Hogyan lehet felizgatni egy férfit?

Hogy lehet a lehető legjobban izgatni a szeretett férfit? Minden nő szexinek és kívánatosnak akarja érezni magát a barátja szemében. Ugyanakkor a többségének fogalma sincs, hogyan kell megfelelően izgatni a kiválasztottat, ha  már a külső vonzerő megszokott lett. A legtöbb nő őszintén hiszi, hogy egy férfi erekciójához elegendő egy lány meztelen testét látni. Azonban sok más módja is van annak, hogy felkeltsd egy férfi figyelmét és vágyat kelts. Az emberiség erős felének legtöbb képviselője, mint a lányok, nemcsak a szemével, hanem más érzékelőkkel is szeret.

A hormonok felelősek az emberi szexuális izgalom szintjéért, amely kortól és nemtől függően eltérően viselkedhet. Például a nőknél a szexualitás csúcspontja 30-35 éves korban figyelhető meg, de a fiúk már serdülőkorban erekciót tapasztalhatnak a szex egyetlen említéséből vagy az intimitás finom árnyalatából. 30-40 évhez közeledve a legtöbb férfi libidója csökken, ezért nem mindig könnyű gerjeszteni. Ugyanakkor egyes férfiak felizgatásához elég egy bizonyos gesztus, csak egy csók, egy pillantás.

Fontos tippek a férfi felizgatásához, a cél eléréséhez

Számos titok van, amely segít felállítani egy partnert a szexuális hullámra:
– egy srácot felizgathatsz egy szóval, mert örömmel hallja a hozzá intézett bókokat, verseket és kellemes kifejezéseket, de fontos, hogy ne becsüld túl saját szónoki képességeidet!
– a nő masszázsa és gyengéd érintései az erogén pontokhoz szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy gyorsan, és ami a legfontosabb, hatékonyan felizgassák a férfit;
– a szép, szexi fehérnemű kellemes tapintású csipkével biztosan felébreszti választottatban azt a vágyat, amely elegendő ahhoz, hogy azonnal birtokba akarja venni a tested;
– bonyolult szexuális játékok gondosan átgondolt forgatókönyvvel;
– illat, amely fokozza a természetes feromonok hatását;
– az erősebb nem képviselői nagyra értékelik az okos és találékony hölgyeket, ezért ne csak a külső bájok csábítására, hanem a kellemes beszélgetésekre is szánj időt!
– a kellemes zene és bizonyos hangok is segíthetnek a partner megfelelő hangulatban tartásában;
– gyengéd és érzéki csók a nyakon és az ajkakon gyorsan és jól felizgathatja nemcsak a nőt, hanem a férfit is;
– egyes illóolajok természetes afrodiziákumok;
– nagyon erősen felizgathatod a pasit, ha szex közben megérinted a kezét, ha megfelelő hatású síkosítót kensz a férfi bőrére.
Természetesen minden férfi egyéni, ezért megvannak a saját kiváltó tényezői, amelyek jelentősen növelhetik a partner iránti szexuális vágyát. Egy nőnek csak azt kell tudnia, hogy pontosan mi tudja nagyon erősen és gyorsan felizgatni a férfit, és ezt a tudást felhasználni céljának eléréséhez és a srác megfelelő beállításához.

Milyen beszélgetések és a megfelelő szavak izgathatják a férfit? A társadalomban kialakult az a vélemény, hogy a nők többsége a fülével szeret, de az erősebbik nem képviselőit is képesek feldobni a kellemes szavak, bókok, erotikus felhangú mondatok. A szexhez kívánt hatást az alábbiak szerint érheted el:
– beszélgetés érdekes utalásokkal és szexuális felhangokkal;
– dicséretes megjelenés, nevezetesen tónusos alak;
– erotikus álmok és saját szexuális fantáziák újramondása;
– konkrét ajánlások, utasítások az ágyban is izgathatják a férfit, mert a testét ismerő nő még kívánatosabb, ami aktív cselekvést, határozott magatartást vált ki.
Érdemes odafigyelni arra is, hogy milyen hangon szólítasz meg egy srácot, mert a férfiak felfigyelnek, ha egy lány szexuálisan, bágyadtan és érzékien beszél. De ne feledkezz meg a természetességről, a TV-műsorok vagy a romantikus videók hősnőinek paródiája valószínűleg nem hozza meg a kívánt hatást! Egy férfi figyelmét megfelelően felkelteni néhány szóval igazi művészet. Ha egy partner nem csak tettekkel, hanem beszélgetésekkel és kellemes szavakkal is fel tudja izgatni a férfit, akkor a szex sokkal érzékibb és élvezetesebb lesz.

