Hitler az árja guminőkre esküdött

Felfújható szexbabákat rendelt katonáinak a náci vezér, mert féltette egészségüket.
A náci aktákat kutató történészek pikáns feljegyzésekre bukkantak a minap, Adolf Hitler ugyanis felfújható szexbabákat biztosított katonáinak a francia megszállás ideje alatt. A kutatási anyagok szerint a Párizsban ténykedő örömlányok rengeteg fertőzést okoztak a náci haderőnek, így Hitler ravasz módon guminőkkel próbálta kielégíteni katonái igényeit.
A szexbaba projekt 1940-ben vette kezdetét, miután Heinrich Himmler egy jelentésben így fogalmazott: – Párizsban a legnagyobb veszélyt a széles körben elterjedt és felügyelet nélkül ténykedő prostituáltak jelenléte okozza, akik klienseiket bárokban, táncos- és egyéb szórakozóhelyeken szedik fel – írta.
A mi feladatunk megvédeni katonáinkat, hogy egy gyors kaland kedvéért ne kockáztassák egészségüket – folytatódott a jelentés. Hitler személyesen engedélyezte a meglepő módon szőke hajú és kék szemű szexbabák használatát. A felfújható náci guminők olyannyira sikeresek voltak, hogy Himler például saját katonáinak 50 darabot is rendelt.
1942-ben azonban a náci katonák megtagadták a parancsot és nem cipelték magukkal a guminőket tovább, féltek ugyanis, ha az angolok fogságába esnek, több, mint kínos lenne az eset. Graeme Donald, az iratok publikálója szerint a háború után később forgalomba került Barbie babák alapja a náci szexbaba volt. Így fogalmazott: – Az ötlet végül elfüstölt, a szexbabákat megsemmisítették Drezda bombázása alatt.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!