Hogyan adhatunk játékokat egy pár szexuális életéhez?

Sokan azzal érvelnek, hogy függetlenül attól, hogy milyen bizalmi viszonyban vannak egy partnerrel, kínos lehet titkos szexuális vágyaikról beszélni. A beszélgetést partnerének dicséretével kell kezdődnie, el kell mondania neki, hogy miért szereti a szexet és mit érez ezen érzés alatt, simán fordítva a monológot a helyes irányba! Vagy kapcsoljon be egy pornográf filmet, és nézés közben említse a kívánt témát!

Hogy adhatunk játékokat egy pár szexuális életéhez?

Döntse el, mit szeretne elérni az újításból, vegyen egy szexjátékot pároknak, és kezdje el maga a kísérletet! Online szexshopban is rendelhet, és ami még jobb, szexboltban személyesen vásárolhat.

Első alkalommal fontos, hogy a lehető leggondosabban és kíméletesebben használja, különben kellemetlen érzéseket és még nagyobb kényelmetlenséget okozhat!

Óvintézkedések
– Új vásárlás használata előtt ajánlott elolvasni az utasításokat!
– Alaposan mosson kezet és nemi szervet!
– Tegyen óvszert a játékra!
– Használjon intim kenőanyagokat a szelídebb és biztonságosabb behatolás érdekében!
– Minden szexuális játékot minden használat előtt és után mosson meg, alaposan szárítsa!
– Tárolja speciális tokban vagy táskában!
– Ne hagyja jól látható, gyermekek számára hozzáférhető helyen!
– Ne használja ugyanazt anális és hüvelyi behatolásra ugyanazon nemi aktus során!
– Az intim kenőanyagot először a kéz bőrének 2×2 cm-es felületén kell tesztelni, és csak akkor ajánlott kijuttatni a játékokra, ha nem észlel allergiás reakciót!

Milyen típusú szexuális játékok vannak?
Nagyon sok szexuális eszköz létezik, lehetetlen számolni a típusok pontos számát. Vannak amelyeket a szexológusok ajánlanak. Nagyjából három kategóriába sorolhatók: női, férfi és mindkét partner számára készült.

Miért nem fűszerezzük a dolgokat a szexuális kapcsolatokban?
A szexuális élet talán a két partner közötti kapcsolat egyik fontos összetevője, amelynek sokfélesége és érzékisége meghatározza a férfi és nő szenvedélyének, szeretetének és vágyának szintjét egy párban. Sok múlik mind a nőn, mind a férfin. A felnőtteknek szánt intim játékok használata a legkényelmesebb, leggyorsabb módja annak, hogy megmutassák egymásnak, mennyire fontos a kapcsolatuk, az intimitás és az olthatatlan szenvedély. Meglepő hogy hány terméket kínálnak a speciális felnőtt üzletek. A szexuális játékok széles választéka nők, férfiak és párok számára, akik forró és pikáns fűszerre vágynak szexuális kapcsolatukban.

Felnőtt játékok pároknak, akik tudják, mit akarnak
A pár intim játéka lehet elsősorban a kiváló minőségű, szenvedélyes és érzéki szerelmi előjáték, valamint felejthetetlen romantika, ami különösen fontos egy nő számára. A szex előtti intim játék fontos szempont, amely elősegíti a fényesebb örömöt és a teljes kikapcsolódást. Annak érdekében, hogy egy ilyen időtöltés érdekesebb és emlékezetesebb legyen, az előjáték kategória segíthet. Próbálja ki az erotikus masszázst vagy a szerepjátékokat! Masszázsolaj vagy egy gyönyörű fehérnemű nagyszerű ajándék mindkét partner számára. A szexuális élet diverzifikálása sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik. Csak egy kis erőfeszítést kell tenni, hogy a légkör hozzájáruljon az erotikus hangulathoz, és élvezheti a pillanatokat egymással.

Adjon több fűszert a szexhez intim játékokkal, vibrátorokkal további stimulációt, több érzést ad a szex során, a nemi közösülést valami könnyebbé és fényesebbé teszi! A pénisz erekciós gyűrűi segítenek meghosszabbítani az intimitás pillanatait, fenntartani az erekció állapotát és növelni az érzések erősségét.

Ha valami váratlant szeretne, próbálja ki a kettős stimulációt vagy több eszköz kombinációját egyszerre! Bármely kísérletben a szexuális játékok hűséges segítőkké válnak, az intimitást felejthetetlen benyomásokkal és érzésekkel teli pillanatokká alakítják. Az intim játékok használata biztonságos, olyan anyagokból készülnek, amelyek nem okoznak kellemetlenséget. A teljes kényelem érdekében fontos a kiváló minőségű kenőanyag kiválasztása is – külön kategória biztosítja a hüvelyi, kenőanyagok és orális szexuális termékek széles választékát. Válasszon ízlése és preferenciái szerint, és a szex még édesebb lesz!

A pároknak szánt intim termékek utat jelentenek egy új világba, amely tele van kísérletekkel, kalandokkal és új élményekkel mindkét partner számára!