Mi a teendő, ha egy szeretett személy elaludt? A családi életben gyakran előfordulnak olyan helyzetek, amikor a feleség fűtött, és a férj elaludt egy eseménydús nap után. Azonban még ebben az esetben se ess kétségbe! Egy férfit egyáltalán nem szükséges felébreszteni. Kiválasztottja magától felébred, ha gyengéd simításokkal és orális szexszel izgatják.

Ez a helyzet alkalmas az elsajátított szopási technikák bármelyikének használatára. E cél elérése érdekében a nyelvvel a végbélnyílásban és a herezacskóban gyengéd simogatásokkal, valamint a pénisz fejének gyengéd szopásával kezdheted. A nőknek írt cikkekben olvasni, hogy fFinoman megharaphatod kedvesed fülcimpáját is, miközben romantikus mondatokat suttogsz.

Nem szabad azonban késő este belevágni a romantikus kalandokba, amikor az emberi test teljesen alvásra van hangolva, és az ébresztési kísérletek csak agressziót vagy haragot okozhatnak! Ne rontsd el a kapcsolatot saját szeszélyeid miatt!

A szaglás, mint a szeretett ember egyik gyengesége
A szaglás joggal nevezhető az egyik erogén zónának, mert a szaglás az, ami a szagokon keresztül kapott információk elemzése alapján képes bizonyos parancsokat küldeni az agynak. Az ilyen impulzusokat afrodiziákumok vagy feromonok okozhatják. Nem meglepő, hogy a női parfümök általában ilyen anyagok felhasználásával készülnek.

Ha elkapsz egy kellemes aromát egy partnertől, átélheted a legerősebb vágyat a szex iránt. Ennek ismerete sok nőnek segít kezelni a helyzetet és megvalósítani saját erotikus álmait, a férfi büszkesége és méltósága sérelme nélkül. Illatos gyertyák és egyéb romantikus attribútumok segítségével a közelgő intimitásnak megfelelő hangulatot varázsolhatsz.

Alapvető szabályok arra vonatkozóan, hogyan kell egy férfit vagy egy srácot izgatni egy érintéssel és a nyelv érintésével. A tapintható érintések nem kevésbé izgathatják a srácot, mint ha egy gyönyörű nőies testet szemlélnek vonzó fehérneműben. Különös figyelmet kell fordítani a következő területekre:
Nyak – nem csak a nyakon csókolgathatod a srácot, hanem az ujjbegyei és a nyelve stimulálásával is. Ezen a testrészen a bőr nemcsak nyalható vagy simogatható, hanem enyhén meg is harapható.
A férfi kezei és ujjai nem kevésbé aktívan reagálnak az ütésekre és a csókokra, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan felizgasd barátod. Az is, ha a nő gyengéden szívja az ujjait, hozzájárul a pasi izgalmához, ami felkészíti a partnert a forróbb érzésekre, a szopással társítva.
Fülek – ennek a területnek a finom bőre nagyon intenzíven reagál a nyelv gyengéd érintésére, ami kombinálható izgalmas kifejezések bágyadt suttogásával.
Mellbimbók – A mell gyengéd érintése a nyelv hegyével és a finom harapás segít gyorsan felizgatni férjét az ágyban.
Has – különösen érzékeny az alsó has, az ágyéktól a köldökig terjedő területen.
Az ágyék a férfi test legforróbb pontja, ennek a területnek a simogatásaival könnyű felizgatni a férfit, és orális szexszel befejezni az előjátékot.
Az ilyen simogatásokra kiváló lehetőség egy hidratáló masszázskrém, kenőanyagok vagy olajok használata annak érdekében, hogy a férfit a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban felizgasd. Így jelentősen megnöveled az erogén zónák stimulációs szintjét. Ezekkel a technikákkal és apróságokkal gyorsan felizgathatsz egy férfit vagy egy szeretett srácot.

