem számít. A férfi libidó csökkenésének számos oka van:
– a tesztoszteron csökkenése a hormonszint csökkenése miatt;
– megnövekedett cukorbevitel naponta;
– idegesség;
– érzelmi kimerültség a túlterhelés miatt;
– állandó gyógyszeres kezelés difenhidraminnal, kodeinnel, morfinnal;
– krónikus fáradtság és alváshiány;
– nagyszámú nemi közösülés (naponta több mint négyszer);
– túlzott dohányzás;
– alkoholfogyasztás;
– az endokrin rendszerrel kapcsolatos problémák;
– a húgyúti rendszer különböző betegségei;
– undorodás vagy elégtelen figyelem a partnertől;
– genetikai hajlam;
– tevékenység szexuális területen;
– gyakori maszturbáció.
A probléma lehet még az ülő életmód. Ha megoldja a fenti problémákat, akkor a szexuális vágy hiánya leküzdhető.

Miért jó a potencianövelő férfiaknak? A jó potencianövelők segíthetnek a férfiaknak abban, hogy növeljék szexuális teljesítményüket és szexuális magabiztosságukat. Ezek a vegyi anyagok segíthetnek a férfiaknak abban, hogy jobban koncentráljanak a szexuális aktusra, hogy növeljék a libidójukat és hogy jobb szexuális élményeket éljenek át. Ezek a vegyi anyagok növelhetik a férfiak erejét és vitalitását is, hogy jobb szexuális élvezetet nyújtsanak. Ezek a vegyi anyagok segíthetnek abban is, hogy csökkentsék a korai magömlés kockázatát.

Hasznos tippek a libidó növeléséhez

A libidó növelése érdekében hozzá kell adni néhány szokást a szokásos életmódhoz! Növelje a fizikai aktivitást naponta háromszor!
A potencia blog is írja, hogy táplálkozzon egészségesen! Harmóniába önmagával. Aludjon naponta legalább nyolc órát, hogy megszabaduljon az alváshiánytól! Hagyja el a maszturbációt és a hosszan tartó absztinenciát!
A gyakori maszturbáció nemcsak a férfiak szexuális vágyát ölheti meg, hanem ronthatja a potenciát is. A legrosszabb az, hogy a pénisz elveszítheti rugalmasságát a nemi közösülés során.

Hogyan lehet erősíteni a férfi libidót?
A libidó csökkenhet a rendszeres veszekedések és botrányok, a szeretett ember elleni neheztelés miatt. Ez azt jelenti, hogy a szexuális funkció fokozása elsősorban a ház kényelmes, nyugodt légkörétől is függ. A legjobb potencianövelő szerek ezek:

A férfi libidó maximalizálása érdekében olyan termékekkel kell kezdenie, amelyek növelik a tesztoszteronszintet. A leggyakoribb természetes jogorvoslatok, amelyek segíthetnek egy pikáns problémában, a következők:
– Húskészítmények;
– Különféle diófélék;
– Zöldségek vagy gyümölcsök;
– Tengeri ételek;
– Fűszerek.
A szexuális funkció csökkenésének megállításához figyelemmel kell kísérnie az étrendet, és el kell távolítania belőle az alkoholos és szénsavas italokat, édességeket és kenyeret, burgonyát és tésztát!

Meg kell jegyezni, hogy a potencianövelő szerek mellett a  sport segíthet a pubic coccygealis izom erősítésében. Az irányítja a vizeletáramot, segítve a pénisz felemelkedését. Az izmot a lehető legnagyobb mértékben össze kell szorítani, és 3 másodpercig tartani, folyamatosan feszítve és pihentetve. Először, 30 ismétlést kell tennie, az ébredés után és lefekvés előtt!

Egy szeretett lány is segíthet a gyógyulásban. Az érzések élességének növelése érdekében gyönyörű áttört fehérneműt viselhet, vagy új parfümöt feromonnal használhat, amelyek lángra lobbantják a szenvedélyt.

A nemi probléma megelőzése

Befolyásolhatja a szexuális élet időben megváltozott testtartását vagy a partnerek kiszámíthatatlanságát. Fokozott vonzalom a kiszámíthatatlan helyeken való szeretkezés révén.
– Intim helyek masszázsa.
– A csupasz lábakkal való séta a homokon vagy a földön.
A megelőzés érdekében az összes cukrászati terméket édes gyümölcsökkel, keserű csokoládéval, természetes mézzel lehet helyettesíteni. Sok függ attól, hogy mennyi vizet iszik naponta, mivel három liternél kevesebb nem ajánlott. A folyadékoknak felelősséget kell vállalniuk a nemi szervek megfelelő működéséért és a káros anyagok eltávolításáért.

A potencianövelő szerek mellett a hagyományos gyógyítók azt mondják, hogy a libidót növeli:
– reszelt ginzeng gyökér mézzel;
– dió és méz;
– berkenye, áfonya, csipkebogyó.
Gyakran előfordul, hogy az ágyban csak a pszichológiai kudarcok okozzák a  kellemetlenséget, ezért beszélnie kell a második felével, módosítania kell életmódját és menüjét a probléma megoldásához!

Ha azonban a libidó romlása betegség, prosztatagyulladás stb. miatt merült fel, akkor forduljon orvoshoz!

Szexterapeuta tanácsai

Hogyan lehet növelni a libidóját? A libidó szexuális vonzalom az ellenkező nemű vagy szexuális vágyú személy iránt. Ez a Föld összes élőlényének evolúciós fejlődése által meghatározott folyamat. Az ember jelentősen különbözik az állattól, a pszichológiai összetevő jelenléte miatt. Nagyon gyakran ez a probléma kiváltó oka, amelyet a libidó részleges vagy akár teljes hiányaként írnak le. A libidót a természetes ösztönök biztosítják, amelyek öt érzékszervünkön alapulnak, és kölcsönhatásukat hormonok végzik. A hormonális szint az az alap, amely támogatja és serkenti szexuális vágyunkat. Szintjük az életkorral csökken, ami a libidó csökkenését is eredményezi. De az orvostudomány modern ismerete nemcsak fenntarthatja, hanem növelheti a nemi hormonok értékét, és ennek következtében növelheti a libidót.

A probléma megoldásának két módja van

1./ A férfi vagy nő libidójának emelésének első, egyszerű módja a természet megtévesztése, a gyógyszertárba járás, erekciós stimuláns vásárlása és a kívánt eredmény rövid időre történő elérése.
A második, hosszú, de hasznosabb a test, az egészség, az önbecsülés szempontjából. Ami a hormonszint természetes növekedését jelenti, a következők miatt:

2./ Életmódváltás, az adiminámia elkerülése, a fizikai aktivitás növelése. A táplálkozás jellegének változása, a “kevesebb, de gyakrabban” elv és a szénhidrátok mennyiségének csökkentése. A helyes étrend betartása: citrom, méz, dió, brokkoli, zöld gyümölcsök és zöldségek.

Pszichológiai komponenssel, párosított racionális pszichoterápiával (szexológia) megvilágítható az, hogy mennyire fontos a libidóhoz a bizalom, a kölcsönös tisztelet, az egymás támogatásának vágya.
A kérdés minden területén rendelkezünk ismeretekkel és készségekkel. Tudjuk, mit kell tennünk, ha a libidója elveszik, és hogyan lehet megoldani ezt a problémát!