Gyémántokkal kirakott vibrátor

gyemantokkal_diszitett_vibratorColin Burn ausztrál ékszerész elhatározta, hogy megalkotja a világ legdrágább szexuális segédeszközét. A csúcskategóriás szexkütyüből mindössze 10 darabot készít, ám valamennyi példány igazi mestermunka lesz. Erről elsősorban a különleges díszítés gondoskodik: mindegyik platina vibrátort 1500 darab fehér gyémánt ékesíti majd.
„Az ékszeripar túl konzervatív, én az ékszerek világa és a szex világa között állok” – hangzik Burn ars poeticája, aki ezzel az újabb intim gyémántcsodával szeretné bemutatni, hogy amit gondol, azt meg is valósítja.
Az ausztrál ékszerész már korábban is készített gyémántberakásos szexuális segédeszközöket. Eddigi legdrágább munkája egy 38 ezer dollárra rúgó platina dildó volt, amelyet 400 gyémánt díszített. Korábbi mestermunkái között egy fehéraranyból készült, ugyancsak gyémántokkal ékesített vibrátor is szerepel, amelynek csúcsát fehér gyöngy díszíti. Azért akadnak alsóbb kategóriás művei is: köztük a legolcsóbb példány mindössze 320 dollárba kerül.
A terméket nem árusítjuk.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!