Speciális intim síkosítók használata

Az intim kenőanyagokat a legkényelmesebb behatolás és a sérülések minimalizálása érdekében használják. A javasolt kompozíciók közül számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek a legélénkebb és legváratlanabb érzéseket nyújtják. Az olyan összetevőket tartalmazó síkosítók, mint a gyömbér vagy a kardamom, nagymértékben fokozhatják a vérkeringést a kezelt területen, míg a menta alapú intim síkosítók hűsítő és nyugtató hatásúak.

A síkosítószerek vagy szexjátékok helyes használata lehetővé teszi a párok számára, hogy radikálisan megváltoztassák a szex szokásos forgatókönyvét, és ihletet adjanakk merész és szokatlan kísérletekhez. Ne korlátozd magad és partnered konvencióra és sztereotípiára, mert az intimitásban nem szabad lennie semmilyen korlátozásnak vagy tilalomnak! Az anális simogatásoknál nem nélkülözheted a síkosítót, mert a végbélnyílásban nincsenek mirigyek, amelyek természetes síkosítót termelnének.

Hogyan tudod otthon gyorsan, helyesen és maximálisan felizgatni férjed?

Bármely pasit jó otthon felizgatni, ha szexre vágyik, de nincs idő az előjátékra vagy a masszázsra, de azt szeretnéd, hogy minél jobban vágyjon rád. Tedd a következők egyikét:
– azonnal kezdd el stimulálni az erogén pontokat és árasz el szenvedélyes csókokkal, továbbra is izgatva a férfit nemcsak az előjáték során, hanem a közösülés során is!
– sokféleképpen felizgathatod a srácot, beleértve a szexjátékok és speciális kenőanyagok használatát az előjáték során;
– nem csak kitartó ajakcsókkal, hanem orális simogatásokkal is izgathatod szeretett pasidat, harci pozícióba kényszerítve a férfi tagot;
– simogasd a tested a srác előtt, mert az ilyen gesztusok ugyan úgy izgatják jobban, mint a csókok!
– elég könnyű elcsábítani és felizgatni egy pasit csók közben, mert ehhez elég megérinteni a testét a mellkasoddal és a csípőddel.
A szexuális kapcsolat előestéjén fontos a párt körülvevő környezet. Ne csak arra figyelj, hogy elsajátítsd azokat a technikákat, amelyek a szemeddel, gesztusaiddal és viselkedéseddel segítik partneredet bekapcsolni, hanem a megfelelő zenei kíséretre is ügyelj! Erre a célra alkalmasak az érzéki dallamok, amelyek segítenek a megfelelő hullámra hangolódni és ellazulni. Néha egyáltalán nem elég megcsókolni egy srácot, hogy vágyat kelts benne! Ezért a legtöbb csábítónő technikát érdemes elsajátítani!

Hogyan lehet növelni az izgalom mértékét a szexben? Ha egy igazi férfit szeretnél látni az ágyadban, nem pedig egy bizonytalan és félénk srácot, akkor a következő titkok segítenek felkelteni a férfi vágyát:
– ne félj kísérletezni, mert az ágyban nincs helye kötöttségnek, és minden módszer alkalmas a kívánt elégedettség elérésére!
– fantáziával közelítsd meg a romantikus est megszervezését, eredeti és váratlan módon lepd meg partnered!
– jó eredményt érhetsz el a csiklandozókkal való játékokkal, például a páros vibrátorok és a speciális stimulációs eszközök használatával;
– fokozottan ügyelj az alkalomhoz illő hangulat megteremtésére a helyiségben, erre alkalmasak az illatos gyertyák, feromonok, afrodiziákumok, valamint a funkcionális szexjátékok!
– ne habozz megsimogatni a kiválasztott testét a kezeddel, és megcsókolni bőrének legváratlanabb területeit!
A szexuális örömökben fontos szerepet játszik a partner megjelenése. Ugyanakkor nem csak az alak vagy a kinézet a legjelentősebb. Ha romantikus estét tervezel, legyél óvatos, amikor erotikus fehérneműt választasz! A gyönyörű bugyi és a melltartó a nőies testen az legerősebb és leghatékonyabb stimuláns. Ugyanakkor próbálj őszinte és természetes maradni! Annak érdekében, hogy meglepd a kiválasztottat, túljátszhatsz, ami elrontja a helyzetet, és kellemetlen utóízt hagy maga után.

