Hogy válasszuk ki azt a vibrátort, amelyik a legmagasabb élvezetet adja?

A vibrátor egy szexuális eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megtörje és felébressze az örömöt a női test mélyén, egyedülálló, őrült orgazmussá alakítva. Az európai országokban a vibrátor jelenléte egy nőben nem jelzi a perverziót vagy a luxuscikket. Az egészség megőrzésével, a megfelelő játékválasztékkal könnyen erősítheti a hüvely falát.

A vágy, hogy megtestesítse az összes szexuális fantáziájukat és megtapasztalja az eddig példátlan érzéseket, arra készteti a nőt, hogy keresse meg a cél elérésének módját. Miután legalább egyszer megpróbálta a vibrátor erejét és erejét, egy nőnek esélye van arra, hogy elérje az öröm csúcsát, szeretkezzen egy partnerrel vagy egyedül.

Óvakodjon a hamisítványoktól
Ne takarítson meg magának. Ha meglehetősen olcsó vibrátorral találkozik, akkor nem ajánlott bevenni. Gyorsan meghibásodik, és egy ismeretlen gyártó nem ad különleges garanciákat. A kínai hamisítványok gyakran megtalálhatók. A színséma egyszerűen megdöbbentő. De általában rövid használat után elveszítik korábbi színüket, így a szín benned marad.

A vibrátor kiválasztásakor el kell döntenie, hogy milyen célra fogja használni. A modellek hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza az Ön számára legmegfelelőbb lehetőséget.

A vibrátor kiválasztásának elvei

Az eredmény elérése közvetlenül függ a modell választásától. A megfelelő kiválasztásának számos szabálya van.

1. A test melyik területét tervezi stimulálni?
Most a szexuális játékok gyártói sokféle vibrátort kínálnak bármilyen típusú stimulációhoz – ezek klasszikus vibrátorok, anális vibrátorok, hüvelyi vibrátorok, csiklóvibrátorok, vibrátorok a G ponthoz. Tehát nem lesz korlátozott a választásodban.

2. Funkcionalitás.
Vannak egyszerű és vibrátor nyulak, amelyek különböznek a szokásos többszintű rezgési módoktól. Az ilyen vibrátorok drágábbak, de sokszor nagyobb örömet okoznak. Egyszerre stimulálhatják a hüvelyfalat, a G-pontot és a csiklót, így bármilyen orgazmust is kapsz ezek a vibrátorok, megtalálják a módját az élvezetednek

3. A megfelelő méretválasztás.
Attól függően, hogy a megfelelő méretű vibrátort választja-e vagy sem, az öröm eredménye függ. Egy férfi átlagos pénisze különbözik a csillagok tagjaitól. Ezért a fiziológiájukban való navigálás kötelező szabály.

4. A vibrátor megjelenése.
Vannak olyan vibrátorok, amelyek megjelenésükben és érintésükben hasonlítanak egy igazi péniszre, az úgynevezett reális vibrátorokra. Vagy talán a színész pontos másolata lesz a valódi méretével. Lehet, hogy ez egy vibrátor az elbűvölő sorozatból. Van egy sor vibrátor fúvókákkal, különböző méretű és formájú. Eredeti antennákkal, golyókkal, buborékokkal.

5. Használja egyedül vagy partnerrel.
A vibrátoron lévő tapadókorong lehetővé teszi a termék bármilyen felületre történő rögzítését. Használata önmagában több mint lehetséges. Vagy talán rajongsz a versenyző pózáért, akkor egy vibrátor fog működni, amely felfújható termékekből, például golyókból, férfiakból vagy párnákból nő. A kettős vibrátorok leszbikus játékokhoz használhatók.

6. Rezgésszint.
Ha a vibrátornak több rezgésfoka van, akkor könnyedén beállíthatja magának a rezgést a gyengetől az intenzívebb rezgésig. Ha nem érdekli, hogy a vibrátor milyen erővel rezeg, akkor olyan modelleket vásárolhat, ahol a rezgés nem állítható, és egyszerűen a kapcsoló megnyomásával állítható be.

7. Működési hely.
Ha ezt inkább a zuhanyzóban vagy a fürdőszobában szeretné megtenni, akkor fontos a vibrátor vízállósága. A vibrátor használata a kezelőpanelen megkönnyíti a feladatot.

