Ha szex vagy maszturbálás közben megzavarnak

ha_szex_vagy_masztubalas_kozben_rad_nyitnakElőfordulhat, hogy szex vagy maszturbálás közben megzavarnak. Főleg fiatal korban ha otthon élsz, hogy valaki rád nyit, és megzavar.
El tudja mindenki képzelni, hogy mennyire kellemetlen, amikor az ember éppen kezében a nemi szervével, vagy játékszereivel éppen maszturbál, és egyszer csak nyílik az ajtó, és valaki meglátja. Még rosszabb, ha éppen orgazmusa van, ekkor ugyanis semmit nem tehet. A test öntörvényűen reagál, az orgazmus zajlik leállíthatatlanul, aki rád nyitott, az szemtanúja ennek, mindent látni fog. A dolog számodra katasztrofális érzés, a másik fél számára pedig változó. Van aki ekkor még a berögződött tagadása miatt ezt bűnnek értékeli, és jól lehord érte. Megint mások -különösen a szülők ilyenek- meg akarják veled beszélni, és vagy helyeslik, vagy nem. Mintha nem lenne éppen elég baj, hogy szóba akarja hozni. A legtöbben már inkább nem szólnak, távoznak, és úgy tesznek mintha semmi sem történt volna. Aki rád nyit, az biztosan két dolgot szintén átél a te élményeidből. Egyrészt, zavarban lesz. Ha pedig nem közeli rokonod, családtagod, (hanem bármiféle módon potenciál szexuális partnered lehetne)- izgatni fogja.
– Ha tehát rád nyit valaki jobb ha tudod, hogy biztosan roppant zavarban lesz, és főleg a saját hibájának fogja tekinteni, mert nem kopogott. (ez így is van, oltári nagy faragatlanság ám)
– Ha ismerősöd, barát, nagyon távoli rokon, szomszéd, idegen, bármi: Egész biztos lehetsz benne, hogy felizgatta a látvány. Pont ugyanazt fogja érezni, mint te ha rányitsz valakire. És te nem találod izgalmasnak, ha egy számodra vonzó nemű ismerősödet önkielégíteni látod? (naná!) Amit ilyenkor tehetsz csak látszólag nehéz, valójában annyira nem is.
– Ne kapkodj. Ne akard elrejteni amit csinálsz, mert ez szánalmas kapálózásba fog torkollni, ami számodra lesz megalázó! A helyzet nem más, mint amikor WC-n ülsz, és megzavarnak. Semmit nem tehetsz, és felesleges is. Ha meglát maszturbálás közben, már látta, maximum egy agymosás segítene a helyzeten.
– Kérd meg, hogy távozzon. Valószínűleg ezt kérned sem kell. És vagy ott helyben, vagy később emlékeztesd, hogy a kopogás nagy erény ám.
– Ebből ne csinálj ügyet. De komolyan. Előfordul másokkal is, tíz emberből nyolc már biztosan bukott le önkielégítés közben. Most te is, nagy ügy. A méltóságod a legkevésbé sem sérül egészen addig, amíg higgadtan kezeled a dolgot, és nem kezdesz el szánalmas ugrálásba, kapálózásba, vagy magyarázkodásba. Ez egészen biztos! Egyébként ugyanez igaz arra is, ha csak tusolás közben zavarnak meg. Nem a te sarad, ne tedd azzá! A legfőbb tippem neked tehát nem más, mint méltósággal felvállalni az esetet. Te hiába érzed megalázónak a helyzetet, az valójában csak akkor válik azzá, ha te is úgy reagálsz. Ha emelet fővel vállat vonsz, akkor senki számára sem lesz az, és a helyzetből jól jöhetsz ki.
Rajtakapnak: Aki emlékszik még tizenéves korából azokra a szituációkra, amikor anyuka vagy apuka véletlenül benyitott a „gyerekszobába”, és olyat látott gyermeke ágyában, amit nem kellene, az valószínűleg a mai napig tart a hasonló helyzetektől. Persze felnőttként kevesebb veszéllyel kell számolni, de azért nem árt, ha hálószobánk ajtaját kulccsal látjuk el, ugyanis ha minden zajra felugrunk, elég gyorsan elmegy a kedvünk a szeretkezéstől, az biztos…
Rajtakapnak a gyerekek: Talán nincs is olyan szülőpár, akivel ne fordult volna elő, hogy bizony a gyerekeik véletlenül rajtakapták őket szex közben. Erre pedig oda kell figyelni, hiszen ha a gyerekek még kicsik, akkor nem értik, hogy mit csinálnak bent a szobában a felnőttek, főleg nem sóhajtások közepette. Mivel sok édesanya, édsapa számol be arról, hogy a csemetéjük feltette nekik azt a kérfést, hogy fáj-e nekik, amit csinálnak, érdemes elmondani, hogy ez valójában a szerelem jele. Meséljük el – persze az apróság életkorának megfelelően -, hogy nem fáj, és hogy ilyet csak a felnőttek csinálnak. De ezek után is lehetőleg kerüljük az olyan pásztorórákat, amikor a gyerekek is otthon vannak, és nem alszanak. És persze felejtsük el a hangos szexet!
Források: Szexpláza és Stanton Dowd Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve, ennek további fejezetei itt. Intim Center sex üzlet szexualitásal kapcsolatos további cikkek itt.