Milyen változások mennek végbe a szervezetben a szexuális vágy során? A szexuális örömök tervezésekor érdemes megérteni, mi történik a testtel az erekció során. Amikor fellép a szexuális vágy, mind a partner viselkedésében, mind testében változások következnek be:
– emelkedett hangulat;
– a saját ellenállhatatlanságába vetett bizalom;
– kitartás a kívánt cél felé vezető úton;
– készenlét arra, hogy bármi áron hódítson;
– megnövekedett pulzusszám és felgyorsult pulzus;
– gyors légzés;
– fokozott véráramlás a bőrön és a nemi szerveken;
– fokozott értónus.
Az ágykényelmek maximális élvezetének eléréséhez fontos, hogy ne csak a partner erekcióját érd el, hanem az is, hogy vágyát a lehető legmagasabb szintre emeld. Hogy érzékibbé és érzelmesebbé tedd a kapcsolatot, játszhatsz egy kicsit kedveseddel, csábító ruhákkal, érintéssel, utalásokkal és provokatív viselkedéssel ugrathatod őt.

Annak érdekében, hogy intim életed a lehető legfényesebb, emlékezetesebb és eseménydúsabb legyen, próbálj meg a lehető legtöbbet pihenni, hagyj el minden szorongást a hálószobán kívül! Minden, ami az ágyban történik két egymást szerető ember között, értelemszerűen helyes. Ezért add meg magadnak és a kiválasztottadnak a lehetőséget, hogy megvalósuljon minden titkos vágyatok és erotikus fantáziátok!

Mire kell még figyelni? Ha romantikus estét tervezel a kedveseddel, próbálj meg mindent a legapróbb részletekig átgondolni! Annak érdekében, hogy az intimitás a lehető legkényelmesebb, kellemesebb és nyugodtabb legyen, fontos figyelembe venni az összes lehetséges árnyalatot! Kiváló megoldás egy könnyű romantikus vacsora, miközben együtt néztek egy romantikus filmet vagy erotikus videót. Egy ilyen időtöltés segít a párodnak megszabadulni a túlzott stressztől, valamint ellazulni az intimitás előtt.

Nem lesz felesleges kellemes zenei kompozíciókat együtt hallgatni. Az ilyen zenei kíséret az intimitás pillanatában elhagyható. A jó minőségű zene segíthet a megfelelő hangulatra hangolódni, valamint beállítani a párodnak megfelelő ritmust.

További kiegészítők vagy stimulánsok kiválasztásának jellemzői? Kiváló megoldás a szexjátékok közös kiválasztása, amelyek kielégítik kívánságaidat és legmerészebb álmaid. Ilyen célokra alkalmasak a vibrátorok, stimulánsok, gél-kenőanyagok, kenőanyagok, fúvókák és egyéb tartozékok. Az Intim Center weboldalán mindent rendelhetsz és megvásárolhatsz, ami az intim élet határainak kiterjesztéséhez szükséges. Teljesen anonim módon megrendelheted az árut. De rendelés előtt mindenképpen beszéld meg a választásod a partnereddel!

Az online szexáruházból származó rendelések kiszállítása Magyarország egész területén történik. Ugyanakkor az intim áruk ára megfizethető, és a széles választék lehetővé teszi, hogy olyan kiegészítőket válassz, amelyek a legmerészebb igényeidet is kielégítik.