8. Vibrátor anyaga.
Különböző textúrák alkalmasak bármilyen ízű nők számára. A leggyakoribb vibrátorok PVC-ből, latexből, gélből, szilikonból vagy műanyagból készülnek. A valósághűbb érzések érdekében vannak cyber bőrből készült vibrátorok, amelyek érintésre hasonlítanak a valódi emberi bőrre. A gél vibrátorok viszont mindig is kiemelkedtek fényes megjelenésük miatt, így ha valami eredetit keres, akkor az Ön számára.

9. Tárolási hely.
Attól függően, hogy hol kívánja tárolni a terméket, választhat olyan vibrátorokat, amelyek alakja hasonlít egy masszírozóra vagy ajándéktárgyra. Ebben az esetben a játékot nem kell megbízhatóan elrejteni, éppen ellenkezőleg, a terméket a legszembetűnőbb helyre helyezheti.

10. Pénzügyi lehetőségek.
Az online áruházunk árpolitikája a legkülönbözőbb és minden pénztárcához alkalmas. A vibrátor árak változók, a rúdvibrátorok pár ezer forintba, a luxus vibrátorok százezer forintba is kerülnek.

Bármelyik modellt is választja, garantált a földöntúli öröm.

Hogy vegyük meg az első vibrit?

bármelyik vibrátort is választja, tudnia kell, hogy nemcsak a rendeltetésszerűen használhatja, hanem az összes erogén zónát is simogathatja ilyen varázslatos simogatásokkal, mind a saját, mind a partnere ( partnerei). Egyetértek azzal, hogy ez önmagában sokat ér, és az alkalmazás sokoldalúsága további pont egy ilyen szexuális játék megszerzése mellett.

Hogy válasszuk ki a megfelelő vibrátort, és különösen az elsőt
Tehát nem lesz felesleges elolvasni a cikket, majd következtetéseket levonni magadnak, és eldönteni, hogy melyik vibrátor felel meg legjobban minden kérésének és kívánságának. Nos, bármi esetén mindig örömmel fogunk segíteni.

Mint fentebb említettük, a jó vibrátor valóban nélkülözhetetlen kiegészítő minden olyan ember életében, aki értékeli a változatosságot és a szexből származó örömöt. Ezért az ilyen szexuális eszközöket feltűnő sokféleségükben mutatják be, és ennek megfelelően közvetlen céljuktól függően vannak különbségek. Tehát választását az Ön számára legfontosabb jellemzőire alapozhatja, de mindig tudja, hogy ha akarja, mindig tetszés szerint használhatja a vibrátort szexuális játékaiban, és nem korlátozhatja magát a használatából származó kellemes lehetőségekre.

Ellentétben a talán leggyakoribb és nem tapasztalt véleménnyel, a vibrátor csak egy pénisz analógja, további képességekkel. Valójában minden sokkal érdekesebb. Nemcsak a klasszikus szexhez hasonló örömöt képes nyújtani, hanem a “vibrátor” fogalma kiterjed más intim eszközökre is, amelyek célja a mellbimbók, a csikló, a G-pont vagy a végbélnyílás célzott stimulálása. Mindenképpen figyelnie kell a szexuális játékok ezen szegmenseire, amelyek meglepik képességeiket, és néha képesek lesznek izgalmas ékszerek szerepét betölteni a test legintimebb részein.

Menedzsment.
Bármely vibrátor beállíthatja simogatásának erősségét és intenzitását a beépített vagy távirányító segítségével. Meg kell jegyezni, hogy az első általában csak a rezgés szintjét szabályozhatja, a második pedig, bár enyhe mínusz van huzal formájában, de nemcsak tökéletesen beállíthatja a játék munkáját az Ön számára, hanem emlékszik a legkedveltebb módra is! A távirányítón lévő verziók természetesen kissé eltérnek az ártól. De akkor az ilyen lehetőségek terjedelme és a képzelet tere lehetővé teszi, hogy ne is gondoljon rá.

Vízzáróság.
Szinte minden vibrátor úgy készül, hogy figyelembe veszi azt a tényt, hogy biztosan nemcsak az ágyban, hanem más, nem kevésbé érdekes helyeken, például fürdőben is élvezni szeretné. Ezért a vízállóság, ez egy másik érv a vibrátor megvásárlására és az öröm megszerzésére, amelyről korábban csak álmodni lehetett. Végül is a sokféleség az egyik fő tényező, amely befolyásolja az izgalmat és a szexuális vágyak megvalósítását. És a tapadókorong jelenléte a bázison diverzifikálja a pózok számát és lehetőségeit a leginkább elképzelhetetlen erotikus fantáziák megvalósításához.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!